Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Den Intensive Projektlederuddannelse

AROS Kurser
Startdatoer
Århus
14-08-2019  
19.750 DKK
02-10-2019  
19.750 DKK
13-11-2019  
19.750 DKK
København
20-08-2019  
19.750 DKK
08-10-2019  
19.750 DKK

Kursusbeskrivelse

Den Intensive Projektlederuddannelse

Nu kan du blive en knivskarp projektleder på 6 intensive dage! Vi har skruet et program sammen, hvor du får alle de bedste værktøjer til at STYRE og LEDE dine projekter sikkert i mål.

En projektlederuddannelse, der er mere end bare til pynt:

Den Intensive Projektlederuddannelsen ser selvfølgelig godt ud på dit CV og din LinkedIn-profil. Mendet skal helst ikke være derfor, du tager uddannelsen. Uddannelsen handler ikke om at komme til at se bedre ud, men om rent faktisk at blive en bedre version af sig selv i rollen som projektleder. Et valg som både du, dit team og din arbejdsgiver vil blive glade for.

En projektlederuddannelse uden dikkedarer:

Undervisningen på de seks moduler er opbygget omkring opgaveløsning, casearbejde og øvelser, og den er designet til at udfordre dig mest muligt i rollen som projektleder. I løbet af uddannelsen går vi benhårdt til din rolle som projektleder, og du får derved trænet din lederadfærd og facilitatorrolle, så du ved, hvad det vil sige at skabe samarbejde, succes og målbevidsthed under pres.

For at ruste dig bedst muligt som projektleder, vil en del af kursusdagene være formet omkring et projekt, der kræver skarpe projektlederkompetencer og snarrådighed at få sikkert i land. På den måde får du indblik i projektarbejdets underliggende strukturer fra første parket, så du virkelig opnår fuld forståelse for avanceret projektstyring.

På den måde bliver du en stærk frontfigur for den fremtidige projektledelse i din organisation!

Dit udbytte af Den Intensive Projektlederuddannelse:

  1. Du får lagt et solidt fundament for en fremtidig projektlederpraksis, som du kan blive ved med at vende tilbage til og trække på under hele din karriere.

  2. Du bliver indført i avanceret projektstyring og de tilhørende projektstyringsværktøjer, så du er rustet til at håndtere alle faser i projektarbejdet og kan afværge diverse kriser og problematikker i opløbet.

  3. Du bliver trænet specifikt i teamledelse og kommer hjem med konkrete lederkompetencer, så du som projektleder kan arbejde positivt og proaktivt med din lederrolle og med teamsammensætning og -dynamikker.

Din arbejdsgivers udbytte af Den Intensive Projektlederuddannelse:

  1. Din arbejdsgiver får en knivskarp projektleder, der effektivt og sikkert kan styre og lede både enkle og komplicerede projekter fra start til slut.

  2. Workflowet i organisationen forbedres, så alle i teamet kommer til at arbejde mere målrettet og effektivt og med færre kriser undervejs.

  3. Et kontant udbytte på bundlinjen!

Målgruppe

Hvem bør deltage på Den Intensive Projektlederuddannelse?

Projektlederuddannelsen henvender sig til alle brancher og alle typer af projekter. Du kan arbejde i offentlige eller private virksomheder og være:

  • Kommende projektleder
  • Ny projektleder
  • Erfaren projektleder, der vil have bedre værktøjer og fintunet dine teamlederkompetencer

Eksamen og diplom

Eksamen på projektlederuddannelsen:

Eksamenen på projektlederuddannelsen er skriftlig. Det vil være en opgave på 3-6 sider, som du laver løbende under uddannelsen og som handler om dine egne projekter og din egen rolle som projektleder. Hvis du ønsker det, kan du fravælge eksamen og få et diplom på, at du har deltaget på Den Intensive Projektlederuddannese. Tager du eksamen og består, får du i stedet et underskrevet eksamensbevis.

Pris

Pris ekskl. moms:
19.750 kr. Hvis I er flere kolleger på samme hold, kan I hver få 1.500 kr. ekskl. moms i rabat.

Priserne er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Overnatning er ikke inkluderet i prisen. Betaling en uge før uddannelsens start.

Om udbyderen

AROS Kurser

Arbejder du med kommunikation, projektledelse, ledelse eller sprog? Vil du gerne lære mere og dygtiggøre dig inden for dit job? Så er et kursus hos AROS det rette valg for dig! Hos AROS Kurser er det vores mål, at kurserne...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

AROS Kurser

Fredericiagade 15
1310 København K


Få information

Udfyld formularen for mere information om Den Intensive Projektlederuddannelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.