Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Virtuelt kursus: Projektledelse på en dag

AROS Kurser
Startdatoer
Online
28-08-2020  
3.900 DKK
26-11-2020  
3.900 DKK

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge AROS Kurser?

Vi brænder for at give dig en reel opgradering af dit kompetenceniveau

Der er fokus på praktiske øvelser kombineret med solid faglig viden

Kurserne tilpasses dine forudsætninger og behov

Kursusbeskrivelse

Virtuelt kursus: Projektledelse på en dag

Lær om projektledelse på en dag via faciliteret online undervisning (max 12 deltagere). Med dette effektive kursus får du teorien om projekter og projektledelse helt på plads – og du lærer, hvordan du arbejder med det i praksis.

Udbytte af kurset Projektledelse på en dag


Dit udbytte

  • Du får den helt grundlæggende forståelse for, hvad der kendetegner et projekt. Mange mangler denne basale færdighed, som faktisk er helt essentiel for at få den nødvendige indsigt i projektets maskinrum

  • Kurset giver dig indblik i præcis de projektledelsesværktøjer, du skal bruge for at kunne begå dig som projektleder eller i en projektkontekst – og vi gør dem samtidig konkrete for dig

  • Du får øvelse i at bruge din nye viden og dine nye værktøjer gennem casearbejde. På den måde får du med det samme en sikkerhed i, hvordan de skal bruges, når du er færdig med dette virtuelle kursus.

Din arbejdsgivers udbytte

  • Din arbejdsgiver får en medarbejder, der er langt mere projektparat end før. Du er bedre rustet til at indgå i en projektsammenhæng eller til at lede de projekter, du står for

  • Din arbejdsgiver oplever, at mængden af succesfulde projekter stiger. Jeres projekter bliver bedre og mere effektive, når du har lært de basale projektfærdigheder

  • Du bliver en veritabel vidensbank for resten af arbejdspladsen. Såvel chefer som kolleger får stor gavn af din indsigt i projektets natur og adfærd – og ikke mindst i din viden om, hvordan det styres sikkert i mål!

Faciliteret online undervisning

Vi tilbyder nu kurset Projektledelse på en dag i en faciliteret online version. Det er altså ikke ”bare” e-learning. Det er levende online undervisning, der kræver aktiv deltagelse fra dig som deltager, og hvor du vil møde andre kursister fra andre arbejdspladser.

Faciliteret online undervisning kræver lidt ekstra af både underviser og deltagere. Til gengæld sparer du transporttid, og det er muligt at få næsten den samme læring uden, at man behøver at samles fysisk. Det sociale aspekt, erfaringsudvekslingen, dialogen og gruppeopgaverne, kan man faktisk også få til en vis grad i faciliteret online undervisning, da vi bruger forum funktioner til at dele erfaringer, quizzer til at opsummere læring, virtuelle grupperum til at lave opgaver undervejs osv.

Målgruppe

Vores virtuelle endagskursus i grundlæggende projektledelse er for dig, der har brug for en indføring i projektlederens værktøjer og arbejdsgange.

Du kan være deltager på et projekt, kommende projektleder, ny projektleder – eller erfaren projektleder, som nu endelig har tid til at få systematiseret og udbygget din værktøjskasse.

Video

Pris

Prisen for dette kursus er:

3.900 kr./3.315 kr. med 15 % vennerabat 

Priserne er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. et e-kursus om god læring samt undervisningsmateriale.

Om udbyderen

AROS Kurser

Arbejder du med kommunikation, projektledelse, ledelse eller sprog? Vil du gerne lære mere og dygtiggøre dig inden for dit job? Så er et kursus hos AROS det rette valg for dig! Hos AROS Kurser er det vores mål, at kurserne...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

AROS Kurser

Fredericiagade 15
1310 København K


Få information

Udfyld formularen for mere information om Virtuelt kursus: Projektledelse på en dag

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 267 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: