Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Krænkende handlinger

ArbejdsmiljøCentret Human House
3,5 timer
Dansk
Kursus
Online, Århus
1.600 - 2.850 DKK ekskl. moms

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

KRÆNKENDE HANDLINGER PÅ ARBEJDSPLADSEN

Krænkende eller sexistiske handlinger på arbejdspladsen kan forebygges, hvis medarbejdere og ledere er opmærksomme på, hvordan de skal håndtere dem. Det er et vigtigt område at være opmærksom på, for forskning viser, at det kan have betydelige helbredsmæssige konsekvenser, når de foregår — ikke alene for den, der udsættes for handlingerne, men også for de, der er vidner til den krænkende adfærd på arbejdspladsen. 

På dette kursus sætter vi fokus på, hvordan jeres virksomhed forebygger og håndterer krænkende handlinger på arbejdspladsen – herunder sexisme, seksuel chikane og mobning. Vi klæder jer på til at kunne imødekommeArbejdstilsynets vejledningpå området og giver jer indsigt i, hvordan I kan tage hånd om situationen og de involverede parter på ansvarlig vis, hvis sager om krænkende handlinger eller sexisme skulle opstå på jeres arbejdsplads.

Forebyggelse gennem information og dialog

Krænkende handlinger dækker over sexisme, seksuel chikane, mobning og andre former for krænkelser, som kan opstå på alle niveauer på arbejdspladsen. I Arbejdstilsynets vejledning fremgår det nu tydeligt, at krænkende handlinger bør direkte sidestilles med enhver anden form for voldelig handling, og som arbejdsgiver har du altså pligt til at forebygge og håndtere enhver krænkende handling. Men hvordan griber du det an? Hvad gør du for at forebygge krænkende handlinger aktivt? Hvordan håndterer du klager om krænkende handlinger? Hvordan afdækker du sagen og tager hånd om alle involverede parter på ansvarlig vis?

På den supplerende uddannelse om krænkende handlinger får du bl.a. klare svar på:

  • Hvordan defineres krænkende handlinger?
  • Hvad betyder reglerne på området rent praktisk — for den enkelte, arbejdsmiljøorganisationen, ledelsen og organisationen?
  • Hvorfor opstår krænkende handlinger og sexisme på arbejdspladsen?
  • Hvilke forebyggende tiltag kan igangsættes på området?
  • Hvordan afdækker man sager om krænkende adfærd?
  • Hvilke håndterende tiltag kan igangsættes ved krænkende handlinger?

Tid: 12.30 - 16.00

Pris

2021-priser

I 2021 er prisen for deltagelse i dette kursus 1600 kr. ekskl. moms, som vil blive faktureret før kursusstart. For vores abonnenter og BST-medlemmer er prisen 1504 kr. ekskl. moms. 

Om udbyderen

Hos Human House A/S udbydes en bred vifte kurser og uddannelser vedrørende arbejdsmiljø, sundhed og ledelse. Tag f.eks. den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse hos os og find samtidig inspiration til et supplerende kursus. Vi udbyder åbne kurser over hele landet, men tilpasser også...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Krænkende handlinger
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

ArbejdsmiljøCentret Human House

Dynamovej 11, 2. th.
2860 Søborg

Telefon: 87108900


Få information

Udfyld formularen for mere information om Krænkende handlinger

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 2 evalueringer
Se alle evalueringer