Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Change Management

Aros Business Academy
3 dage
Kursus
København, Århus
11.500 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Bliv klogere på forandring – og på din organisation

Forandringsledelse er nutidens og fremtidens vigtigste ledelsesform! Forandringer er et vilkår, du som leder må forholde dig til på et dagligt plan, snarere end en sjældent forekommende begivenhed. Som leder skal du derfor agere agilt og være i stand til at navigere dit team og organisation sikkert gennem forandringsfyldt terræn.

Dette tætpakkede kursus i forandringsledelse bringer dig på forkant med fremtiden – og lærer dig at styre din arbejdplads, dit team og dig selv bedst gennem forandringerne!


Dit udbytte af kurset Change Management

Efter kurset vil du komme hjem med en udvidet værktøjskasse, så du kan føre dine nye færdigheder ud i livet, og du vil blandt andet gå fra kurset med følgende udbytte:

  • Du får kortlagt de forskellige faser og typer af forandringer, og du bliver tryg ved, hvordan du håndterer dem. Både de store, planlagte forandringer, og de konstante forandringer, der er en del af hverdagen.

  • Du lærer at navigere mellem teori og praksis, og får værktøjerne til at føre dit team trygt igennem et forandringsprojekt eller et forandringsfyldt terræn.

  • Du bliver en bedre kommunikator mellem de forskellige afdelinger og led i en proces. Du lærer at kommunikere målrettet og konfliktfrit, så alle føler sig imødegået.

Udover dit eget personlige udbytte vil din virksomhed også få et stort udbytte af din deltagelse på kurset. Med dine nye værktøjer formår du at samle hele arbejdspladsen om fælles mål, og på den måde skabe sammenhold og effektivitet på tværs af organisationen.

Dertil vil du være med til at skabe trivsel på arbejdspladsen, fordi du lærer at mestre positiv kommunikation og konflikthåndtering, når det kommer til forandringsmodstand og hektiske miljøer.


Indhold på kurset

På lederkurset lærer du, hvordan forandringsprocesser faciliteres på den optimale måde i en blanding af klassisk forandringsteori og agile ledelsesprincipper. Men det bliver krydret med din egen og underviserens erfaring, så vi kommer så tæt på din virkelighed som muligt.

Du lærer at identificere og arbejde med organisationens mindset, potentielle modstandspunkter og hvordan du kan sikre fremdrift gennem en vekslen mellem styring og ledelse.

Inden kurset beder vi dig om at beskrive et forandringsforløb, som du har være involveret i. Skal du igennem dit første forandringsforløb, eller bare er interesseret i forandringsledelse, skal du fortælle om din daglige rolle i din organisation og give dine tanker til de udfordringer, som en forandringsprocess bringer med sig.

Målgruppe

Dette kursus henvender sig til ledere, projektledere, forandringsagenter, stabsmedarbejdere og funktionschefer. Derudover kan alle, der ønsker at arbejde professionelt med forandringsledelse og change management med fordel tage dette kursus.

Pris

Dette kursus koster 11.500 kr. ekskl. moms.

Inkluderet i prisen er en miniguide om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset.

Om udbyderen

Vores passion er at skabe reel forandring for dig!

Vælg at tage en uddannelse eller et kursus hos Aros Business Academy og vær sikker på én ting: Vi brænder for at optimere betingelserne for, at du oplever en reel forandring af dit kompetenceniveau. Til glæde for dig. For din...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Change Management
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Aros Business Academy

Fredericiagade 15
1310 København K


Få information

Udfyld formularen for mere information om Change Management

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 99 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Hanna Birna Sigurdardottir, Novo...

"Efter kurset er jeg blevet bedre til at bruge forandringsprocesserne aktivt, og jeg er blevet rustet til at agere korrekt fra processens start."

Læs mere
Birgitte Fogelberg Sommer, Colop...

"Kurset var af super kvalitet."

Læs mere