Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Projektlederuddannelse (IPMA®)

Aros Business Academy
6 Lektioner
Heltid/deltid
Kursus
København, Århus
44.500 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Aros Projektlederuddannelse (IPMA®)

Tag med på Danmarks mest ambitiøse efteruddannelse inden for projektledelse – og bliv IPMA®-certificeret projektleder på blot 4 måneder! Projektlederuddannelsen strækker sig over 12 inspirerende undervisingsdage og kan afsluttes med eller uden IPMA®-eksamen.

Din vej op ad karrierestigen

Hvis du vil tage din projektledelse til næste niveau og samtidig klatre op af karrierestigen, så er denne projektlederuddannelse helt sikker noget for dig! En IPMA®-certificering er nemlig et internationalt bevis på, at du er bredt funderet inden for projektledelse, og at du er en engageret og kompetent projektleder, der kan føre projekter succesfuldt i mål. Og selv, hvis du skulle fravælge den endelige IPMA®-eksamen, får du et uddannelsesbevis, der beviser dine kompetencer som projektleder!

Få en stor værktøjskasse til dine projekter!

På denne projektlederuddannelse modtager du et kæmpe arsenal af metoder, modeller og værktøjer, der alle kan bruges direkte i din praksis som projektleder. F.eks.: Målhierarki, interessentanalyse, Stagegate, Delphi-metoden, trepunktsestimering, sussessiv kalkulation, Reference Class Forecasting, fasemodellen, vandfaldsmodellen, den agile projektmodel, interessentanalysen, milepælsplanen, planning poker, kritisk vej-analyse, Gantt chart, netværksanalysen, PERT-diagram, Work Breakdown Structure, Earned value analysis, pulstjek, Burn down chart, S-kurver, ændringlog, Timebox, sprints, Backlog, teambuilding, kompleksitetsanalyse, beslutningsoplægsstruktur, risikohandlingsplanen og mange flere …

Lyder det lige lovlig kompliceret? Bare rolig, hos Aros har vi nogen af landets dygtigste undervisere, der tager dig i hånden hele vejen. 

Dit udbytte

  • Du får en meget grundig teoretisk og praktisk viden om projektledelse.

  • Dine egne projekter inddrages i undervisningen, og du får således masser af konkret sparring på dine projekter.

  • Du bliver undervist af nogle af landets førende eksperter inden for projektledelse, hvilket sikrer, at du får et mærkbart kompetenceløft, du kan trække på gennem resten af din karriere.

  • Med dine nye kompetencer vil du opleve større gennemslagskraft og mere effektivitet i alt projektarbejdet du sætter i gang.

Din arbejdsgivers udbytte

  • Din arbejdsgiver kan se massive økonomiske og tidsmæssige besparelser i møde, fordi jeres projekter fremover kommer langt hurtigere og bedre i mål!

  • Din arbejdsgiver får en projektleder, der kan bidrage til at projektmodne organisationen.

  • Din arbejdsgiver får en projektleder, der har opnået større selvforståelse og gennemslagskraft.

  • Din arbejdsgiver får en projektleder, der kommer tilbage med nye indsigter, nye værktøjer og masser af gejst og motivation.

Målgruppe

Denne projektlederuddannelse er for dig, der styrer projekter eller er en del af en projektgruppe, der kører projekter – både store som små projekter.

Du kan være den erfarne projektleder, der gerne vil udfordre dine vaner og få nye værktøjer til at drive dine projekter sikkert i mål. Men du kan også være den helt nye projektleder, der gerne vil give dig selv de bedste betingelser for at lykkes i din nye rolle. Og så kan du være alt derimellem.

Projektlederuddannelsen er både målrettet projektledere fra private virksomheder og fra offentlige arbejdspladser.

Endelig kan projektlederuddannelsen være for dig, der deltager i mange projekter, men ikke selv direkte er projektleder. Og den kan være for dig, der er ledig og gerne vil lande et job som projektleder.

Der er ingen formelle optagelseskrav på Aros Projektlederuddannelse (IPMA®).

Pris

Prisen for denne uddannelse er 44.500 kr. ekskl. moms. 

Om udbyderen

Vores passion er at skabe reel forandring for dig!

Vælg at tage en uddannelse eller et kursus hos Aros Business Academy og vær sikker på én ting: Vi brænder for at optimere betingelserne for, at du oplever en reel forandring af dit kompetenceniveau. Til glæde for dig. For din...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Projektlederuddannelse (IPMA®)
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Aros Business Academy

Fredericiagade 15
1310 København K


Få information

Udfyld formularen for mere information om Projektlederuddannelse (IPMA®)

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 99 evalueringer
Se alle evalueringer