Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Certificering i FIRO®

ArbejdsmiljøCentret Human House
2 dage
Dansk
Kursus
Søborg
Startdato: 29-11-2021 - Søborg
16.800 - 17.300 DKK ekskl. moms

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Certificering i FIRO® | Human House

Human House er den eneste danske certificeringsinstans i FIRO®, et verdensomspændende personlighedsværktøj, som oprindeligt blev udviklet af Will Schultz. Med en certificering i FIRO® får du et stærkt værktøj til arbejdet med teamudvikling, lederudvikling og personlig udvikling: Udover at kunne anvendes til at forudse, hvordan et team vil kunne samarbejde og håndtere indbyrdes konflikter, hjælper FIRO dig til at forstå og se den form for interpersonelt miljø, som forskellige mennesker trives i. Da det også giver oplysninger om, hvordan man opfatter andre, er FIRO® ideelt til at udvikle selvindsigt. FIRO® måler, hvordan en person typisk opfører sig overfor andre, og hvordan den pågældende ønsker, at andre opfører sig over for ham/hende. Værktøjet vurderer personens interpersonelle stil, og om denne stil er hensigtsmæssig i de relationer, man indgår i.

Det er ikke en forudsætning at have kendskab til psykometriske test for at blive certificeret i FIRO®; den bedste baggrund er dokumenteret erfaring som konsulent, underviser, rådgiver, proceskonsulent eller erfaring med teamudvikling.

Udbytte af kurset

I Human House klæder vi dig på med brugbare værktøjer, metoder og ledelsesredskaber, som kan finde direkte anvendelse på din arbejdsplads, i din virkelighed og i dine projekter. Vi dykker ned i grundlæggende færdigheder til at organisere og styre projekter, og vi hjælper dig med at sætte fokus på, hvordan du kan håndtere de kommunikative og ledelsesmæssige opgaver i forbindelse med projektarbejde på en god og professionel måde.

Human House er kompetencecenter for lederudvikling og organisationsudvikling i Human House A/S. Sammen med ArbejdsmiljøCentret – vores kompetencecenter for arbejdsmiljø – arbejder vi med fokus på mennesker i organisationer ud fra overbevisningen om, at velfungerende virksomheder skabes på et grundlag af godt arbejdsmiljø og god ledelse.

Pris

Certificeringskurset i FIRO® forløber over to sammenhængende dage. Prisen for certificeringen i FIRO® er 17.300 kr. ekskl. moms og inkluderer kursusmaterialer, undervisningsmaterialer til brug efter certificeringen samt forplejning.

Der kan opnås 10 % rabat på den samlede kursuspris i følgende situationer:

I er flere deltagere fra samme organisation, som tilmelder jer samme kursus.

Du tilmelder dig mere end ét kursus hos Human House.

Du tilmelder dig kurset min. seks måneder før kursusstart.

Om udbyderen

ArbejdsmiljøCentrets (AMC) udbyder af en bred vifte kurser og uddannelser vedrørende arbejdsmiljø, sundhed og ledelse. Tag f.eks. den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse hos os, eller find inspiration til dit eller jeres supplerende kurser. Vi udbyder åbne kurser over hele landet og leverer gerne...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

ArbejdsmiljøCentret Human House

Dynamovej 11, 2. th.
2860 Søborg

Telefon: 87108900

Få information

Udfyld formularen for mere information om Certificering i FIRO®

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.