Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Mini MBA - People & Culture

Aros Business Academy
Startdatoer
København
10-10-2022 17:00 
34.500 DKK
Århus
12-10-2022 17:00 
34.500 DKK

Kursusbeskrivelse

Mini MBA - People & Culture

Deltag på Danmarks mest ambitiøse HR-kursus! Mød 6 ekspertundervisere med massiv erfaring fra ledende HR-stillinger.

Fyld værktøjskassen med nye HR-værktøjer og masser af ny HR-viden. Mød ligesindede, der arbejder ambitiøst og passioneret med HR. Og bliv undervist af nogle af Danmarks skarpeste HR-professionelle på dette HR-kursus, der er en investering i din arbejdsplads, men også i dig selv og din egen karriere.

Fyld værktøjskassen med nye HR-værktøjer og masser af ny HR-viden. Mød ligesindede, der arbejder ambitiøst og passioneret med HR. Og bliv undervist af nogle af Danmarks skarpeste HR-professionelle på dette HR-kursus, der er en investering i din arbejdsplads, men også i dig selv og din egen karriere.

Få et karriereforspring med denne Human Resource Management uddannelse! 

I Danmark er der rift om HR-stillingerne, da der findes mange danskere der gerne vil have en stillingi HR. Dette stiller naturligvis højere krav til dig, og de værktøjer du har i din HR-værktøjskasse. 

Med denne uddannelse vil du opnår et karriereforspring, der i den grad kan mærkes. Med uddannelsen opnår du nemlig et stærkt fagligt overblik og overskud, og samtidig får du et bevis for, at din HR-faglighed er i top. Samtidig sender du et vigtigt signal til din arbejdsgiver (eller kommende arbejdsgiver) om, at du har en passion for HR, og at du ønsker at udvikle dig. 

 • Et HR-kursus som ingen andre!

  “Mini MBA – People & Culture” er et længere ambitiøst HR-kursus. Kurset er Danmarks eneste alternativ til helt korte HR-kurser og til de lange universitets- og akademiuddannelser inden for HR. Det strækker sig over et halvt år, og du kan tage den ved siden af et fuldtidsarbejde.

  HR-kurset giver dig et karriereforspring

  Det er ingen hemmelighed, at der er rift om HR-stillingerne i Danmark. Der er nemlig rigtig mange danskere, der gerne vil arbejde inden for HR (og rigtig mange, der er klar til at tage din HR-stilling, hvis muligheden skulle byde sig). Det stiller større krav til dig.

  HR-kurset giver dig et mærkbart karriereforspring. Den giver dig fagligt overblik og overskud – og giver dig samtidig et helt konkret bevis for, at din HR-faglighed er i top. Desuden sender du et vigtigt signal til din arbejdsgiver (eller en potentiel arbejdsgiver) om, at du har en passion for kontinuerligt at blive endnu bedre til at udføre dit HR-arbejde.

  Styrk dit HR-netværk markant

  På HR-kurset møder du ligesindede, der også brænder for human resource management, og I kommer til at arbejde sammen og sparre med hinanden gennem uddannelsen. Et stærkt HR-netværk er guld værd for dit HR-virke, fordi det giver dig adgang til videnudveksling og professionel sparring. Men det er også guld værd for din videre karriere inden for HR.

  Vi indleder HR-kurset med et fuldt kursusdøgn!

  På hvert modul har du en undervisningsdag i tidsrummet kl. 9-17. Men på det første modul gør vi noget andet for at sikre, at uddannelsen kommer godt i gang, og at du kommer lidt nærmere ind på livet af dem, du tager HR-uddannelsen med. Her mødes du nemlig med holdet i et fuldt døgn, hvor du møder ind på hotellet kl. 17.00 og forlader stedet samme tidspunkt dagen efter. Overnatningen og forplejningen er selvfølgelig inkluderet i uddannelsesprisen.

  Undervisning, studiegrupper, pensum og eksamen – sådan er uddannelsen opbygget!

  “Mini MBA i Human Resource Management (HRM)” er bygget op over6 moduler fordelt over 6 måneder. Udover undervisningen mødes du med en studiegruppe fem gange under forløbet og arbejder i studiegruppen videre med, hvordan du kan integrere dét, du har lært på det foregående modul, med din egen praksis. Der er desuden cirka 1.800 siders pensum, du skal læse gennem HR-uddannelsen. Og uddannelsen afsluttes med en 6-sidersskriftlig eksamen, der tager udgangpunkt i din egen praksis (eller en case efter eget valg, hvis du er ledig eller rådgiver for andre arbejdspladser).

  De 10 bedste grunde til at tage med på dette HR-kursus

  1. Du får 6 intensive kursusdage (over 6 måneder) på et af landets mest bæredygtige konferencehoteller
  2. Du bliver undervist af 6 førende HR-eksperter, der ikke blot er teoretikere, men også praktikere
  3. Du møder 6 gæsteundervisere fra HR-branchen
  4. Du får en overnatning og middag ifm. med første modul, der strækker sig over et fuldt døgn
  5. Du får det forkromede overblik over ‘human resource management’ som faglig disciplin
  6. Du bliver up-to-date på de nyeste strømninger inden for HR
  7. Du lærer om, hvad fremtiden sandsynligvis byder på inden for HR
  8. Du får tildelt en studiegruppe under HR-uddannelsen og får desuden en bogpakke til en værdi af 2.500 kr.
  9. Du får papir på dine nye kompetencer inden for HR
  10. Og endelig:Du bliver en langt mere værdifuld medarbejder for din arbejdsplads!

Målgruppe

Hvem bør deltage på Mini MBA – People & Culture?

“Mini MBA – People & Culture” er for dig, der arbejder med HR og kan drage nytte af at opdatere dine HR-viden og få endnu flere værktøjer at arbejde med. Du er fx ansat som HR-assistent, HR-chef, HR-konsulent, Rekrutteringskonsulent, HR-udviklingskonsulent eller HR Business Partner. Uddannelsen er både for offentlig og privat ansatte.

Der er ingen formelle optagelseskrav på HR-kurset.

Pris

Prisen for dette kursus er 34.500 kr. ekskl. moms. 

Om udbyderen

Vores passion er at skabe reel forandring for dig!

Vælg at tage en uddannelse eller et kursus hos Aros Business Academy og vær sikker på én ting: Vi brænder for at optimere betingelserne for, at du oplever en reel forandring af dit kompetenceniveau. Til glæde for dig. For din...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Mini MBA - People & Culture
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Aros Business Academy

Fredericiagade 15
1310 København K


Få information

Udfyld formularen for mere information om Mini MBA - People & Culture

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 99 evalueringer
Se alle evalueringer