Vis finduddannelse.dk som: Mobile

PRÆSENTATIONSTEKNIK

AROS Kurser
Startdatoer
Århus
26-08-2019  
8.400 DKK
17-09-2019  
8.400 DKK
Aalborg
29-08-2019  
8.400 DKK
01-10-2019  
8.400 DKK
København
17-09-2019  
8.400 DKK
24-10-2019  
8.400 DKK

PRÆSENTATIONSTEKNIK

Præsentationsteknik med gennemslagskraft

Vil du være bedre til at brænde igennem, når du præsenterer? Vil du være mere levende, når du holder foredrag for en forsamling? Så er et kursus i præsentationsteknik lige noget for dig. 

Aros Kurser har mange års erfaring med at udbyde kurser i præsentationsteknik, og nu tilbyder vi kurset, der giver dig gennemslagskraft. 

Gør dit budskab levende med kursus i præsentationsteknik

Aros Kurser lærer dig at præsentere, så dit publikum engagerer sig og involverer sig i dit budskab. Du får undervisning af en af Danmarks førende eksperter i præsentationsteknik, Dya Hauch.

På kurset i præsentationsteknik lærer du at:

 • Gøre din præsentation til en mundtlig page-turner
 • Bruge din krop og stemme som professionelle virkemidler
 • Strukturere præsentationer, der rammer plet hver gang
 • Gøre kedelige budskaber interessante for tilhørerne
 • Udnytte din stemmes potentiale
 • Tackle nervøsitet og blive helt tryg ved præsentationer
 • Gøre dine præsentationer spændende for forskellige målgrupper

Præsentationsteknik med den nyeste viden

Boost dine mundtlige præsentationer og få langt større gennemslagskraft, når du står over for en forsamling. Dette træningskursus giver dig den nyeste viden og de mest effektive værktøjer til at give dine præsentationer et mærkbart løft. 

Kurset i præsentationsteknik er målrettet dig, der har mod på at styrke dine præsentationer og din personlige gennemslagskraft. Du kan derfor både være en erfaren oplægsholder eller helt grøn.

Kommunikér dine budskaber effektivt 

Præsentationer behøver ikke at være kedelige fremlæggelser af fakta og informationer. Dette kursus i præsentationsteknik guider dig gennem forberedelsen og afholdelsen af præsentationer, der kommunikerer dine budskaber effektivt og giver tilhørerne et indtryk af dig som et karismatisk menneske og en troværdig fagperson.

Kursets indhold

På kurset arbejder du med:

 • Personlig gennemslagskraft – Hvordan du får folk til at lytte til dig

 • Autenticitet – Hvordan du kommunikerer din essens

 • Nervøsitet – Hvordan du styrer den og den ikke styrer dig

 • Improvisation – Lær at reagere på det, der er – acting is reacting

 • Kropssprog - Når kroppen taler, er øjet er mere sultent end øret

 • Stemmeføring – Lær at udnytte din stemmes muligheder og skab tillid

 • Nyhedstrekanten – Start med det vigtigste først

 • Storytelling –  Hvordan du tryllebinder dit publikum

 • Appelformerne - Logos, Etos, Patos – tal til både logik, moral og følelser

 • Elevatortalen – You never get a second chance to make a good impression

 • Dramaturgi - Hvordan du bygger dit materiale op, så du ikke mister folks opmærksomhed

 • PowerPoints – Brug dem, så de bliver en forlængelse af dig - ikke omvendt

 • Nærvær – Fra at være interessant til at være interesseret

Få personlig feedback

Præsentationsteknik er en individuel sag. Du vil blive præsenteret for værktøjer og viden inden for moderne præsentationsteknik, og du vil træne det, der giver mening for netop dine præsentationer. Undervejs får du masser af sparring og feedback på dine præsentationer, din stemme og dit kropssprog. Der er maksimum 10 deltagere på holdet, så der er god tid og rum til den enkelte deltager.

Underviser på kurset i personlig power og præsentationsteknik

Dya

Dya Hauch har i mange år trænet medarbejdere, ledere og topchefer i en lang række danske og internationale virksomheder i præsentationsteknik. Hun er uddannet skuespiller fra Århus Teater og har en master i pædagogik. Dya er en inspirerende underviser med en bred faglig profil, der gør hende yderst kompetent og nuanceret i sin undervisning inden for præsentationsteknik, mundtlig kommunikation, kropssprog og stemmetræning.
Dya vil være din underviser i København.

Brita

Brita er en særdeles kompetent og passioneret underviser med meget stor ekspertise inden for kommunikation, præsentationsteknik og gennemslagskraft. Hun er skarp til at se den enkeltes unikke behov. Og hun en meget erfaren rådgiver, der hjælper kursisterne til at opdage deres styrker og at dyrke dem. Brita er uddannet skuespiller fra Aarhus Teater.

Brita vil være din underviser i Aarhus.

Det siger tidligere kursister

Lyngby-Taarbæk Kommune, Tina Koch Ritter 

”Underviseren var en superformidler, der kunne ramme alles behov og udviklingspotentiale lige på kornet. Hun var inspirerende og kompetent, virkelig en ren fornøjelse. Kurset har lært mig at stå stærkere, og jeg har lært at erstatte ”øh” med en effektfuld pause. Gennem underviseren og sparring på kurset, har jeg fået mere tillid til mig selv som formidler.” 

Nordea, Dorte Lund
”Supergodt kursus med gode kursister og en super inspirerende kursusleder. Hun var bare så god, indlevende, dygtig og meget inspirerende. Sjældent har jeg været på så godt et kursus, hvor alt bare var, som det skulle være, og underviseren fik alle med, så udbyttet var optimalt. Jeg har både fået teknikker og værktøjer med hjem – og stof til eftertanke.”

AAK, Jeppe Hjorth
”Jeg var ovenud tilfreds med kurset. Jeg kan ikke komme i tanke om noget, der kunne være bedre. Kurset har været en kæmpe inspiration, som jeg vil komme til at bruge meget hver dag. Og underviseren var fantastisk! Hun var dygtig til at spotte hver enkelt deltagers svage punkter og hjælpe dem målrettet fremad.”

Pris

Pris ekskl. moms:
Kr. 8.400 eller kr. 7.140 med kollegarabat.

Hvis I tilmelder jer mere end én person fra den samme virksomhed til det samme kursus, får I alle en kollegarabat på 15 %.

Kontakt AROS Kurser for mere information eller tilmelding

AROS Kurser

AROS Kurser

Arbejder du med kommunikation, projektledelse, ledelse eller sprog? Vil du gerne lære mere og dygtiggøre dig inden for dit job? Så er et kursus hos AROS det rette valg for dig! Hos AROS Kurser er det vores mål, at kurserne...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til AROS Kurser

AROS Kurser

Fredericiagade 15
1310 København K


Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Kristine, KMD
(5)
Det er et af de bedste kurser, jeg har været på - og det er ikke så få gennem årene. Jeg har fået rigtigt meget med mig, som jeg kan implementere i både arbejdsliv og privatliv med det samme og få noget godt ud af det.
Kenneth, Samsung
(4)
Kurset var super og meget udbytterigt. Det har givet mig en del mere selvtillid og ro på i mine præsentationer, hvilket i sidste ende gør, at jeg har mere ro på og virker mere professionel i min udstråling."
Kenneth, SKAT
(5)
Superdygtig underviser, hvor min egen præsentation blev ændret og forbedret allerede efter en time. Det var godt med meget fokus på det praktiske arbejde, så man lærte at iscenesætte sig selv og fange sit publikum. Jeg har lært at bearbejde min nervøsitet og indtage scenen, så mine præsentationer kommer helt ud over rampen.
Få information

Udfyld formularen for mere information om PRÆSENTATIONSTEKNIK

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
PRÆSENTATIONSTEKNIK
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,9)
Baseret på 12 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 267 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Kurset var en kæmpe inspiration

AAK, Jeppe Hjorth: ”Jeg var ovenud tilfreds med kurset. Jeg kan ikke komme i tanke om noget, der kunne være bedre. Kurset har været en kæmpe inspiration, som jeg vil komme til at bruge meget hver dag.”

Læs mere
Super inspirerende kursusleder

Nordea, Dorte Lund: ”Supergodt kursus med gode kursister og en super inspirerende kursusleder.”

Læs mere
Energisk og dynamisk underviser

CBS, Louise Bruun Christensen

"Kursus af utrolig høj kvalitet. Endnu engang skuffer Aros ikke - og sikke en fantastisk, energisk og dynamisk underviser! "

Læs mere
Underviseren var superformidler

Lyngby-Taarbæk Kommune, Tina Koch Ritter: ”Underviseren var en superformidler, der kunne ramme alles behov og udviklingspotentiale lige på kornet.” 

Læs mere