Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Medietræning - sådan tackler I pressen!

Aros Business Academy
Startdatoer
København
01-03-2022  
14.900 DKK
18-05-2022  
14.900 DKK

Kursusbeskrivelse

medietræning

Lær hvordan du håndterer pressen

Der er fuld fart på mediebranchen, og det kræver både øvelse og overblik at navigere mellem dit eget budskab og journalisternes (skjulte) agendaer. Dette intensive kursus hiver dig hele vejen gennem mediemøllen på godt ondt – så du ved, hvad der venter dig, og hvordan du håndterer det, næste gang en journalist kontakter dig.


Dit udbytte af kurset Medietræning

Efter kurset vil du komme hjem med en udvidet værktøjskasse, så du kan føre dine nye færdigheder ud i livet, og du vil blandt andet gå fra kurset med følgende udbytte:

  • Masser af praktisk træning i autentiske møder med pressen, så du trygt kan stille dig op foran kamera og journalister og levere skudsikker kommunikation i fremtiden.

  • En styrket personlig gennemslagskraft, fordi du får konkret træning i særligt konflikthåndtering og pressede situationer i en PR-kontekst.

  • En grundig indsigt i journalisternes motivation og virkemidler, så du kan tilrettelægge din kommunikation efter deres agenda - uden at det bliver på bekostning af dit budskab.

Udover dit eget personlige udbytte vil din virksomhed også få et stort udbytte af din deltagelse på kurset. Din arbejdsplads vil blandt andet få en trænet og selvsikker talsperson, der kan varetage mødet med medierne både foran og bag kameraet og således løfte hele virksomhedens mediehåndtering. 

Med dig ved roret er I rustet til at varetage en potentiel shitstorm, et kritisk interview eller en afsporet debat på en konstruktiv og professionel måde, der styrker jeres brand fremfor at svække det.


Indhold på kurset

Dette kursus i medietræning tager udgangspunkt i kursistens egen kontekst, arbejdsplads og medietilstedeværelse. Det betyder, at underviseren allerede har lavet en grundig research, forberedt interviews til netop din situation og står klar til at give dig konkret feedback på din håndtering.

Du bliver blandt andet udsat for interviewtræning på tv og radio, live-interviews med snurrende kamera og spotlight samt redigerede interviews. Af samme årsag er der maks. 6 deltagere på kurset, så alle har god tid til at arbejde med de forskellige genrer og værktøjer.

Kurset er fordelt over 2 dage, hvor du vil gennemgå følgende:

Dag 1 – medieforståelse

  • Hvad skaber den gode historie? Vi ser på mediernes arbejdsvilkår og vinkling. Du får viden om, hvordan du bedst samarbejder med journalister, og hvad der skal til for at blive en god kilde i medieverdenen.
  • Sådan leverer du et budskab enkelt, skarpt og inspirerende. Vi fokuserer på, hvad der er vigtigt i rollen som talsmand, og hvordan du arbejder med budskaber, der har gennemslagskraft.
  • Vi klæder dig på til interviewet. Gennem praktiske øvelser lærer du at håndtere interviewspørgsmål, journalistens vinkling og de forskellige interviewsituationer.

Dag 2 – interviewtræning

  • Bliv klogere på, hvilken interviewstrategi du skal vælge. Vi gennemgår kernebudskaber, dilemmakommunikation og det kritiske interview.
  • Hvordan håndterer du den særlige disciplin at stå foran et kamera? Du lærer, hvordan du håndterer tv-interviewet, og hvordan du samarbejder med et tv-hold.
  • Er du kedelig eller karismatisk? Vi stiller skarpt på betydningen af en personlig kommunikationsstil, kropssprog og troværdighed.

Målgruppe

Dette kursus er til jer, der ønsker at have gennemslagskraft i medierne, og i særlig grad jer, der skal repræsentere jeres virksomhed i pressen eller på andre medieplatforme.

Pris

Prisen for dette kursus er 14.900 kr. ekskl. moms. 

Om udbyderen

Vores passion er at skabe reel forandring for dig!

Vælg at tage en uddannelse eller et kursus hos Aros Business Academy og vær sikker på én ting: Vi brænder for at optimere betingelserne for, at du oplever en reel forandring af dit kompetenceniveau. Til glæde for dig. For din...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Medietræning - sådan tackler I pressen!
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Aros Business Academy

Fredericiagade 15
1310 København K

Få information

Udfyld formularen for mere information om Medietræning - sådan tackler I pressen!

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 99 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Kristian Næsted, Københavns Bran...

"De praktiske øvelser var af virkelig høj kvalitet og meget givende"

Læs mere
Peter Erling Nielsen - Ardagh Gl...

"Kursets kvalitet var helt I top, og det vil have en stor indflydelse på mit arbejde i fremtiden."

Læs mere