Digital Markedsføring - Uddannelse

AROS Kurser
Udbyder: AROS Kurser plus
Kursustype: Åben uddannelse
Længde: 5 dage
Kurset afholdes på: Dansk
Startdatoer
København
06-04-2017   (Dansk)
14.900 DKK
Århus
25-04-2017   (Dansk)
14.900 DKK

Digital Markedsføring - Uddannelse

Digital Markedsføring - bliv "Digital Marketing Practitioner" med en uddannelse i digital markedsføring fra Aros Kurser

Arbejder du med traditionel markedsføring og har du et kendskab til digitale medier? Vil du gerne øge din faglige viden inden for online markedsføring? Så er Digital Markedsføring Uddannelsen et oplagt valg! Uddannelsen forløber over 5 intensive kursusdage, fordelt over fem uger.

Digital Marketing Practitioner Uddannelse - AROS Kurser

Med en uddannelse i digital markedsføring får du en dybdegående viden om forretningsmæssige udfordringer og muligheder i forbindelse med digital marketing.

Under uddannelsen vil du skulle arbejde med din virksomheds digitale strategi og handlingsplan.

Skræddersyet Digital Marketing uddannelse

Hos AROS tager vi udgangspunkt i din konkrete arbejdssituation, hvor du får lov til at arbejde med din virksomheds digitale marketingprojekt. Gennem en dialog med underviseren kan du skræddersy uddannelsen, så den passer til dine ønsker og behov.

Er du grøn inden for digital marketing?

Uddannelsen i digital markedsføring er opbygget taksonomisk. Vi starter på et grundlæggende niveau og i løbet af uddannelsen afslutter vi på et højt niveau. 

Efter hver enkelt kursusdag vil du skulle i gennem en afsluttende test for dagen, og på den sidste dag skal du op i en afsluttende færdighedstest for hele forløbet.

Indhold på de fem kursusdage hos AROS Kurser

Uddannelsen Digital Markedsføring er opdelt over fem kursusdage, hvor hver enkel dag fokuserer på et specifikt område inden for digital marketing.

De fem kursusdage indeholder:

  1. Grundlæggende digital marketing
  2. Strategi, målsætning, analyse og værktøjer
  3. Branding og tiltrækning
  4. Søgemaskineoptimering via Google og Google Analytics
  5. Opsamling på strategiudvikling og test

Med denne uddannelse i digital markedsføring kan du udnytte det fulde potentiale i digital markedsføring. Med den viden, som du får med hjem fra kurset, kan du gennemføre en vellykket digital strategi og dermed knytte tætte relationer til eksisterende og nye kunder, styrke virksomhedens brand og skabe både mersalg og nysalg.

Vil du gerne skabe udvikling i din virksomhed? Send en interesseforespørgsel allerede i dag!

Kursets underviser

Emil er ekspert i digital markedsføring og content marketing. Han har de senere år arbejdet intensivt med e-mail markedsføring, content marketing og nyhedsbreve for såvel b2c som b2b kunder. Ved siden af arbejdet på et digitalt reklamebureau er Emil i gang med at færdiggøre en kandidat i retorik ved Københavns Universitet.

Emil er en erfaren underviser, som lægger vægt på, at kursisterne får sparring på, hvordan de kan forbedre virksomhedens eller myndighedens egen markedsføring.

Nikolaj er ekspert i onsite optimering og webtekster og har arbejdet indgående med søgemaskineoptimering i
mange år. Nikolaj er uddannet cand. IT E-business, og han er Head of SEO and Owned Media i et ledende globalt marketing selskab.  

Han er desuden vinder af SEM Awards 2012 samt Qualified Individual i Google Analytics og Adwords.

Pris

Digital Marketing Practitioner Uddannelsen koster 14.900 kr. ekskl. moms. Prisen inkluderer undervisning, sparring, feedback, undervisningsmateriale, fuld forplejning på kursusdagene og service i verdensklasse.
 
Tager du uddannelsen sammen med en kollega, får I begge kollegarabat på 15%.

Kontakt AROS kurser for mere information eller tilmelding

AROS Kurser

AROS Kurser

Arbejder du med kommunikation, projektledelse, ledelse eller sprog? Vil du gerne lære mere og dygtiggøre dig inden for dit job? Så er et kursus hos AROS det rette valg for dig! Hos AROS Kurser er det vores mål, at kurserne...


Læs mere og vis alle uddannelser fra AROS Kurser

Forespørgsel efter information

Errors

Har du spørgsmål til, eller vil du gerne tilmeldes Digital Markedsføring - Uddannelse?

  Bliv kontaktet af den kursusansvarlige

  Få den hjælp du efterspørger

  Tilmeld dig

Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit

Kontaktinformation til AROS Kurser

AROS KurserFredericiagade 15
1310 København K

Telefon: 70 278 279

www.aroskurser.dk

Send en email til AROS Kurser

Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

          (4)
Anni, Business College Syd   |   10-03-2017
Det var et rigtig interessant kursus, og jeg har fået mange ting med hjem. Jeg vil blande mig endnu mere i skolens markedsføring nu.
          (5)
Rasmus, Dansk Atletik Forbund   |   10-03-2017
Det var et rigtig godt kursus, som jeg håber vil få stor betydning. Der var gode muligheder for at gå i dybden med de enkelte projekter. Begge undervisere var gode til at inkorporere vores input i deres undervisning, så kurset blev tilpasset netop de projekter, de forskellige deltagere sad med.
          (5)
Britt, Schroders   |   10-03-2017
Kvaliteten var helt i top! Der var en rigtig god blanding af teori og praksis, hvor det specielt var brugbart, at vi fik lov at arbejde med baggrund i vores egne virksomheder. Jeg har fået en masse nye værktøjer med hjem og fået overblik over, hvilke der vil være til gavn for netop mit arbejde i fremtiden, og hvilke jeg skal styre udenom.