Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Kranbasis - Teleskoplæsser m. kranløft over 8 tm

AMU-Vest
7 dage
Deltid
AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser
Esbjerg
868 DKK ekskl. moms

Kranbasis - Teleskoplæsser m. kranløft over 8 tm

Lastbilmonteret kran certifikat D - AMU kursus i EsbjergLær at betjene en lastbilmonteret kran - certifikat D

Dette AMU kursus klæder dig på til betjening af en lastbilmonteret kran, gældende fra 8 tonsmeter til og med 25 tonsmeter. Med uddannelsen opnår du kran certifikat D.

Udbytte af AMU kurset

Efter endt uddannelse kan du:

  • Gennem teori om stabilitetsforhold, kran diagram, opgavetyper, byrder og anhugningsmetoder, udføre alle normalt forekommende arbejdsopgaver med lastbilmonteret kran certifikattype D, jf. Arbejdstilsynets retningslinjer for førercertifikater til kraner samt arbejdsmiljølovens bestemmelser.
  • Udføre varierede opgaver, indbefattende korrekt opstilling af kran, udvælgelse og anvendelse af egnet og godkendt anhugningsudstyr mv. samt betjene kraner med såvel standard- som fjernbetjening ligesom du bliver bekendt med reglerne for personløft.
  • Indgå i tilrettelæggelse og udførelse af samløft samt foretage af- og påmontering af ekstraudstyr (eksempelvis læssegrab) og dirigere en kranopgave ved hjælp af håndsignaler/selv betjene kranen efter håndsignaler fra tredjemand samt kommunikere via radio.
  • Foretage forebyggende vedligehold af kran og anhugningsudstyr og kender reglerne for eftersyn, anmeldelse og kranjournal mv.

Målgruppe

Lastbilmonteret kran certifikat D henvender sig til personer, der har eller søger beskæftigelse som kranfører på en lastbilmonteret kran (certifikat D) med en løftekapacitet på over 8 tonsmeter til og med 25 tonsmeter.

Specielle adgangskrav

Du skal være fyldt 18 år og kunne fremvise enten et gyldigt kørekort eller en tilfredsstillende lægeattest (Sundhedsstyrelsens blanket til helbredsmæssige oplysninger ved udstedelse af kørekort).

Få mere information om Lastbilmonteret kran certifikat D

AMU-Vest

AMU kurser

AMU kurser i Vestjylland

AMU-Vest er Vestjyllands førende center for voksen- og efteruddannelse, der primært betjener private og offentlige virksomheder i Region Syd. Vi uddanner årligt ca. 15.000 kursister gennem vores brede vifte af uddannelser, der varer fra en dag og helt op til...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til AMU-Vest

AMU-Vest

Spangsbjerg Møllevej 304-306
6705 Esbjerg

Få information

Udfyld formularen for mere information om Kranbasis - Teleskoplæsser m. kranløft over 8 tm

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.