Kursus
Ingen anmeldelser

Succes med strategi

AROS Kurser, i København
Længde
1 dag
Næste startdato
Kontakt udbyder for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
1 dag
Næste startdato
Kontakt udbyder for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge AROS Kurser?

Vi brænder for at give dig en reel opgradering af dit kompetenceniveau

Der er fokus på praktiske øvelser kombineret med solid faglig viden

Kurserne tilpasses dine forudsætninger og behov

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt udbyder for opstart

  • Holdundervisning
  • København

Kursusbeskrivelse

Succes med strategi

Succes med strategi – forstå kerneforretningen, og angrib vækstagendaen!

Tag på dette lederkursus og bliv opdateret med den nyeste forskning om strategisk ledelse. På kurset får du værktøjerne til at planlægge det strategisk arbejde ud fra jeres kerne og skabe profitabel vækst.

Hemmeligheden bag profitabel vækst

Harvard Business School har publiceret et globalt studie af virksomheders udvikling de seneste ti år og forskningen viser, at 90 % af alle virksomheder ikke har formået at realisere vedvarende, profitabel vækst. Mange virksomheder slås med vækst. Og det er ingen hemmelighed: God og sund vækst er svær at opnå! På kurset sætter vi fokus på, hvordan din organisation bliver en af de 10 %, der formår at realisere mål og skabe vækst.

Få indsigt i strategiens kompleksitet

At udarbejde vellykkede strategier og opnå opstillede mål kræver, at du forstår, hvad der kendetegner succesfuldt strategiarbejde. På kurset får du indsigt i strategiens kompleksitet og de nye rammer for strategisk viden. Du lærer at tilpasse strategier efter organisationen interne og eksterne forhold, så du kan sikre organisationens fremtidige udvikling.

Fastlæg jeres kernekompetencer

På kurset sætter vi fokus på de aktiviteter, der skaber værdi for jeres forretning. For at udnytte organisationens fulde potentiale er det essentielt, at du arbejder strategisk ud fra og forstår organisationens kernekompetencer. Vi arbejder derfor med at definere kernekompetencer og skabe vækst i og uden for kernen, så de værdiskabende aktiviteter bliver en central del af den strategiske planlægning.

Dit udbytte

  • Du lærer at planlægge strategiske handleplaner og arbejde målrettet efter fremsatte mål. Dette hjælper dig til at komme i mål med de strategiske tiltag.

  • Du lærer at definere og forstå jeres kernekompetencer. Med din nye viden bliver du i stand til at skabe vækst i og uden for jeres kerne.

  • Du får indsigt i strategiens kompleksitet og den øgende forandring, der kendetegner verden i dag. På den måde bliver du i stand til, at skabe vækst og handle ud fra de forhold, jeres organisation befinder sig i.

Din arbejdsgivers udbytte

  • Din arbejdsgiver får en kompetent leder, der forstår at styre og lede organisationen i en hensigtsmæssig retning og gennemføre jeres opstillede mål.

  • Din arbejdsgiver får en inspireret leder, der er i stand til at tænke ud af boksen og komme med nye tiltag til jeres aktuelle problemstillinger. På kurset får du sparring fra de andre ledere, som du kan tage med hjem og implementere i din organisation efter kursets afslutning.

  • Din arbejdsgiver får en leder, der forstår at skabe profitabel vækst og realisere mål. Og det kan mærkes til bundlinjen!

Målgruppe

Kurset henvender sig til ledere, der ønsker at arbejde strategisk med handleplaner og lære at angribe vækstagendaen. Du kan have taget en længere lederuddannelse eller have opnået praktisk erfaring som leder.

Pris

Prisen for dette kursus er 6.500 kr. ekskl. moms. 

Med i prisen får du bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset.

Betaling en uge før kursusstart.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Succes med strategi
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser
AROS Kurser
Fredericiagade 15
1310 København K

Arbejdslivet er langt. Indimellem kræver det, at man tanker op, fornyer sig og nogle gange skifter spor. Aros Kurser styrker netop din personlige udvikling. Vi minder dig om alt det, du allerede kan – og giver dig næring til at...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret