Kursus
Ingen anmeldelser

Avanceret præsentationsteknik

Aros Business Academy, i København
Længde
1 dag
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
1 dag
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om kurset

Kursusbeskrivelse

Avanceret præsentationsteknik

Træn din TED-faktor

Sæt trumf på dine taler med dette eksklusive kursus i avanceret præsentationsteknik! Du får træning, feedback og redskaber til at få verden til at lytte med – ligesom til en TED Talk.

TED-talks har ry for at være nogle af de mest inspirerende præsentationer i verden. Og oftest handler det ikke om et særligt talent, som man måske kunne tro. Den helt særlige “TED-faktor” kan nemlig opnås ved målrettet træning. Forestil dig, hvilken effekt det ville have, hvis dine præsentationer blev leveret med samme karisma, troværdighed og impact, som på TED-scenen? Med vores kursus i avanceret præsentationsteknik, får du mulighed for at opleve suset næste gang, du skal præsentere.


Dit udbytte af kurset Avanceret præsentationsteknik

Efter kurset vil du komme hjem med en udvidet værktøjskasse, så du kan føre dine nye færdigheder ud i livet, og du vil blandt andet gå fra kurset med følgende udbytte:

 • Fra god til sublim: På en enkelt intensiv dag løfter du dine oplæg fra at være gode til at blive ekstraordinært gode. Du får de redskaber, der skal til for at give dine oplæg den særlige stemning af TED Talk, der tager kegler hos dine tilhørere.

 • Bliv bedre hver gang: På kurset giver vi dig ikke bare en fis;, vi lærer dig at fiske. På kurset træner du at se dig selv udefra, så du kan blive ved med at forbedre dig hver gang, du skal holde en præsentation.

 • Bedre resultater: Når dine præsentationer bliver gennemgribende professionelle, hjælper det dit budskab markant. Om du direkte sælger, informerer eller entertainer, kan du være sikker på, at du er langt tættere på dit ønskede resultat efter dette kursus.


Indhold på kurset

Du kommer ikke sovende til din TED-faktor, og derfor har vi planlagt en intensiv kursusdag med dig i centrum. Med maks. 4 andre deltagere på dagen, er der masser af tid til at arbejde konkret med din personlige taletræning. Kurset foregår ude af huset på Statens Værksteder for Kunst, så du rigtig kan arbejde med din stage presence.

På dette kursus kommer du derfor ud på en scene, hvor du bliver trænet i at mestre de sceniske elementer af store præsentationer, så du også rammer plet nede bagved.

På dette kursus får du:

 • Taletræning af en af Danmarks førende undervisere
 • Individuel feedback
 • Karisma, power og autenticitet
 • Træning i at begå dig på en stor scene
 • Avancerede præsentationsteknikker
 • Struktur, opbygning og fortælling

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for opstart

 • Holdundervisning
 • København

Målgruppe

Kurset er for dig, der allerede kan dit kram. Du kender grundprincipperne, du ved hvordan kagen skal skæres, og nu er du klar til at prøve kræfter med at blive en sublim taler! Du har måske allerede deltaget på vores kursus i præsentationsteknik eller taget et soloforløb og har blod på tanden efter mere.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Avanceret præsentationsteknik
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser
Aros Business Academy
Fredericiagade 15
1310 København K

Vores passion er at skabe reel forandring for dig!

Vælg at tage en uddannelse eller et kursus hos Aros Business Academy og vær sikker på én ting: Vi brænder for at optimere betingelserne for, at du oplever en reel forandring af dit kompetenceniveau. Til glæde for dig. For din...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret