Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Arno Kaae indstillet til RUCs Innovationpris af coachstuderende på RUC

Studerende fra RUC om Arno Kaae:

”Mange af de ting Arno siger og gør, sidder i mig og popper op i min bevidsthed i mange forskellige kontekster, det kan være faglige men også private.”

”Udover jeg oplever Arno som en kompetent underviser, så er det hans varme, nærvær og menneskelighed, der rammer mig dybest. I hans nærvær tør man, hvad man ikke vover andre steder. Hvis hans ånd gennemsyrede RUC, ville jeg have fået uendelig meget mere ud af mit studium – og det er ikke karakterer jeg taler om! Han er hvad han prædiker i bedste Kierkegaard stil, viser han hvor berigende det kan være, at ”miste fodfæstet et øjeblik.”

”Arno er en af de få undervisere jeg har mødt på RUC, som virkelig fører RUCs grundlag om gruppearbejde videre på alle planer, både i sin undervisning og de initiativer han tager med gruppe- og procescoaching på RUC. Arno ikke bare underviser i bl.a., hvordan man coacher andre i at acceptere og anerkende hinandens forskelligheder, han er og gør det, walk the talk…Er man opmærksom deltager i hans undervisning, så får man det ene guldkorn serveret efter det andet.”

”Jeg synes, at Arnos coaching uddannelse er genial og innovativ af flere årsager: 1) Den hjælper grupperne på RUC med at etablere et frugtbart samarbejde og giver dem erfaringer med dialogens betydning i et samarbejde, konflikthåndtering, organisering og meget mere! 2) Den er med til at skabe udvikling for os der går den og giver os kompetencer, som der er brug for i erhvervslivet – kompetencer som vel og mærke i min optik er utrolig konkrete i forhold til meget andet af det, vi får med fra Uni. 3) Med coachuddannelsen danner han også et stort empirigrundlag for sit forskningsprojekt og tilvejebringer vigtig viden om grupper, samarbejde og coaching. Han slår på en måde 3 fluer med et smæk, som berører, har betydning og er berigende for virkelig mange mennesker!!! Det synes jeg er ret innovativt – han er et menneske som laver ringe i vandet på den gode måde.”Læs mere om Arno Education

Bestil information


Kom I kontakt med Arno Education
Ingen omkostninger eller forpligtigelser