AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser
Ingen anmeldelser

Systemstilladser offshore

AMU kurser, i Jylland
Længde
4 dage
Heltid/deltid
Deltid
Længde
4 dage
Heltid/deltid
Deltid

Systemstilladser offshore

Systemstilladser Offshore kursus

Dit udbytte med kurset

Når du har afsluttet denne uddannelse kan du medvirke ved udførelse af arbejdsplanlægning, omfattende beregning af materiel, der medgår til den enkelte opgave, planlægning af opgavens praktiske udførelse, inkl. afrigning af stilladset, samt gennemføre selve opgaverne.

Kursets indhold

  • overholde de kvalitets- og sikkerhedskrav, der skal opfyldes ved arbejdets udførelse, samt kan foretage evaluering af eget arbejde.
  • udføre opgaverne under hensyn til statiske, konstruktive og belastningsmæssige forhold, der gælder for opstilling af offshore stilladsopgaver.
  • medvirke ved opstilling og nedtagning af offshore stilladsopgaver, omfattende montage af systemstilladser og hængestilladser i aluminium med bl.a. dragere, samt kombinere stål med aluminium på sikker og forsvarlig måde.

Hvad får man ud af et offshore stilladskursus?

Formålet med kurset er at du lærer at medvirke ved opstilling og nedtagning af offshore stilladsopgaver, omfattende montage af systemstilladser og hængestilladser med aluminiums-stilladser herunder aluminiumsdragere. Du vil kunne kombinere stål med aluminium på sikker og forsvarlig måde.

Hvem skal tage dette offshore kursus i stilladser?

Kurset henvender sig til personer, der ønsker beskæftigelse inden for stilladsområdet.

Der er ingen specielle adgangskrav ud over de generelle adgangs- og aldersbetingelser der er gældende for deltagelse i Arbejdsmarkedsuddannelserne.

Forudsætninger
Kursusbevis for Rør- og Industristilladser

Forespørgsel efter information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Systemstilladser offshore
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser
AMU kurser

AMU Kurser

På denne side finder du et udvalg af forskellige AMU kurser. Scroll gennem siden og find det kursus, der passer perfekt til dig. ...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret