Vis finduddannelse.dk som: Mobile

IRATA Rope Access

AMU-Vest
5 dage
AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser
Esbjerg
Startdato: Kontakt uddannelsessted - Esbjerg
12.500 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

IRATA Rope Access

Hvad er Rope Access?

Rope Access, er teknikker, der anvendes inden for erhvervsklatring, industriklatring og arbejdsklatring. Disse teknikker giver muligheder for at bevæge sig ned og op ad rebene og dermed at få adgang til besværlige eller utilgængelige arbejdssteder. Via disse rebteknikker kan man klatre hurtigt og sikkert rundt på vindmøller, offshore rigs, nede i tanke, på broer eller høje bygninger, imens man udfører arbejdet. Rope Access giver mulighed for at komme helt tæt på den skade, der skal udbedres eller inspiceres. Rope Access er et alternativ til tungt udstyr som stilladser, kraner eller lifte. Rope Access er oprindeligt udviklet i begyndelsen af 1980’erne hvor briterne havde brug for en metode til sikkert og effektivt at arbejde i højderne på boreplatformene.

Kursets indhold

Kurserne løber over 5 dage, og der vil være 4 dages træning og undervisning. Kurserne afsluttes med 1 dags teoretisk og praktisk eksamen med ekstern censor. Der er max 6-8 elever på et hold med 2-3 instruktører. Undervisningssproget er engelsk samt dansk. Du bør forvente, at der bliver stillet store krav til din fysiske og psykiske formåen, og at du max. må veje 120 kg. Der vil være hjemmearbejde mellem træningsdagene, og du vil som kursist have et stort medansvar for din egen indlæring og udvikling på kurserne.

Dit udbytte

  • Medarbejdercertifikater med dokumenterede kvalifikationer til at udføre et fagligt stykke arbejde i henhold til givne standarder fra reb.
  • Sikkerheden på arbejdspladsen vil blive forbedret.
  • Medarbejderen kan efter kurset bidrage til beregninger og identificere omkostninger og risiko i forbindelse med brug af reb adgang i forhold til traditionelle metoder til inspektion og vedligeholdelsesarbejder. (EX. Rope Access vs stilladsopstilling)
  • Firmaet kan tilbyde anvendelse af rebteknikker til kvalitetskontrol og dokumentere dette over for kunder, og at det arbejde der er udført lever op til den standard, der er blevet specificeret.

Ikke én teknik passer på alle erhverv. Derfor vil du under kurset lære om forskellige rebteknikker, der klæder dig på til at klatre hurtigt og sikkert f.eks.:

  • på vindmøller
  • på offshore rigs
  • nede i tanke
  • på broer
  • på høje bygninger 

Målgruppe

Kurset er relevant for firmaer, der bruger meget arbejdstid højt oppe i luften, og ofte oplever at arbejdsområder er svært tilgængelige ved brug af traditionelle metoder. 

Pris

IRATA: 5 dags kurser LEVEL I, II, & III: 12500 kroner Excl. Moms. - Forplejning er inkluderet på kurset. 

Refresher kursus: Timepris: 500 kroner Excl. Moms.

Kommende kurser: Fagtekniske kurser i reb, 5 dags kurser, pris: 12500 kroner Excl. Moms. 

Video

Om udbyderen

AMU kurser

AMU kurser i Vestjylland

AMU-Vest er Vestjyllands førende center for voksen- og efteruddannelse, der primært betjener private og offentlige virksomheder i Region Syd. Vi uddanner årligt ca. 15.000 kursister gennem vores brede vifte af uddannelser, der varer fra en dag og helt op til...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

AMU-Vest

Spangsbjerg Møllevej 304-306
6705 Esbjerg

Få information

Udfyld formularen for mere information om IRATA Rope Access

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: