AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser
Ingen anmeldelser

Grundlæggende kvalifikationer for varebilschauffør

AMU kurser, i Jylland
Længde
3 dage
Længde
3 dage

Kursusbeskrivelse

Grundlæggende kvalifikation for varebilschauffør

Fra den 1. juli 2019 skal varebilschauffører have et varebilschaufføruddannelsesbevis (VUB). Kravet gælder, hvis chaufføren kører med gods for fremmed regning, som vejer mere end 11 kg. pr. stykgods i en varebil eller et vogntog (varebil med anhænger) på over 2.000 kg. til og med 3.500 kg tilladt totalvægt. Færdselsstyrelsen opkræver et gebyr på 340 kr, for udstedelse af dit varebilschaufføruddannelsesbevis. Beviset er som udgangspunkt gældende i 5 år, og skal herefter fornyes med et 2-dags efteruddannelseskursus.

Dit udbytte 

Deltageren kan, under overholdelse af sikkerhedsforskrifterne, udføre lastsikring i varebiler på en forsvarlig og ergonomisk korrekt måde samt medvirke til et sikkert og sundt arbejdsmiljø.


Deltageren har kendskab til principperne i at udføre sikker, defensiv og miljørigtig transport, med forskellige godstyper.


Deltageren er opdateret på færdselsregler, herunder regler for køre- og hviletid, arbejdstid, standsning og parkering samt kørsel med trailer, der kan relateres til arbejdet som fører af varebil, der anvendes til erhvervsmæssig godstransport.


Deltageren kan yde førstehjælp i henhold til Dansk førstehjælpsråds uddannelsesplaner for ”førstehjælp for erhvervschauffører”.

Målgruppe

Målgruppen er personer, der ønsker beskæftigelse som chauffører med kørsel af gods i varebiler, og som er omfattet af Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens - BEK nr. 1224 af 23/10/2018Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om kvalifikationskrav til visse førere af køretøjer i vejtransport - med krav om grundlæggende kvalifikationsuddannelse.

Pris

AMU-pris: 378 kroner. 

Uden for målgruppe: 3002,45 kroner.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Grundlæggende kvalifikationer for varebilschauffør
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser
AMU kurser

AMU Kurser

På denne side finder du et udvalg af forskellige AMU kurser. Scroll gennem siden og find det kursus, der passer perfekt til dig. ...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret