Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Bedre præsentationer (FOR NERVØSE)

AROS Kurser
Startdatoer
Århus
22-08-2022  
8.900 DKK
03-10-2022  
8.900 DKK
København
13-09-2022  
8.900 DKK
08-11-2022  
8.900 DKK
16-01-2023  
8.900 DKK

Bedre præsentationer (FOR NERVØSE)

Præsentationsteknik for nervøse

Vil du gerne blive bedre til tale til en større forsamling uden at blive svimmel eller have rystende knæ? Vil du gerne kunne holde en tale til en familiefest? Så er et kursus i præsentationsteknik for nervøse lige noget for dig. 

Aros Kurser et kursus i at lære at præsentere til dig, der bliver nervøs, når du skal fortælle noget til en større forsamling. Vores dygtige undervisere hjælper dig med at overvinde din nervøsitet og blive en dygtig foredragsholder.

Hvorfor bliver vi nervøse, når vi præsenterer?

Har du ofte stillet dig selv netop dette spørgsmål? Hos Aros Kurser opfordrer vi dig til at tage din nervøsitet alvorligt og gøre noget ved den.

Din nervøsitet stammer ofte fra dine personlige erfaringer, og stjæler alt fokus fra det budskab, du vil formidle.

På kurset i præsentationsteknik for nervøse arbejder vi med at fokusere på din funktion som formidler, og det er første skridt på vejen til at blive en god oplægsholder. 

På kurset i præsentationsteknik lærer du at:

 • blive opmærksom på din indre monolog og at arbejde med den
 • opnå kontrol over nervøsiteten og situationen gennem tonefaldet
 • udnytte pausen - fra pinlig til powerful
 • skabe ro og velvære gennem åndedrættet
 • flytte fokus fra din person til dit publikum.

Få styr på stemme, kropssprog og situationen

Aros Kurser hjælper dig med at blive en levende oplægsholder. Vi arbejder med de præsentationstekniske kvaliteter som: 

 • oplægsstruktur
 • kropssprog og stemme
 • og med det mentale aspekt

Med afsæt i kognitiv psykologisk teori arbejder vi med din indre monolog og tankemønstre og kommer til bunds med, hvorfor du er nervøs, når du skal præsentere.

Kontakt Aros Kurser og hør mere om dit kursus i præsentationsteknik!

Målgruppe

Dette kursus er målrettet dig, der har mod på at konfrontere din nervøsitet, så du kan styrke dine præsentationer og din personlige gennemslagskraft. Du kan derfor både deltage, hvis nervøsiteten hæmmer dig i store oplægssituationer, eller hvis du har problemer med at præsentere dig selv til et møde.

Kontakt AROS kurser for mere information eller tilmelding

Kursets underviser

Dya har i mange år trænet medarbejdere, ledere og topchefer i en lang række danske og internationale virksomheder i præsentationsteknik. Hun er uddannet skuespiller fra Århus Teater og har en master i drama- og teaterpædagogik. Dya er en inspirerende underviser med en bred faglig profil, der gør hende yderst kompetent og nuanceret i sin undervisning inden for præsentationsteknik, mundtlig kommunikation, kropssprog og stemmetræning.
Dya vil være din underviser i København.

Brita er en særdeles kompetent og passioneret underviser med meget stor ekspertise inden for kommunikation, præsentationsteknik og gennemslagskraft. Hun er skarp til at se den enkeltes unikke behov. Og hun en meget erfaren rådgiver, der hjælper kursisterne til at opdage deres styrker og at dyrke dem. Brita er uddannet skuespiller fra Aarhus Teater.

Brita vil være din underviser i Aarhus.

Udbytte

Dit udbytte af kurset i præsentationsteknik: 


 1. Dine præsentationer bliver langt bedre. Du skal ikke længere fokusere på den presserende knude i maven, der hele tiden jager hver gang du tænker på dit oplæg. I stedet vil du fokusere på dine pointer og dermed sørge for, at du bliver hørt og forstået til gavn for både dig og dine medarbejdere.
 2. Du lærer at styre din nervøsitet i stedet for at lade den styre dig. Din nye kontrol vil give dig selvsikkerheden tilbage som oplægsholder, men kurset vil også hjælpe dig i dit daglige samspil med dine kollegaer og give dig gennemslagskraften tilbage.
 3. Dit helbred bliver forbedret. Timerne op til en præsentation kan være hårde ved din krop, hvis nervøsiteten hele tiden sidder og nager, og nervøsiteten kan nemt sprede sig til en irriterende hovedpine, som spændinger i nakken eller i værste fald stress. Ved at kontrollere din nervøsitet vil du derfor forebygge visse sygdomme på både kort og lang sigt.

Din arbejdsgivers udbytte:


 1. Din virksomhed vil nyde godt af din nyerhvervede gennemslagskraft. Du vil få dine pointer tydeligt igennem, hvilket vil være til gavn, når du holder oplæg for eksterne interessenter, men også når du skal lære fra dig internt i virksomheden.
 2. Du vil være med til at forbedre arbejdsmiljøet omkring dig, fordi du har lettere ved at begå dig både fagligt og socialt på baggrund af din større selvsikkerhed og gennemslagskraft. Det giver dig mere motivation og bedre resultater på bundlinjen. Alt i alt bliver du en mere effektiv medarbejder!
 3. Din arbejdsgiver får en mere oplagt medarbejder med et bedre helbred. Du vil ikke kun forbedre dine præsentationer men med stor sandsynlighed også dit sygefravær, fordi du kommer nervøsiteten til livs.

Pris

Pris ekskl. moms: Kr. 8.500 og er inkl. e-kursus om god læring.

Kontakt AROS kurser for mere information eller tilmelding

AROS Kurser

Arbejder du med kommunikation, projektledelse, ledelse eller sprog? Vil du gerne lære mere og dygtiggøre dig inden for dit job? Så er et kursus hos AROS det rette valg for dig! Hos AROS Kurser er det vores mål, at kurserne...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Forespørgsel efter information

Få svar på dine spørgsmål om Bedre præsentationer (FOR NERVØSE)
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinformation til AROS Kurser

AROS Kurser

Fredericiagade 15
1310 København K


Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Gennemsnit 4,8

Baseret på 11 evalueringer

Pia, Maersk Oil
Det var et perfekt kursus - det levede fuldt ud op til mine forventninger. Underviseren var superdygtig, og hun var god til at sætte sig ind i den enkeltes behov.
Heidi, Københavns Kommune
Jeg kan slet ikke få armene ned – det var fantastisk. Underviseren var genial og helt fantastisk, og mine nye teknikker vil få en stor indflydelse på mine forberedelser og oplæg. Jeg er allerede klar til det næste af jeres professionelle kurser!
Louise, CBS
Kursus af utrolig høj kvalitet. Endnu engang skuffer Aros ikke - og sikke en fantastisk, energisk og dynamisk underviser! Kurset var ret grænseoverskridende på den fede måde, og jeg føler, at jeg går hjem med en masse redskaber til at styre min nervøsitet. Jeg glæder mig til næste gang jeg skal holde en præsentation.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Bedre præsentationer (FOR NERVØSE)

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,8)
Baseret på 11 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 267 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Energisk og dynamisk underviser

CBS, Louise Bruun Christensen

"Kursus af utrolig høj kvalitet. Endnu engang skuffer Aros ikke - og sikke en fantastisk, energisk og dynamisk underviser! "

Læs mere
Meldt mig ud af klubben for særl...

Mariagerfjord Kommune, Anni Clemensen: "Jeg har meldt mig ud af klubben for særligt nervøse, og jeg glæder mig til min næste præsentation – for jeg er en rigtig god oplægsholder."

Læs mere
Vil absolut anbefale kurset

Hjørring Kommune, Susanne Fristrup: "Jeg vil absolut anbefale AROS kurser til kollegaer og bekendte."

Læs mere
Mange relevante værktøjer

”AROS Projektlederuddannelse har ført mig gennem de forskellige faser i projektledelse, og jeg er kommet ud på den anden side med mange relevante værktøjer."

Læs mere