Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Bliv Kostvejleder - Vælg selv: 100% Online eller blended learning

At Work Skolen
Kursus
50 Lektioner
Dansk
Startdatoer
København
Løbende opstart  (Dansk)
9.500 DKK
Odense
Løbende opstart  (Dansk)
9.500 DKK
Roskilde
Løbende opstart  (Dansk)
9.500 DKK

Bliv Kostvejleder - Vælg selv: 100% Online eller blended learning

Bliv Kostvejleder på At Work Skolen

Bliv Kostvejleder og Slankekonsulent™ med speciale i vægttab

Vi tilbyder på At Work Skolen en grundig, erhvervsrettet uddannelse til Kostvejleder og Slankekonsulent™. Uddannelsen giver dig mulighed for at kunne give faglig og målrettet rådgivning tillige med vejledning til overvægtige, som ønsker eller har brug for at tabe sig.

Samtidig giver uddannelsen dig værktøjer så du vil kunne sammensætte forskellige forløb, fx. individuelle konsultationer, slankehold m.m. således at den overvægtige fastholdes i et motiverende og velfungerende forløb.

Kostvejleder uddannelse med speciale i vægttab

Overvægt er et stigende problem, og for den overvægtige har de overflødige kilo ofte enorme konsekvenser, såvel psykisk som fysisk. Ikke mindst på grund af de mange forskellige meninger og myter der findes på området, kan det være ekstremt svært at komme overvægten til livs.

Kostvejlederuddannelsen er tværfaglig

Uddannelsen er tværfaglig, det vil sige sammensat af læger, ernæringseksperter, fysioterapeuter, psykologer og erfarne konsulenter. På den måde sikrer vi, at de konsulenter, der bliver uddannet, har de nødvendige faglige kompetencer, og frem for alt er i stand til at sammensætte individuelle vægttabsforløb for deres kunder.

Uddannelsen strækker sig over 50 lektioner, som indeholder samtlige relevante emner.

Hvem henvender slankekonsulent uddannelsen sig til?

Kostvejlederuddannelsen henvender sig til alle, som har i sigte at arbejde målrettet med vægttab - det kan være erhvervsmæssigt eller personligt. Efter endt uddannelse er det derfor muligt at starte egen virksomhed eller f.eks. søge job i svømmehaller, motionscentre og lignende.

Uddannelsen er også relevant for overvægtige, som vil vide mere om deres krop samt de metoder, der er nødvendige for et varigt vægttab.

Om uddannelsen til Kostvejleder

Uddannelse i kostvejledning - E-learning?

Vi giver dig muligheden for at vælge, om du vil tage uddannelsen som 100% online undervisning, eller om du vil tage uddannelsen som blended learning, hvor du får både online undervisning og klasseundervisning.

Vælger du at tage uddannelsen som blended learning, kan du vælge mellem 5 byer: København, Roskilde, Odense, Aarhus eller Aalborg.

Der kan være mange fordele ved at tage kostvejlederuddannelsen på som 100% online:

  • Samme kvalitet som ved at tage uddannelsen som blended learning.
  • Læs i dit eget tempo.
  • Tag undervisningen så mange gange, som du har lyst til.
  • Læs hjemmefra eller hvorfra du har lyst.
  • Sparring med andre, som læser samme uddannelse via Internettet.
  • Læs når det passer dig.

Vælg selv undervisningsform

Det faglige indhold er præcis det samme, uanset hvilken undervisningsform du vælger, og hver undervisningsform har sine fordele.

Fordelen ved e-learning er, at det er meget fleksibelt, herunder kan du læse, hvorfra du vil, døgnet rundt i op til 6 måneder. Du går dermed ikke glip af noget undervisning, hvis du bliver syg, skal til familiearrangement eller lignende. Derudover kan du tage hvert modul lige så mange gange, du har lyst til – så er der noget, du synes er særlig svært, kan du tage det flere gange.

Fordelen ved blended learning er, at det er mere socialt, og tager du uddannelsen som online undervisning, er der ikke er nogle, der “tvinger” dig til at komme i gang – man skal altså kunne motivere sig selv. Nogle synes, at det er nemmere at have en fast dag og et fast tidspunkt at møde på, og derfor vælger de et forløb, hvor der indgår klasseundervisning.

Ernæringsspecialer - Bliv konsulent i Proces ernæring ®

At Work Skolen tilbyder en række ernæringsspecialer, eksklusivt til dem, der har taget kostvejlederuddannelsen på At Work Skolen. Du kan læse videre med følgende ernæringsspecialer:

    •    Sportsernæring / Aktiv ernæring – 25 lektioner – E-learning
    •    Børn og overvægt – 25 lektioner – E-learning
    •    Plantebaseret kost – 25 lektioner – E-learning
    •    Wellbeing & motivation – 25 lektioner – E-learning

Prisen for et ernæringsspeciale er 3.500 kroner.

TILBUD - Spar 1.000 kroner.

Når du tilmelder dig vores uddannelse til Kostvejleder og et ernæringsspeciale samtidig, bliver din pris kun 12.000 kroner. Du sparer 1.000 kroner.

Tilbuddet fremgår, når du tilmelder dig uddannelsen til Kostvejleder, og rabatten fratrækkes automatisk.

Hvis du har taget, eller tager du, At Work Skolens uddannelse til Kostvejleder, og derefter videreuddanner dig med et af vores ernæringsspecialer, så kan du bruge den varemærkeretlige beskyttede titel Proces Ernæring ®.

Markedet for kostvejledere kan være svært for både elever og kunder at finde rundt i, idet faglighed og kvalitet varierer betydeligt fra skole til skole. Med en beskyttet titel som konsulent i Proces Ernæring ® synliggør du din faglighed og kvalitet.

Pris

Kontantprisen inkl. alle materialer er 9.500 kroner.

Ønsker du en afdragsordning, så koster uddannelsen 15% mere i administrationsgebyr, så prisen bliver i alt 10.925 kroner.

De 10.925 kroner deles i 4 eller 5 afdrag efter ønsker.

  • 4 afdrag over 4 måneder, så du hver måned betaler 2.731,25 kroner.
  • 5 afdrag over 5 måneder, så du hver måned betaler 2.185 kroner.

At Work Skolen

At Work Skolen blev grundlagt i 1994 af Camilla Hilbrands under mantraet "at fremme sundhed og livskvalitet". Tag en sundhedsuddannelse i København, Roskilde, Odense, Vejle, Aarhus og Aalborg. Flere af vores uddannelser kan læses helt eller delvist som E-learning. At Work lægger stor...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinformation til At Work Skolen

At Work Skolen

Læderstræde 34
1201 København K


Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Gennemsnit 4,7

Baseret på 18 evalueringer

Louise Ernemann
Det var nemt selv at strukturere udfra de portaler der var. Og det var meget spændende og letlæseligt stof.
Lise Kirk
den gennemgående underviser er helt fantastisk. udstråler faglig og menneskelig overskud. kurset er indholdsmæssig meget struktureret og målrettet godt sammenhold
Sascha Vilholm
Fantastisk forløb og en god måde, at kombinere sit fuldtidsarbejde med et studie. Stoffet er meget dybdegående og med quizzerne samt de mange opgaver, tester man sig selv og på den måde får en bedre forståelse.
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,7)
Baseret på 18 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 31 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Anbefaling fra Marie-Louise

"Det bedste ved At Work Skolen er underviserne og det høje faglige niveau, som især giver en tryghed for, at man får en viden man rent faktisk kan bruge til noget."

Anbefaling fra Marie-Louise
Anbefaling fra Tobias

"Når jeg har kontaktet AtWork med nogle spørgsmål, er de blevet besvaret fyldestgørende og med venlig tone - og jeg skulle bare ringe igen, hvis flere spørgsmål dukkede op."

Anbefaling fra Tobias
Anbefaling fra Kristina Plambech

"De er meget engageret i skole og eleverne. Kan varmt anbefale et forløb her.”

Anbefaling fra Kristina Plambech
Anbefaling fra Henrik

"Jeg kender også flere som har taget forskellige uddannelser herinde, og de har givet super gode referencer.”

Anbefaling fra Henrik