Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Kursus i varmt arbejde

Arbejdsmiljøgruppen
7,5 timer
Åben uddannelse
Hvidovre
2.750 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Kursus i varmt arbejde - Bliv certificeret til varmt arbejde

Beskæftiger du dig med varmt arbejde, dvs. arbejde hvor der er flammer, gnister og brandfarlig opvarmning? Så er der faktisk krav til, at du har et certifikat.

Arbejdsmiljøgruppen er certificeret til at udbyde uddannelsen i varmt arbejde. Du kan tage uddannelsen som et åbent kursus. Vi kan også tilbyde at lave et kursus ud på byggepladsen eller på laboratoriet eller i jeres ejendom, hvis du er ejendomsfunktionær.

Indhold af uddannelsen

På kurset får du indsigt i, hvordan du undgår brand ved varmt arbejde og hvordan du beskytter dig selv og andre medarbejdere

Du lærer gode sikre rutiner, og hvilke brandrisici, der kan opstå.

Kurset er en kombination af teori og praktik. Du får praktiske værktøjer, kendskab til lovgivningen og viden om brand, skader, trykflasker, håndslukningsudstyr.

Hvad er varmt arbejde?

Med varmt arbejde menes svejsning, tagdækning, vinkelslibning, opvarmning, lodning, tørring, ukrudtsbrænding og andet arbejde, hvor du opererer med varmeudviklende værktøjer i forbindelse med maskinmontage, om- og tilbygninger, moderniseringer, vedligeholdelsesarbejder, reparationsarbejder osv.

Varmt arbejde omfatter alt arbejde, hvor der er risiko for at antænde bygningsdele og lignende, eller ved arbejde med værktøjer, der udvikler varme og hvor der er en risiko for ildspåsættelse.

Nye krav fra forsikringsselskaberne

Forsikringsselskaberne stiller krav om uddannelse til alle der udfører varmt arbejde. Opfylder I ikke kravene ved beskæftigelse med varmt arbejde, har i en særlig selvrisiko på 100.000 kr. Det kan derfor nemt blive en dyr fornøjelse at glemme at sætte sig ind i reglerne.

Kursets instruktører

Vores instruktører er godkendt af Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut: DBI.  Der udstedes et certifikat, der er godkendt af DBI og som er anerkendt af forsikringsselskaberne. Certifikatet er gyldigt i Danmark, Sverige, Norge og Finland, hvor dette kursus er påkrævet for at udføre varmt arbejde. Kurset følger ligeledes CFPA Europe’s uddannelsesprogram og CFPA Guideline nr. 12.

Firmakurser 

Arbejdsmiljøgruppen kan tilrettelægge et fleksibelt forløb. Vi tager efter aftale ud på virksomheder og byggepladser og afholder kurserne der. Vi har også åbne kurser hvor alle kan tilmelde sig.

Målgruppe

Kurset i varmt arbejde er relevant for dig, hvis arbejde indeholder flammer, gnister og brandfarlig opvarmning.

Eksamen og diplom

Kurset bliver afsluttet med et DBI certifikat. 

Pris

Kurset i varmt arbejde koster 2750 kr. 

Om udbyderen

Arbejdsmiljøgruppen

Arbejdsmiljøgruppen udbyder en bred vifte arbejdsmiljøkurser i hele landet samt via e-learning. Vi møder virksomhederne, hvor de er og lægger vægt på at fremstå som en troværdig, anerkendende og fagligt kvalificeret partner. Vores kunder er et meget bredt udsnit af offentlige og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Arbejdsmiljøgruppen

Griffenfeldsgade 8, 4 tv.
2200 København


Få information

Udfyld formularen for mere information om Kursus i varmt arbejde

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: