Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Certificering i MBTI® Trin II

ArbejdsmiljøCentret Human House
Startdatoer
Søborg
28-10-2021  
18.000 DKK
07-03-2022 08:00  (Dansk)
18.200 DKK
13-06-2022 08:00  (Dansk)
18.200 DKK
10-10-2022 08:00  (Dansk)
18.200 DKK

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Certificering i MBTI® Trin II | Human House

MBTI® (The Myers-Briggs Type Indicator) er verdens mest udbredte personlighedsværktøj, som i mere end 70 år er blevet brugt over hele kloden og derfor nu er oversat til ikke mindre end 20 sprog. Udover at være et værktøj til personlig udvikling i såvel erhvervslivet som i privatlivet, kan MBTI® anvendes på en række områder som for eksempel coaching, kommunikation, konflikthåndtering, ledelse og særligt teamudvikling og -samarbejde. Omdrejningspunktet er, at alle mennesker er unikke og derfor besidder forskellige potentialer, og formålet er at anerkende folks forskelligheder og udnytte denne diversitet positivt.

Human House er Danmarks eneste certificeringsinstans i MBTI® og på certificeringskurset i MBTI® Trin II får du tilføjet endnu flere værktøjer til din MBTI®-certificering. Trin II giver dig mulighed for virkelig at dykke ned i dna’et bag personlighedstypen, og Trin-II-certificeringen er derfor i høj grad relevant for dig, der har brug for at kunne give en mere nuanceret og dybdegående feedback til dine fokuspersoner, som måske har svært ved at finde sig til rette i deres personprofil.

Trin II er en overbygning til din MBTI®-certificering, og for at blive Trin II-certificeret, forudsættes det derfor, at du i forvejen er certificeret i MBTI® Trin I.

Du tilmelder dig kurset min. seks måneder før kursusstart.

Human House er kompetencecenter for lederudvikling og organisationsudvikling i Human House A/S. Sammen med ArbejdsmiljøCentret – vores kompetencecenter for arbejdsmiljø – arbejder vi med fokus på mennesker i organisationer ud fra overbevisningen om, at velfungerende virksomheder skabes på et grundlag af godt arbejdsmiljø og god ledelse.

Pris

Certificeringskurset i MBTI® Trin II forløber over to sammenhængende dage. Prisen for certificeringen er 18.000 kr. ekskl. moms og inkluderer materialer samt forplejning.

Der kan opnås 10 % rabat på den samlede kursuspris i følgende situationer:

I er flere deltagere fra samme organisation, som tilmelder jer samme kursus.

Du tilmelder dig mere end ét kursus hos Human House, f.eks. MBTI® Trin I og MBTI® Trin II

Om udbyderen

ArbejdsmiljøCentrets (AMC) udbyder af en bred vifte kurser og uddannelser vedrørende arbejdsmiljø, sundhed og ledelse. Tag f.eks. den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse hos os, eller find inspiration til dit eller jeres supplerende kurser. Vi udbyder åbne kurser over hele landet og leverer gerne...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Certificering i MBTI® Trin II
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

ArbejdsmiljøCentret Human House

Dynamovej 11, 2. th.
2860 Søborg

Telefon: 87108900


Få information

Udfyld formularen for mere information om Certificering i MBTI® Trin II

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer