Vis finduddannelse.dk som: Mobile

The Future of Work

AROS Kurser
Startdatoer
Århus
12-01-2022  
6.500 DKK
19-01-2022  
6.500 DKK
19-05-2022  
6.500 DKK
København
13-01-2022  
6.500 DKK
18-01-2022  
6.500 DKK
17-05-2022  
6.500 DKK

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge AROS Kurser?

Vi brænder for at give dig en reel opgradering af dit kompetenceniveau

Der er fokus på praktiske øvelser kombineret med solid faglig viden

Kurserne tilpasses dine forudsætninger og behov

Kursusbeskrivelse

The Future of Work: Bliv klædt på til at bedrive ledelse i fremtiden

Bliv klædt på til at bedrive ledelse i fremtiden! På dette lederkursus går vi i dybden med fremtidens ledelsesudfordringer, digital transformation og The Future of Work.

Bliv klædt på til fremtiden

Dette kursus stiller skarpt på den digitale transformation og klæder dig på til at håndtere fremtidens ledelsesudfordringer. På kurset arbejder vi med fremtidens ledelse og de nye ledelsesudfordringer. Og så får du ikke mindst redskaberne til at bedrive ledelse med succes i fremtiden.

Fremtidens udvikling påvirker ikke kun dig som leder, men hele jeres organisation, arbejdsmiljø og branche. På kurset sætter vi derfor ikke kun fokus på din lederrolle, men også organisationen som helhed, så du kan tilpasse dig flest mulig forandringer i fremtiden.

Hop med på den digitale bølge

Det kommer ikke som en overraskelse for nogen, at de digitale løsninger og nye teknologier fylder mere og mere i vores daglige arbejde. Og denne udvikling ser ikke ud til at stoppe foreløbig. Dette kursus klæder dig på til at forstå de digitale forretningsmodeller og den nyeste teknologi. I lærer desuden om, hvilken betydning data har for forbrugeren og din organisation.

Dit udbytte

  • Du får indsigt i, hvordan den digitale transformation påvirker jeres organisation. Din nye viden gør dig i stand til at lede virksomheden på rette kurs og tilpasse jer fremtidens nyeste trends.

  • Du lærer at implementere digitale forretningsmodeller, så du kan tænke teknologi sammen med jeres forretning. Dette hjælper jer med at opnå succes i fremtiden.

  • Du bliver klogere på, hvad der kendetegner fremtidens organisationer og arbejdsmiljøer. Dette betyder, at du kan være med til at udvikle organisationen i en retning, der tiltrækker nye og attraktive medarbejdere på sigt.

Din arbejdsgivers udbytte

  • Din arbejdsgiver får en værdifuld leder med stor viden om den digitale fremtid, hvilket gør dig til en central sparringspartner både nu og i fremtiden.

  • Din arbejdsgiver får en leder, der er i stand til at implementere digitale forretningsmodeller i organisationer. Dette kan medvirke til, at i opnår en konkurrencemæssig fordel og dermed får et forspring i fremtiden over for konkurrenter.

  • Din arbejdsgiver får en kompetent leder, der forstår at tilpasse organisationen fremtidens digitale forandringer, hvilket kan sparre jer både tid og penge.

Målgruppe

Kurset henvender sig til ledere, der ønsker at være klædt på til fremtidens ledelse og tilpasse sig den nye digitale transformation. Du kan have taget en længere lederuddannelse eller have opnået praktisk erfaring som leder.

Pris

Prisen for dette kursus er 6.500 kr. ekskl. moms. 

Med i prisen får du bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset.

Betaling en uge før kursusstart.

Om udbyderen

Arbejder du med kommunikation, projektledelse, ledelse eller sprog? Vil du gerne lære mere og dygtiggøre dig inden for dit job? Så er et kursus hos AROS det rette valg for dig! Hos AROS Kurser er det vores mål, at kurserne...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om The Future of Work
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

AROS Kurser

Fredericiagade 15
1310 København K


Få information

Udfyld formularen for mere information om The Future of Work

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 267 evalueringer
Se alle evalueringer