AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser

Sygetransport

AMU JUUL, i Roskilde
Længde
20 dage
Pris
2.680 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Længde
20 dage
Pris
2.680 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge AMU JUUL?

Fokus på mennesket

Engagerede undervisere

Familieejet virksomhed

Kursusbeskrivelse

Sygetransport

Bliv sygetransport-redder og hjælp mennesker sikkert frem!

Vil du have et arbejde, hvor du hjælper andre, og hvor du er en del af et team? Så er et job som redder i den liggende sygetransport lige noget for dig. Den liggende sygetransport køres altid af to sygetransport-reddere (ST-reddere), og derfor vil du få mange spændende dage sammen med din makker.

Du kan tage uddannelsen i liggende sygetransport på 20 dage hos AMU JUUL. Som ST-redder bliver du uddannet i at køre med bevægelseshæmmede, syge og svækkede patienter. Du bliver også uddannet i førstehjælp, brug af AED (hjertestarter) og trappemaskine (evakueringsstol).

Som sygetransport-redder i den liggende sygetransport, hjælper du mennesker sikkert frem.

20 dage i sygetransporten hos AMU JUUL

Inden du kan komme på vej som sygetransport-redder, skal du gennem 20 dages spændende undervisning på faget ”Ikke-behandlingskrævende liggende patientbefordring. På uddannelsen bliver du undervist af vores dygtige kørelærere og reddere som har mange års erfaring fra det virkelige liv i branchen.

Her bliver du først og fremmest stærk i kørslen med sygetransport i forskellige vej-, vejr- og trafikforhold. For at sikre, at dine patienter kommer sikkert frem, underviser vi dig også i hensigtsmæssig og komfortabel kørsel. Du bliver også øvet i radiokommunikation.

Som redder i den liggende sygetransport, skal du være stærk i mere end bare komfortabel kørsel. Derfor underviser vi dig også i flytning af patienter og betjening af bevægelseshæmmedes personlige hjælpeudstyr. Du tilegner dig også en stor viden om sygdomstilstande og adfærdsmønstre – og du får erfaring i at kunne håndtere patienter i tilfælde af færdselsuheld, ulykke eller pludselig opstået sygdom.

Når du er klar til at afslutte din uddannelse og få job i sygetransport, skal du op til en teoretisk skriftlig AMU-prøve. Prøven skal nok du klare efter 20 dages spændende undervisning hos AMU JUUL.

Hvad kan du med en uddannelse i liggende sygetransport?

Efter bestået kursus i den liggende sygetransport kan du søge om ansættelse hos en af de operative entreprenører.

Der gives normalt ingen fysisk behandling, når du kører sygetransport, udover almindelig omsorg. Køretøjet er indrettet som en ambulance med en båre, trappemaskine og plads til pårørende. I køretøjet er der intet behandlingsudstyr udover udstyr som AED (hjertestarter) og evt. plaster, forbindinger og andre ting til at håndtere mindre førstehjælpsscenarier.

For at blive en eftertragtet redder i sygetransporten, og hurtigt få job hos en af de operative entreprenører, kan du med fordel tage disse ekstra kurser:

  • Kvalifikation til persontransport i mindre køretøjerellerstort kørekort(kat. C)
  • BAB(befordring af bevægelseshæmmede)
  • Førstehjælp med hjertestarter

Hvis du har en drøm om at køre ambulance og give behandling under kørslen, kan du efter bestået kursus søge optagelse på erhvervsuddannelsen til ambulancebehandlerelev.

Målgruppe

Der er få regler for at starte på uddannelsen:

  • Du skal være mindst 18 år,
  • og have gyldigt kørekort til bil (kat. B)

Eksamen og diplom

Når du har bestået din prøve, får du et AMU-bevis. Består du ikke, vil der være mulighed for at få tilsendt et deltagerbevis.

Pris

Tilskudsberettiget: 2.680,00 kr. 

Jobcentre, A-kasser, ikke-tilskudsberettiget: 19.499,00 kr. 

VEU

Din arbejdsgiver kan søge om løntabs­godtgørelse (VEU godtgørelse) på op til 893,- kr. pr. dag. samt befordrings­godtgørelse, og evt. tilskud fra kompetencefonde.

Video

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Sygetransport
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
AMU JUUL
Abildgårdsvej 14
4000 Roskilde

Hvem er AMU JUUL?

AMU JUUL er en af Danmarks største og ældste uddannelsespartnere med kurser inden for alle typer transport, redning, lager og ledelse. AMU JUUL er en 100% dansk familieejet virksomhed, med hovedsæde i Roskilde og afdelinger i Køge og Holbæk, samt...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret