Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Anvendelig mundtlig kommunikation - et praksisorienteret kursus

AROS Kurser
Startdatoer
Århus
28-09-2021  
8.500 DKK
01-12-2021  
8.500 DKK
Kolding
02-11-2021  
8.500 DKK
København
17-11-2021  
8.500 DKK

Anvendelig mundtlig kommunikation - et praksisorienteret kursus

Kursus i mundtlig kommunikation

Er du medarbejder, mellemleder eller topleder og anvender du mundtlig kommunikation i dit daglige arbejde? Vil du gerne lære at kommunikere klart og tydeligt? Så er et kursus i mundtlig kommunikation hos AROS kurser det rette for dig!

Dette kursus over to intensive dage giver dig masser af viden og værktøjer til at styrke din mundtlige kommunikation. Du lærer at også at kommunikere klart og tydeligt, og hvordan du formulerer dig, så dine omgivelser opfatter dig positivt.

Bliv klogere på din kommunikation

Du vil blive langt klogere på din egen kommunikationsstil, og på hvordan den påvirker dine kolleger og spiller sammen med andre kommunikationsstile.

Kurset lærer dig, at:

 • Forstå de forskellige kommunikationsstile
 • Nedtrappe en mulig konflikt
 • Påvirke samtalen i den retning, du ønsker
 • Give og modtage feedback
 • Skabe overensstemmelse mellem dine intentioner, dine konkrete ord, dit tonefald og dit kropssprog
 • Kommunikere tydeligt, så du får fortalt det, der er vigtigt for dig, samtidig med, at dine omgivelser oplever sig set, hørt og forstået

Uddannelsen træner dig i at t håndtere nogle af de attituder hos andre mennesker, som du oplever udfordrende. Derudover får du inspiration til at videreudvikle de vaner og mønstre, som du gerne vil justere. 

Skab værdifulde samtaler

Det er  ikke noget entydigt svar på, hvornår en samtale er vellykket. Vi kender dog alle fornemmelsen af en respektfuld og konstruktiv snak – også selvom det er et følsomt emne, som fx kritisk feedback til eller fra en kollega. Hos AROS indkredser vi de parametre, der typisk skaber værdifulde samtaler, så du får større indflydelse på den enkelte samtales kvalitet.

Kommunikation skabes mellem mennesker

Kommunikation er noget, der konstrueres mellem mennesker. Den ene part i en samtale kan ikke alene styre samtalens mening og stemning – uanset hvor forberedt og velformuleret man end er.

Det betyder, at man i bestræbelsen på at medvirke til en god snak konstant må have blik og øre for både ens egne og den andens tanker, følelser og udsagn. På kurset arbejder vi hele tiden med denne dobbelthed i baghovedet, så vores evne til at håndtere kompleksiteten styrkes. 

Dit udbytte af kurset i mundtlig kommunikation

 1. Klokkeklart kommunikation udrydder hverdagens små, besværlige misforståelser. Efter kurset kan du derfor ser frem til mere positiv energi i din hverdag, når du bliver fri for de stemningsdræbende konflikter.
 2. Du bliver bevidst om din egen, og andre menneskers, individuelle kommunikationsstil. Det gør dig i stand til at afkode enhver kommunikationssituation, og tilpasse din egen kommunikation, så du får dine budskaber utvetydigt og selvsikkert igennem.
 3. Sikker kommunikation er lig med kontrol i kommunikationssituationen. Du bliver i stand til, at formulere dine pointer, så de kommer igennem nøjagtigt som du ønsker.

Din arbejdsgivers udbytte af kurset i mundtlig kommunikation

 1. Når du bliver selvsikker i din mundtlige kommunikation, bliver du et aktiv for din arbejdsplads, da din nye energi vil forbedre din generelle arbejdsindsats.
 2. Du kommer hjem med en værktøjskasse, fyldt med redskaber du kan dele med dine kolleger, og give hele virksomhedens eller afdelingens mundtlige kommunikation et løft.
 3. God energi breder sig som ringe i vandet – når du kommer hjem med ny konstruktiv viden om mundtlig kommunikation, vil det gavne virksomhedens arbejdsmiljø over hele linjen.

  Målgruppe

  Hvem bør deltage på dette kursus? 

  Målgruppen for dette kursus er meget bred, idet alle mennesker, der vil videreudvikle deres kommunikationskompetencer, kan bruge værktøjerne. Kurset er altså både for:

  • Medarbejdere
  • Mellemledere
  • Topledere

  Underviser på "Mundtlig kommunikation"

  Underviser på dette kursus i mundtlig kommunikation: Michael MarcherUnderviser: Michael Marcher

  Michael Marcher har arbejdet med mundtlig kommunikation i praksis siden 1998, og han har stor erfaring med at undervise mange forskellige faggrupper. Udover at undervise anvender han i det daglige med de forskellige kommunikationsværktøjer, når han arbejder som proceskonsulent, coach og psykoterapeut.

  Michael er en struktureret og levende underviser, der bruger sin teoretiske ballast og teaterfærdigheder til at skabe et meget motiverende læringsrum.

  Michael er uddannet dramaturg fra Århus Universitet og MA i ’Drama in education’ fra University of Central England i Birmingham. Desuden er han efteruddannet i:

  • gestaltterapi
  • imagoterapi
  • kognitiv systemisk coaching

  Send en forespørgsel

  Pris

  Pris ekskl. moms er kr. 8.500 kr.

  Hvis I tilmelder jer mere end én person fra den samme virksomhed til det samme kursus, får I alle en kollegarabat på 15 %.

  Der er maks. 10 deltagere på hvert hold.

  Få information fra AROS kurser

  AROS Kurser

  Arbejder du med kommunikation, projektledelse, ledelse eller sprog? Vil du gerne lære mere og dygtiggøre dig inden for dit job? Så er et kursus hos AROS det rette valg for dig! Hos AROS Kurser er det vores mål, at kurserne...


  Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

  Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

  Få svar på dine spørgsmål om Anvendelig mundtlig kommunikation - et praksisorienteret kursus
  Kom i kontakt med udbyderen
  Ingen omkostninger eller forpligtigelser

  Kontaktinformation til AROS Kurser

  AROS Kurser

  Fredericiagade 15
  1310 København K


  Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

  Gennemsnit 4,8

  Baseret på 10 evalueringer

  Karin, Grundfoss
  Det var rigtig godt. Underviseren var eminent god til at forklare og svare på vores spørgsmål på en konkret måde. Det er et stort plus at han har teatererfaring og ikke kommer fra en alminelig kontorverden. Han var fagligt dygtig og engageret."
  Maria, Københavns Kommune
  Rigtig godt kursus - en meget positiv oplevelse. Jeg har særlig lært, hvor stor betydning kropssproget har for kommunikationen. Jeg har tilegnet mig en række redskaber, som jeg helt sikkert vil bruge fremadrettet.
  Stine, Nordea
  Det var et super kursus. Underviseren var ligeledes fantastisk, han var en dygtig formidler og samtidig vildt underholdende.
  Få information

  Udfyld formularen for mere information om Anvendelig mundtlig kommunikation - et praksisorienteret kursus

  Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
  Evalueringer
  Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
  (4,8)
  Baseret på 10 evalueringer
  Se alle evalueringer
  Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
  (4,8)
  Baseret på 267 evalueringer
  Se alle evalueringer
  Kundecase
  Stort plus med teatererfaring

  Grundfos, Karin Nielsen: ”Det er et stort plus at han har teatererfaring og ikke kommer fra en alminelig kontorverden. Han var fagligt dygtig og engageret."

  Læs mere
  Fået en masse værktøjer

  Danfoss A/S, Kasper Mathias Mortensen: ”Kurset har haft stor indflydelse på min hverdag, fordi jeg under kurset har fået en masse værktøjer, som er tilpasset netop min situation.” 

  Læs mere
  Fokuserer mere på kommunikation ...

  Københavns Borgerservice, John Jeppesen: ”Efter kurset fokuserer jeg langt mere på min kommunikation i hverdagen, og jeg har lært at se mig selv lidt udefra.”

  Læs mere