Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Konflikt- og relationskompetencer

Arno Education
2 dage
Dansk
Åben uddannelse
København
4.800 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Øg dine konflikt- og relationskompetencer

Arno

Vigtigheden af konflikt- og relationskompetencer

Gode konflikt- og relationskompetencer er fundamentale for at gøre uenigheder frugtbare og at udvikle bæredygtige relationer. Det gælder færdigheder i at,

 • Få uenigheder og diskussioner til at fungere som korrektioner, der bidrager til et udviklende samspil mellem personer og styrker sammenhængskraften og ydeevnen i temas

 • Håndtere relationskonflikter, så de ikke stjæler energien og opmærksomheden fra det man er sammen om

Hvis relationskonflikter får lov at udvikle sig, kan spændingerne lamme sameksistensen mellem mennesker. I en gruppe kan de ødelægge den fælles opgaveløsning og samarbejdsklimaet.

Dit udbytte med kurset

Gennem dette kursus har du muligheden for at udvikle dine konflikt- og realtionskompetencer, så du kan være den, der i en konfliktsammenhæng er med til at gøre den positive forskel for dig selv og det team, som du faciliterer eller deltager i.

 • Du lærer kunsten at skabe og facilitere samtalerum, hvor alle i teamet bliver hørt og aktivt er medskabere af en ny begyndelse på en fælles ønsket fremtid

 • Du får kendskab til, hvordan du kan gøre det på måder, hvor alle i det konfliktramte system tager næring og læring af konfliktbearbejdningsprocessen

 • Du lærer hvordan, du bidrager til, at de nye indsigter og fælles forståelser kan styrke det gensidige engagement og de indbyrdes relationer i teamet

Kursets faglige indhold

Gennem en dybere forståelse af mekanismen konflikter i personlige relationer og teams, får du på kurset værktøjer, der hjælper dig til at kommunikere på en positiv og konstruktiv måde. Du lærer bl.a:

 • Hvordan du håndtere konflikter uden at relationen skades, men snarer styrkes
 • Hvordan du tager en konflikt i opløbet, så den ikke eskalerer, men øger den gensidige forståelse
 • Hvordan du udvikler dine personlige konfliktkompetencer i mødet med dine konflikter

Kursets indlæringsform

Undervisningen veksler mellem teoribaserede oplæg tilknyttet redskabsorienteret gennemgange og med i praksis at afprøve værktøjer og arbejdsmodeller.

Din og hele holdets læreproces understøttes af gensidig refleksion og feedback på baggrund af case-øvelser, hvor du finder dine egne svar på udfordringerne. 

Der vil primært blive arbejdet med cases som holdet selv formulerer på baggrund af erfaringer fra eget virkefelt.

Målgruppe

Kurset henvender sig til alle der ønsker at udvide deres konfliktkompetencer i teori og praksis. Vi har specielt udviklede kurser for følgende målgrupper:

 • Ledere, medarbejdere og undervisere

Eksamen og diplom

Efter gennemførelsen af kurset kan du modtage et kursusbevis.

Tager du alle tre moduler på RelationsUddannelsen, hvor dette kursus udgør modul 3, kan du afslutte hele forløbet med et eksamensbevis. Læs om kravene under beskrivelsen af RelationsUddannelsen.

Pris

 • Priser for et og flere relationskurser:

  • For dette kursus er prisen: 4.800 kr.
  • Der gives 25% rabat på tilmelding til 2. kursus, således at prisen for dette bliver 3.600 kr.
  • For hele RelationsUddannelsen på tre kurser: 11.500 kr. i alt

Alle priser er ekskl. moms og inkl. materialer og forplejning.

Om udbyderen

Arno Education

Vores tilbud er udviklet til at gøre dig bedre til det, du allerede kan, og til specifikt at styrke dit personlige lederskab og dine relationskompetencer. Herunder fokuseres på udvikling af din ekspertise inden for personlig kommunikation, teamledelse, teamdeltagelse og konflikthåndtering....


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Arno Education

Københavns Universitet
Njalsgade 76, 4. s
2300 København S

Få information

Udfyld formularen for mere information om Konflikt- og relationskompetencer

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.
Kundecase
Arno Kaaes erfaring som konsulen...

"Udover sit virke på RUC som pædagogisk konsulent har Arno i en periode, hvor han var kontraktansat på RUC, igennem sin egen kursusvirksomhed, fungeret som konsulent og afholdt efteruddannelseskurser for en lang række forskellige institutioner og organisationer, herunder også for enkelte virksomheder."

Læs mere
Arno Kaae indstillet til RUCs In...

”Udover jeg oplever Arno som en kompetent underviser, så er det hans varme, nærvær og menneskelighed, der rammer mig dybest. I hans nærvær tør man, hvad man ikke vover andre steder."

Læs mere
Arno Kaaes 25-års erfaringsbaggr...

"Arno Kaae har i gennem sin mangeårige praksis i forskellige roller som konsulent, underviser, vejleder, supervisor, facilitator og coach udviklet en række værktøjer og greb, som kan anvendes bredt."

Læs mere
Caroline om Arno Kaaes undervisn...

"Jeg bruger virkelig meget (fx samtaleteknikker) fra coachinguddannelsen aktivt i mit studie, men især også i forhold til det arbejde jeg laver på mit praktiksted (...)"

Læs mere

Du vil måske også være interesseret i: