Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Grundlæggende kvalifikationer for varebilschauffør

AMU-Vest
3 dage
AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser
Esbjerg
Startdato: 02-11-2020 08:00 - Esbjerg
378 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Grundlæggende kvalifikation for varebilschauffør

Fra den 1. juli 2019 skal varebilschauffører have et varebilschaufføruddannelsesbevis (VUB). Kravet gælder, hvis chaufføren kører med gods for fremmed regning, som vejer mere end 11 kg. pr. stykgods i en varebil eller et vogntog (varebil med anhænger) på over 2.000 kg. til og med 3.500 kg tilladt totalvægt. Færdselsstyrelsen opkræver et gebyr på 340 kr, for udstedelse af dit varebilschaufføruddannelsesbevis. Beviset er som udgangspunkt gældende i 5 år, og skal herefter fornyes med et 2-dags efteruddannelseskursus.

Dit udbytte 

Deltageren kan, under overholdelse af sikkerhedsforskrifterne, udføre lastsikring i varebiler på en forsvarlig og ergonomisk korrekt måde samt medvirke til et sikkert og sundt arbejdsmiljø.


Deltageren har kendskab til principperne i at udføre sikker, defensiv og miljørigtig transport, med forskellige godstyper.


Deltageren er opdateret på færdselsregler, herunder regler for køre- og hviletid, arbejdstid, standsning og parkering samt kørsel med trailer, der kan relateres til arbejdet som fører af varebil, der anvendes til erhvervsmæssig godstransport.


Deltageren kan yde førstehjælp i henhold til Dansk førstehjælpsråds uddannelsesplaner for ”førstehjælp for erhvervschauffører”.

Målgruppe

Målgruppen er personer, der ønsker beskæftigelse som chauffører med kørsel af gods i varebiler, og som er omfattet af Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens - BEK nr. 1224 af 23/10/2018Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om kvalifikationskrav til visse førere af køretøjer i vejtransport - med krav om grundlæggende kvalifikationsuddannelse.

Pris

AMU-pris: 378 kroner. 

Uden for målgruppe: 3002,45 kroner.

Om udbyderen

AMU kurser

AMU kurser i Vestjylland

AMU-Vest er Vestjyllands førende center for voksen- og efteruddannelse, der primært betjener private og offentlige virksomheder i Region Syd. Vi uddanner årligt ca. 15.000 kursister gennem vores brede vifte af uddannelser, der varer fra en dag og helt op til...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

AMU-Vest

Spangsbjerg Møllevej 304-306
6705 Esbjerg

Få information

Udfyld formularen for mere information om Grundlæggende kvalifikationer for varebilschauffør

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: