Vis finduddannelse.dk som: Mobile

GWO Blade Repair

AMU-Vest
10 dage
AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser
Esbjerg
Startdato: 16-11-2020 - Esbjerg
20.999 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

gwo blade repair

GWO Blade Repair 

Dette NYE kursus hos AMU-Vest er udviklet som svar på efterspørgslen reparationstræning i branchen. Kurset erstatter alle tidligere kursus for Blade Repair teknikker, da dette kursus giver mulighed for, at udføre større og dybere reparationsarbejde på vingerne sammenlignet med de foregående kurser.

Det er udarbejdet i samarbejde med medlemmerne af GWO baseret på specifikke risikovurderinger, data fra hændelses- og ulykkesstatistikker vedrørende installation, service og vedligeholdelse af klinger på vindmøllegeneratorer og vindkraftværker.

Dit udbytte af GWO Blade Repair 


Du vil efter endt kursus være i stand til, at udføre og dokumentere en vindmølleinspektion, udføre reparationsarbejde i overensstemmelse med en arbejdsinstruktion, mens den aerodynamiske profil og strukturelle integritet opretholdes i glasfiberarmerede sammensatte dele af en vindmølle inden for følgende dimensioner:

• Efterfølgende reparationer
• Reparationer i forkant af vingen
• Laminatreparationer ned til kernemateriale
• Udskiftning af kernemateriale op til 200 cm²
• Reparation på overfladen til maling og gelcoat

Blade Repair kurset vil klæde dig på til sikkert, at arbejde med kompositmaterialer, mens der foretages inspektion og grundlæggende reparationsprocedurer for klinger, hvilket understøtter en samlet forbedring af sikkerheden for personale med jobfunktioner med fokus på sammensat reparationsarbejde og inspektion i vindindustrien.

Pris

Prisen for dette kursus er 20.999 kr.  

Om udbyderen

AMU kurser

AMU kurser i Vestjylland

AMU-Vest er Vestjyllands førende center for voksen- og efteruddannelse, der primært betjener private og offentlige virksomheder i Region Syd. Vi uddanner årligt ca. 15.000 kursister gennem vores brede vifte af uddannelser, der varer fra en dag og helt op til...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

AMU-Vest

Spangsbjerg Møllevej 304-306
6705 Esbjerg

Få information

Udfyld formularen for mere information om GWO Blade Repair

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: