Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Forandringskommunikation og forandringsledelse

AROS Kurser
Startdatoer
København
07-09-2021  
11.500 DKK
30-11-2021  
11.500 DKK
05-04-2022   (Dansk)
11.500 DKK
Århus
28-09-2021  
11.500 DKK
07-12-2021  
11.500 DKK
29-03-2022   (Dansk)
11.500 DKK

Forandringskommunikation og forandringsledelse

Succesfulde forandringer med kursus i forandringsledelse

Lær at gennemføre en succesfuld forandringsproces i din organisation med dette kursus i forandringskommunikation og forandringsledelse. I undervisningen er hovedfokus på de praktiske værktøjer, men du lærer selvfølgelig også om det teoretiske grundlag. Du får desuden en handlingsplan for udvikling af egne forandringskompetencer.

Hvad får du ud af et kursus i forandringsledelse?Kursus i forandringskommunikation og forandringsledelse.

På kurset lærer du, hvordan forandringsprocessen i projektet kan drives: top-down, bottom-up, på tværs af organisationen, af specialister eller forandringsagenter, der faciliterer processen, og medarbejdere der kontinuerligt trænes og involveres.

Derudover går vi i dybden med værktøjer og metoder til at mobilisere organisationen, forankre forandringen og sikre fokus på mål, fakta og resultater.

Vi fokuserer på de mekanismer, der igangsætter forandringer og de organisatoriske processer, der ligger bag. Vi følger en skarp forandringsstrategi gennem tre intensive dage fyldt med eksempler fra virkeligheden. Lige fra mindre forandringsprocesser til store gennemgribende forandringsprojekter.

Det helt centrale i enhver forandringssituation er de mennesker, der påvirkes i processen. Vi ser på de kompetencer, som den succesfulde forandringsleder skal besidde. Vi vil som en del af kurset igangsætte processen med at udarbejde en handlingsplan, der gør dig bevidst om, hvilke kompetencer du allerede besidder, og hvor du har mulighed for at udvikle dig.

Alt i alt lærer du:

 • At skabe en brændende platform for en forandring
 • At kommunikere forandringer
 • At mobilisere organisationen – ledelse, kolleger og medarbejdere
 • Hvordan du identificerer og håndterer modstand
 • At forstå de mekanismer, der igangsætter forandring
 • Ledelse af de organisatoriske forandringsprocesser
 • At bruge storytelling i din forandringskommunikation
 • At anvende enkle, gennemprøvede og effektive værktøjer i din styring og ledelse af processen.


Få en individuel handlingsplan

Hen over den sidste dag på kurset arbejder vi med individuelle handlingsplaner for, hvordan du som deltager kan fortsætte arbejdet med kursets værktøjer og læring i egen organisation. Når kurset er slut, har hver deltager en handlingsplan for det fortsatte arbejde i egen organisation.

Målgruppe

Dette kursus i forandringsledelse er målrettet alle, der ønsker at arbejde professionelt med forandringsledelse, f.eks:

 • Projektledere
 • Forandringsagenter
 • Ledere og mellemledere
 • Stabsmedarbejdere og funktionschefer
 • Selvstændige

Forud for vores kursus i forandringsledelse vil du som deltager blive bedt om at beskrive et forandringsforløb, som du har været involveret i. Står du over for dit første forandringsforløb, eller er du generelt bare interesseret i ledelse af forandringer, skal du på tilsvarende måde beskrive din daglige rolle i organisationen og supplere med de overvejelser, som du gør dig om de udfordringer, du forventer at møde.

Få mere information om vores kursus i forandringsledelse

Undervisere

Lars Frisk Rossen har været leder hele sit liv. Fra Livgarden til Maersk, GN Store Nord og LEGO har Lars ledet forandringer og forretningsinitiativer forankret i virksomhedernes respektive strategier. Ved at kombinere den nyeste teori med en legende tilgang til ledelse giver han dig anderledes og energiske veje til at opnå nye resultater i netop din hverdag.

Det, der får Lars’ undervisning til at stå frem, er, at han på egen krop har mærket, når værktøjer og metoder både har virket og fejlet. Erfaringer han gerne bringer i spil for at gøre dig til en succes.

Tag vores kursus internt i din virksomhed - på dansk eller engelsk

Vores kursus i forandringsledelse (change management) kan også bestilles som et internt kursus i din organisation.

Kurset vil da kunne afholdes på engelsk, hvilket giver mulighed for at inddrage de ledere, der ikke taler dansk. Det giver endnu bedre muligheder for at tilpasse indhold og undervisning til deltagerne.

Kontakt os og hør mere

Pris

Prisen er 11.500 ekskl. moms og er inkl. e-kursus om god læring.

AROS Kurser

Arbejder du med kommunikation, projektledelse, ledelse eller sprog? Vil du gerne lære mere og dygtiggøre dig inden for dit job? Så er et kursus hos AROS det rette valg for dig! Hos AROS Kurser er det vores mål, at kurserne...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til AROS Kurser

AROS Kurser

Fredericiagade 15
1310 København K


Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Gennemsnit 4,8

Baseret på 10 evalueringer

Hanna, Novo Nordisk
Rigtig god kursusoplevelse, med et meget passende fagligt niveau. Efter kurset er jeg blevet bedre til at bruge forandringsprocesserne aktivt, og jeg er blevet rustet til at agere korrekt fra processens start. Underviseren var dygtig til at tilpasse stoffet til os, og skabte et aktivt og dynamisk læringsmiljø.
Birgitte, Coloplast
Kurset var af super kvalitet. Martin er en usædvanlig dygtig og engageret underviser med en operationel tilgang til tingene og der var en velafbalanceret vekslen mellem teori og praksis. Han har en rigtig god evne til at være nærværende, lyttende og involverende, og dermed gøre sin undervisning særdeles relevant for deltagerne.
Lone, Aarhus Kommune
Meget professionelt fra start til slut. Jeg har fået så meget med i bagagen og blevet meget motiveret af at komme i gang med at bruge de nye værktøjer. Det var et fantastisk kursus og en meget dygtig og kompetent underviser.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Forandringskommunikation og forandringsledelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,8)
Baseret på 10 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 267 evalueringer
Se alle evalueringer