Projektpædagogik

Arno Education, i København
Længde
2 dage
Pris
4.800 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
2 dage
Pris
4.800 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Projektpædagogik

Få mere ud af projektpædagogikken

Projektpædagogikken udgør et meget stort læringspotentiale, der matcher tidens krav til kompetenceudvikling. Men skal man som uddannelsesinstitution lykkes med at omsætte mulighederne frugtbart, kræver det mere end at sætte en projektmodel i vandet.

Dit udbytte med kurset

Dette kursus i projektpædagogik bidrager med mange redskaber og erfaringer, der kan medvirke til at berige en projektpædagogisk praksis; herunder en masse inspiration til at lykkes med at omsætte de projektpædagogiske udfordringer.

  • Som deltager på dette kursus får du en række ideer og greb til at rammesætte og facilitere en projektorganiseret uddannelse

  • Du får en læringsteoretisk og praktisk indføring i dynamikker, der er i spil i denne undervisningsform – set ud fra den enkelte, gruppen og vejlederen

  • Du får ny motivation og inspiration til at udfylde din rolle som fx leder, uddannelsesansvarlig, studievejleder, underviser og vejleder

  • Du vil få mulighed for at diskutere og udveksle erfaringer med andre i forhold til, hvordan man gennem forankring af forskellige værdisæt og tilgange kan optimere udbyttet af et projektorganiseret undervisnings- og læringsparadigme


Kursets indhold

Kurset indledes med et lille overblik over projektpædagogikkens historie og idegrundlag. Derefter vil kurset beskæftige sig med de problemstillinger holdet og den enkelte ønsker at få belyst, og i forhold hertil vægtes og prioriteres behandlingen af følgende spørgsmål:

  • Hvordan danner man som uddannelsesinstitution en produktiv ramme omkring projektpædagogikken, der understøtter vejledernes og de studerendes læreprocesser og engagement?

  • Hvordan får man de studerende til at tage et konstruktivt medansvar som enkeltstuderende og hold for at omsætte projektpædagogikkens muligheder gennem skabelsen af lærende fællesskaber.

  • Hvordan kan man understøtte de studerende i at frugtbargøre og tilegne sig projektpædagogikken som undervisningsform?

  • Hvordan understøtter man og faciliterer de igangværende projektgruppearbejder som studievejleder og vejleder i forhold til samarbejdsudfordringer og sociale problemer i de enkelte grupper?

  • Hvordan inddrager man skrøbelige og ressourcesvage studerende i fællesskabet og gør dem til aktive og ligeværdige deltagere?

Hvordan kan man evaluere projektgruppernes læreproces og projektarbejde undervejs i et projektforløb med henblik på at skabe fremdrift og sikre en progression i de studerendes kompetenceudvikling - fagligt, læringsmæssigt og socialt.

    Målgruppe

    Kurset henvender sig til uddannelsesansvarlige, studievejledere, vejledere og undervisere. Både til deltagere fra uddannelsesinstitutioner, der allerede helt eller delvis praktiserer projektpædagogik og til deltagere fra institutioner, der overvejer at overgå til projektorganiseret undervisning.

    Pris

    Prisen for dette to dages kursus er 4.800 kr. ekskl. moms.

    Prisen er inklusiv forplejning og kursusmaterialer.

    Rabat:

    Ved tilmelding af to eller flere deltagere til et hold fra samme institution, organisation eller virksomhed gives 25% rabat pr. deltager.

    Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

    Få information

    Få svar på dine spørgsmål om Projektpædagogik
    Den kursusansvarlige vil kontakte dig
    Ingen omkostninger eller forpligtigelser

    reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
    Arno Education
    Københavns Universitet
    Njalsgade 76, 4. s
    2300 København S


    Kurser der gør dig bedre til det du allerede kan, og bidrager til personlig og  faglig udvikling 

    Lær at udnytte dit skjulte potentiale med et af Arno Educations mange kurser.  Baseret på et specielt anti-stress grundlag, vil vores kurser give dig værktøjer til  bedre at håndtere konflikter, arbejde i teams, udvikle gode vaner, og generelt bringe  balance...

    Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

    Sponsoreret