AROS Projektlederuddannelse

AROS Kurser

- AROS Projektlederuddannelse har været et supergodt uddannelsesforløb, og jeg ved, at uddannelsen vil få stor betydning for mig fremover. Konkret fagligt har jeg især fået indblik i sammenhængen mellem et projekt og projektlederens rolle, og generelt går jeg hjem med en masse brugbare værktøjer. De to undervisere var begge rigtig gode, og for mig gør det klart en forskel, at de underviser på baggrund af så meget erhvervserfaring, som tilfældet er.

AROS Kurser

Bliv PMI-certificeret med AROS Projektlederuddannelse

Ekstra Bladet, Dina Christensen
”AROS Projektlederuddannelse har været et supergodt uddannelsesforløb, og jeg ved, at uddannelsen vil få stor betydning for mig fremover. Konkret fagligt har jeg især fået indblik i sammenhængen mellem et projekt og projektlederens rolle, og generelt går jeg hjem med en masse brugbare værktøjer. De to undervisere var begge rigtig gode, og for mig gør det klart en forskel, at de underviser på baggrund af så meget erhvervserfaring, som tilfældet er.”
 
Midtconsult, Brian Gram
”Jeg har på AROS Projektlederuddannelse oplevet en uddannelse af høj kvalitet. Underviserne udmærkede sig ved stor praktisk såvel som teoretisk viden om projektledelse, og de var dygtige til at facilitere den dynamiske, faglige dialog. Fokus har især været på praktiske værktøjer og på brugen af disse. Mest givtigt har for mig været indblikket i, hvilke redskaber man som projektleder kan benytte til henholdsvis at holde projekterne på sporet, og til krisehåndtering af afsporede projekter. Jeg har fået klart bedre overblik over, hvilke værktøjer der er relevante for mig som projektleder, og i den systematiske brug af disse. Uddannelsens ledelsesmodul har lært mig meget om, hvem jeg selv er, og hvordan man som leder kommunikerer med de forskellige personligheder, der kan optræde i en projektgruppe. Alt i alt kan jeg konstatere, at uddannelsen vil gøre mig til en bedre projektleder.”
 
Flyverhjemdistriktet, Steen Jeffers
”Fantastisk undervisningsforløb, som jeg forventer, vil højne kvaliteten af mit arbejde. Underviserne var inspirerende – de formidlede stoffet på en letforståelig måde, og deres tilgang til undervisningen var positiv og humoristisk.”
 
Jytte Bording Nielsen
”AROS Projektlederuddannelse har ført mig gennem de forskellige faser i projektledelse, og jeg er kommet ud på den anden side med mange relevante værktøjer. I mit arbejde som frivillig projektleder i lokale projekter har jeg nu fået redskaber til at sammensætte de mest optimale projektgrupper, som jeg kan facilitere gennem situationsbestemt ledelse og krisehåndtering. Underviserne var professionelle og engagerende og både humoristiske, fagligt stærke og dygtige formidlere – stor respekt for deres undervisning."Læs mere om AROS Kurser

Bestil information


Få information

Kom I kontakt med AROS Kurser
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en udbyder på finduddannelse.dk? Du bidrager ved at hjælpe andre med at finde det kursus, der passer dem bedst. Læs venligst vores evalueringspolitik om, hvordan vi godkender og udgiver evalueringer her. 

Download vores evalueringspolitik her