Vis finduddannelse.dk som: Mobile

GWO Advanced Rescue Training

AMU-Vest
3 dage
AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser
Esbjerg
Startdato: 28-09-2020 - Esbjerg
9.985 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

gwo advanced rescue training

GWO Advanced Rescue Training | GWO-kursus

Dette kursus er en overbygning til ’Basic Safety Training’ og henvender sig til ansatte i vindindustrien, som arbejder inde i vindmøllen. Du undervises i avancerede redningsteknikker i smalle, trange og svært tilgængelige steder inde i vindmøllen. Det kunne være oppe i nacellen tæt ved vingerne eller nede i hubben.

Kursets indhold og opbygning

Du undervises i avancerede redningsteknikker i smalle, trange og svært tilgængelige steder inde i vindmøllen. Det kunne være oppe i nacellen tæt ved vingerne eller nede i hubben.

Kurset er opbygget af 4 moduler:

• modul 1 - Hub Rescue
• modul 2 - Nacelle Tower & Basement Rescue
• modul 3 + 4 - Single Rescuer


GWO Advanced Rescue Training modul 1 & 2 skal genopfriskes hver 2. År.

Hvordan foregår det?
På ART-kurserne bliver man specialiseret i at redde hinanden ud fra snævre og kringlede forhold, hvor situationen kan være, at personen er kommet til skade eller besvimet. Øvelserne foregår i vores egen specialfremstillede ”mock-up”, som ligner en vindmølle indvendigt samt vores udendørs vindmølle.

Målgruppe

Som udgangspunkt skal du deltage i et GWO kursus, hvis du i det daglige arbejder med vindmøller. Valg af netop det kursus, du har behov for afhænger af de specifikke opgaver, du har i din jobfunktion. Det er din arbejdsgivers ansvar, at sikre, at dig og dine kolleger alle sammen har den rette viden og de rette kompetencer til at udføre deres arbejde sikkert og forsvarligt.

Med GWOs standard i Basic Safety Training, er din virksomhed, med et kursus hos AMU-Vest sikret, at alle medarbejdere til fulde lever op til samtlige krav.

Eksamen og diplom

Hvorfor en GWO certificering?

Arbejder du i offshore eller vindmølleindustrien viser du med en GWO certificering, at du kender til den grundlæggende sikkerhed inden for dit arbejdsområde, både i forhold til forebyggelse og håndtering af uhensigtsmæssige arbejdssituationer.

Pris

Prisen for dette kursus er 9.985 kr.

Om udbyderen

AMU kurser

AMU kurser i Vestjylland

AMU-Vest er Vestjyllands førende center for voksen- og efteruddannelse, der primært betjener private og offentlige virksomheder i Region Syd. Vi uddanner årligt ca. 15.000 kursister gennem vores brede vifte af uddannelser, der varer fra en dag og helt op til...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

AMU-Vest

Spangsbjerg Møllevej 304-306
6705 Esbjerg

Få information

Udfyld formularen for mere information om GWO Advanced Rescue Training

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: