Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Forretningsmodeller v. 4.0

Aros Business Academy
Startdatoer
København
06-12-2022  
6.500 DKK
Århus
07-12-2022  
6.500 DKK

Kursusbeskrivelse

Forretningsmodeller v. 4.0

Opdag succesen bag forretningsmodeller! Dette kursus klæder dig på til at implementere forretningsmodeller, og forstå hvorfor de er centrale for jeres succes.

Bliv klogere på tidens forretningstrends

I mange virksomheder og organisationer er forretningsmodellen blevet et større omdrejningspunkt end selve produktet eller den service, man yder. Og det kan der være mange gode grunde til. Vi ser på virksomheder, der giver deres produkter gratis væk til kunderne – og har succes med det. Vi ser på, hvordan offentlige organisationer kan tænke nye forretningsmodeller, der giver borgere og partnere værdi. Og vi ser på, hvordan man kan skabe netværksbaserede forretningsmodeller, der styrker organisationers værdiskabelse.

Skab succes med forretningsmodeller

Kurset starter ud med en forståelsesrejse for at finde ud af, hvad forretningsmodeller overhovedet er, og hvorfor de er centrale for en forretnings succes. Og vi ser på de største danske og internationale succeser, hvor teknologi ikke kunne skabe succesen alene, men kun i symbiose med nye disruptive forretningsmodeller. Undervisningen består af teori og praksis, og vi arbejder løbende med konkrete cases, så du kan få afprøvet din nye viden i praksis.

Dit udbytte

  • Du får viden om, hvordan du kan implementere Business Model Canvas effektiv i organisationen. Business Model Canvas er et værktøj, du kan bruge i dit arbejde med udviklingen af en forretningsmodel.

  • Du lærer at forstå kompleksiteten bag forretningsmodeller, hvilket gør dig til en central medarbejder i din organisation eller virksomhed. Og du bliver ikke mindst en vigtig sparringspartner på din arbejdsplads.

  • Du får kendskab til konkrete eksempler på, hvordan andre organisationer tidligere har arbejdet med forretningsmodeller. Denne indsigt kan inspirere dig i dit videre arbejde og bidrage til at booste din kreativitet og arbejdsglæde.

Din arbejdsgivers udbytte

  • Din arbejdsgiver får en medarbejder, der er i stand til at skabe værdi gennem forretningsmodeller. Dette gør dig til en kompetent leder, der kan bidrage til organisationens værdiskabelse.

  • Din arbejdsgiver får en inspireret og initiativrig leder, der forstår at arbejde kreativt og effektivt med forrretningsmodeller.

  • Din arbejdsgiver får en leder, der forstår at arbejde med netværksbaserede forretningsmodeller, hvilket kan være afgørende for organisationens fremtidige udvikling.

Målgruppe

Kurset henvender sig til ledere, der arbejder med eller ønsker at implementere forretningsmodeller i organisationen. Du kan have taget en længere lederuddannelse eller have opnået praktisk erfaring som leder.

Pris

Prisen for dette kursus er 6.500 kr. ekskl. moms. 

Priserne er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset.

Betaling en uge før kursusstart.

Om udbyderen

Vores passion er at skabe reel forandring for dig!

Vælg at tage en uddannelse eller et kursus hos Aros Business Academy og vær sikker på én ting: Vi brænder for at optimere betingelserne for, at du oplever en reel forandring af dit kompetenceniveau. Til glæde for dig. For din...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Forretningsmodeller v. 4.0
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Aros Business Academy

Fredericiagade 15
1310 København K


Få information

Udfyld formularen for mere information om Forretningsmodeller v. 4.0

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 99 evalueringer
Se alle evalueringer