Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Systemstilladser - opstilling mv.

AMU-Vest
AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser
15 dage
Deltid
Startdatoer
Esbjerg
12-09-2022 08:00 
1.920 DKK
03-10-2022 08:00 
1.920 DKK
31-10-2022 08:00 
1.920 DKK
21-11-2022 08:00 
1.920 DKK

Systemstilladser - opstilling mv.

Stilladskursus med fokus på systemstilladser

Deltag i dette AMU kursus, hvis du har brug for at lære at opstille, ændre og nedtage ramme-, søjle-, rulle- og bukkestillads i henhold til brugsanvisningen for pågældende stilladsopstilling og ud fra gældende lovgivning, så stilladset er sikkert at arbejde på.

Dit udbytte med kurset

  • Opstille, ændre og nedtage ramme-, søjle-, rulle- og bukkestillads i henhold til brugsanvisningen for pågældende stilladsopstilling og ud fra kendskab til gældende lovgrundlag, så stilladset er sikkert at arbejde på for de, der efterfølgende skal anvende stilladset.

  • Opstille stilladset, så der er taget behørigt sikkerhedsmæssigt hensyn til evt. medarbejdere og publikum, der færdes i nærheden af stilladset.

  • Sikre dig selv og de øvrige opstillere i tilstrækkeligt omfang under selve opstillingen.

  • Foretage en vurdering af, om stilladset som helhed er planlagt opstillet forsvarligt, set i relation til opgaven, dvs. hvilket arbejde der skal udføres fra stilladset, instruktionen fra arbejdsgiveren, leverandørbrugsanvisningen og opstillingsvejledningen.

  • Varetage egen og andres sikkerhed ved opstillingen og sikre, at det udleverede materiel og værktøj anvendes korrekt ud fra viden om opstillingsstedet, dvs. tilstrækkelig viden om jordbund, og byggematerialers egnethed til fastgørelse mv.

  • Bruge lovgrundlaget på området, herunder ansvarsfordeling i forhold til relevante aktører og vurdere om stilladsmateriellet er forsvarligt, dvs. uden skadelig råd og korrosionsskader.

  • Rapportere afvigelser af betydning for forsvarlig stilladsopstilling, både af hensyn til egen sikkerhed under opstilling og af hensyn til brugernes sikkerhed.

Målgruppe

Dette AMU kursus henvender sig til faglærte og ufaglærte personer, der har eller søger beskæftigelse i jobs, hvori der forekommer arbejde med opstilling, ændring eller nedtagning af systemstilladser.

Bestil information om kurset i stilladsarbejde og systemstilladser

Praktisk om dette stilladskursus

AMU-Vest

AMU kurser i Vestjylland

AMU-Vest er Vestjyllands førende center for voksen- og efteruddannelse, der primært betjener private og offentlige virksomheder i Region Syd. Vi uddanner årligt ca. 15.000 kursister gennem vores brede vifte af uddannelser, der varer fra en dag og helt op til...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Forespørgsel efter information

Få svar på dine spørgsmål om Systemstilladser - opstilling mv.
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinformation til AMU-Vest

AMU-Vest

Spangsbjerg Møllevej 304-306
6705 Esbjerg

Få information

Udfyld formularen for mere information om Systemstilladser - opstilling mv.

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.