Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Mikael Klint - Partner, Novopro & Cleverdent

 

 

 

Mikael Klint - Partner, Novopro & CleverdentMikael Klint - Partner, Novopro & Cleverdent

Iværksætteri

Da Mikael Klint skrev sig op til CBA-programmet hos AVT Business School, planlagde han kun at udbygge sit CV for at være bedre stillet til et nyt job. Men uddannelsen førte hans karriere i en anden retning, end han havde planlagt.

”Jeg havde arbejdet som salgschef hos krak i fem år, men efter virksomheden blev solgt, stod jeg uden job. Jeg følte at jeg trængte til et bedre CV og en stærkere viden om forretningsteori, hvis jeg skulle gøre fremskridt i min karriere”, Siger Michael Klint

Men det gik ikke som planlagt.
”Jeg havde ikke et firma, jeg kunne skriv om i mit afsluttende projekt, så jeg fandt i stedet på at lave en markedsanalyse, der skulle vurdere, hvorvidt et nyt forretningsprojekt kunne lade sig gøre”
En ven havde fortalt ham, at der på tandlægeklinikker er et udbredt problem med medarbejdere, der arbejder dårligt sammen på grund af et manglende fokus på ledelse blandt klinkejerne.

”Klinikejere vil gerne lede deres klinikker, men ikke alle har de redskaber det kræver, fordi ledelse ikke er et emne, der undervises i på tandlægeskolen. Tandlæger bruger næsten al tiden på at tilse patienter, og det kan skabe et ledelsesvakuum, hvor det er medarbejderne der styrer kulturen på klinikken. Det kan føre til interne konflikter, tab af indtægter, forøgede omkostninger ved udskiftning af medarbejdere mv.”, siger Mikael Klint.

Nyt firma

Det har betydning for kunderne, og derfor fik Mikael Klint idéen om at udvikle en virksomhed, der ville lave undersøgelser om kunde- og medarbejdertilfredshed og tilbyde kurser i ledelse til tandlæger og dyrlæger. Han fik 12 for afleveringen og besluttede sig for at afprøve forretningsmodellen i virkeligheden. Han skabte derfor virksomheden Novopro Analytics.

”Tandlægepatienter er meget loyale kunder, men 13,4 procent skifter tandlæge hvert år. Det betyder, at ud af 20 patienter er der tre, man aldrig ser igen. Det er et kæmpe tab, og jeg mener, at jeg kan hjælpe tandlæger med at tiltrække nye patienter ved at lave grundige undersøgelser og give klinikker værdifulde råd”, siger Mikael Klint.
”Hvis du ikke får dine kunders holdning, bliver du styret af din egen mavefornemmelse, og det kan virkelig føre dig i en forkert retning”

Viden

”40 procent af danskerne er bange for at gå til tandlægen og 10 procent tager aldrig af sted”, Siger Mikael Klint, partner i Novopro Analytics og CleverDent, der specialiserer sig i ledelse og forretningsudvikling til ejere af tandlægeklinikker.

Ifølge Mikael Klint er en tilfreds tandlægepatient 75,000 – 150,000 kroner i livtidsværdi, imens en utilfreds kunde er lig et tab på 25,000-50,000 kroner.

Mikael Klint er gået sammen med tandlæge H.C. Hidalgo Wulff og ledelsesekspert Niels Frederik Holm for at skabe en ny virksomhed, CleverDent, som giver en bred variation af service og kurser i ledelse, forretningsudvikling og HR.

Forretningsstrategi

”Vi kan for eksempel opstille et advisory board for klinikejere for at hjælpe dem med de dele, der ikke relaterer sig til den specifikke behandling af patienter. Vi tilbyder rekrutteringsservice, personlig udvikling, teambuilding, operational excellence og meget mere for at hjælpe tandlæger i deres hverdag”, siger Mikael Klint.

CleverDent tilbyder et ’No Cure – No Pay’-forretningssystem, hvor klinikker betaler en procentdel af deres øgede omsætning.

”Vi har mulighed for at se på tandlægeklinikker fra et andet perspektiv end ejerne selv kan, og vi tror meget på, at vi kan skabe mere tilfredshed blandt medarbejderne og kunderne og dermed gøre klinikkerne endnu mere indbringende.”
Mikael Klint er en dimittend fra CBA-modulet fra 2009

CV-liste:
2015 Seniorpartner, Cleverdent
2011 Ejer og Seniorpartner, Novopro Analytics
2010 Afdelingsleder, Eniro
2009 Ejer og senior partner, Novopro Analytics
2007 Ejer, Klint&Ko.
2002 Salgsdirektør, Kraks forlag
2000 Salgsdirektør, Minolta

2009 certifikat i Business administration (CBA) fra AVT Business School
Læs mere om CBA - Purpose, People & Performace
Læs mere om CBA - Strategy, Innovation & Growth

Bestil information


Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med AVT Business School og høre mere om deres uddannelser.