Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Vil du hjælpe os med at forbedre din oplevelse? (2 spørgsmål - 5 sekunder) Klik her for at besvare spørgsmålene

Bæredygtighed og FN’s verdensmål

AROS Kurser
2 dage
Kursus
København, Århus
6.900 DKK ekskl. moms

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge AROS Kurser?

Vi brænder for at give dig en reel opgradering af dit kompetenceniveau

Der er fokus på praktiske øvelser kombineret med solid faglig viden

Kurserne tilpasses dine forudsætninger og behov

Kursusbeskrivelse

Tag en MasterClass i FN’s verdensmål og bæredygtighed

Bæredygtighed er et emne, der i stigende grad optager kunder, borgere og forbrugere. Derfor er det også noget, de flytter sig på. Og de flytter sig ofte hurtigt, og med sig tager de deres klik, køb og loyalitet. Formår du og din virksomhed ikke at flytte jer også, risikerer i store tab. Det kan næsten ikke understreges nok.

Der skal handles nu, for omstilling, der både er bæredygtig for virksomheden og kloden, tager tid. Mød professor Steen Hildebrandt og 7 andre førende eksperter inden for FN’s verdensmål, sustainability og bæredygtig udvikling på denne praktisk anlagte MasterClass over to intensive dage. Vores MasterClass fungerer som startskuddet til jeres omstillingsproces.


Dit udbytte af vores MasterClass Bæredygtighed og FN'S verdensmål

Efter kurset vil du komme hjem med en udvidet værktøjskasse, så du kan føre dine nye færdigheder ud i livet, og du vil blandt andet gå fra kurset med følgende udbytte:

  • Viden: Du får en grundig viden om FN's verdensmål og bæredygtighed leveret af dem, der er kommet længst med reel bæredygtig omstilling i Danmark.

  • Inspiration: MasterClassen er designet til at give dig et væld af nye ideer, der udfordrer nogle af de tanker eller fordomme, du måske allerede har gjort dig om bæredygtighed og muligheden for at komme godt i gang med din egen omstilling.

  • Stien er lagt: Vi har skaffet banebrydende virksomheder, der allerede har gjort sig erfaringer med barrierer og udfordringer, der opstår når man arbejder med bæredygtig omstilling og verdensmål. Forhåbentligt kan du undgå eller forberede dig på nogle af de største.

Udover dit eget personlige udbytte vil din virksomhed også få et stort udbytte af din deltagelse på kurset. Din virksomhed vil blandt andet komme et skridt tættere på at flytte sig derhen, hvor brugere, kunder og borgere er. Det giver køb, klik og loyalitet, og det kan ses på bundlinjen.

Denne MasterClass er en investering i virksomhedens fremtid. En virksomhed, der ikke agerer bæredygtigt, er måske snart ikke længere en bæredygtig virksomhed rent økonomisk.


Indhold på kurset

Ideen bag vores MasterClass i FN’s verdensmål og bæredygtighed er at kombinere inspirerende oplæg fra cremen af dansk bæredygtig omstilling med muligheden for at lægge grundstenene til din egen bæredygtige strategi. Derfor efterfølges hvert oplæg af en halv times intensiv workshop, hvor du får fingrene i din egen virksomhed eller organisations specifikke udfordringer og fremtidsperspektiver. På to dage får du selvfølgelig ikke en færdig strategi, men du får måske lagt et solidt fundament eller tegnet de første skitser, der skal være med til at få din virksomhed eller organisation sikkert med i den bæredygtige omstilling.

På denne masterClass vil vi blandt andet gennemgå:

  • Virksomheder og organisationer, der allerede er langt med deres bæredygtige omstilling
  • Hvordan verdensmålene og bæredygtighed er nøglen til fremtiden for jer og jeres virksomhed/organisation.
  • Workshops med fokus på jer og jeres virksomhed/organisation, der fokuserer på brainstorm og de indledende noter til handling.

Målgruppe

Denne MasterClass er for dig, der vil have hjælp til at omsætte verdensmålene til konkret strategi. Vi har sammensat et program, der spænder fra små til store virksomheder over private og offentlige aktører. Uanset hvor du kommer fra, henvender vores MasterClass sig til dig, der vil vide mere om verdensmålene og få inspiration til at arbejde seriøst med FN’s verdensmål og bæredygtighed i din egen virksomhed eller organisation.

Pris

Prisen for dette kursus er 6.900 kroner ekskl. moms.

Prisen inkluderer kursusmateriale og bogen Verdensmålene – det vigtigste punkt på dagsordenen! af Steen Hildebrandt. Derudover får du eksklusiv forplejning begge dage.

Om udbyderen

AROS Kurser

Arbejder du med kommunikation, projektledelse, ledelse eller sprog? Vil du gerne lære mere og dygtiggøre dig inden for dit job? Så er et kursus hos AROS det rette valg for dig! Hos AROS Kurser er det vores mål, at kurserne...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

AROS Kurser

Fredericiagade 15
1310 København K


Få information

Udfyld formularen for mere information om Bæredygtighed og FN’s verdensmål

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 267 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Gitte Breum, Mad & Måltider, Ode...

"Kvaliteten på MasterClassen er 10 ud af 10."

Læs mere
Jette Rosendahl Søndergaard, DIN...

"det var umuligt ikke at blive både fagligt og personligt inspireret og imponeret."

Læs mere

Du vil måske også være interesseret i: