Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Bæredygtig forretningsudvikling

Altinget
3 dage
Dansk
Kursus
København
16.495 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Altinget?

Kompetencegivende forløb

Praksisnær undervisning

Anerkendte og erfarne undervisere

Kursusbeskrivelse

bæredygtig

Bæredygtig forretningsudvikling

Altinget lancerer nu en ny uddannelse, med fokus på Verdensmålene og implementeringen af dem i organisationer.

Uddannelsen giver dig ”bæredygtige konkurrencefordele” hvad enten du er en privat virksomhed, der kæmper om kunder eller en offentlig virksomhed, der kæmper om borgernes gunst. Samtidig sikrer du, at din organisation bliver mere "formålsdrevet" og dermed kan tiltrække, udvikle og fastholde talenter til en organisation med en tydelig retning og klare roller.

Dit udbytte

Bæredygtighed og vækst er ikke hinandens modsætninger. På uddannelsen lærer du at bruge bæredygtighed som løftestang for øget indtjening f.eks. gennem produkt- og serviceinnovation, strategiudvikling, omkostningsreduktion, medarbejderengagement, styrkede forretningsmodeller og fokus på nye markeder.

  • Du bliver udrustet til at være forandringsagenten i din organisation med en række konkrete værktøjer under armen
  • Du lærer hvordan du får de vigtigste interessenter med på rejsen 
  • Konkret erfaring med hvordan man kommunikerer Verdensmålene eksternt og internt i organisationen
  • En konkret plan for hvordan I når i mål med implementering af Verdensmålene

Faste undervisere 


Mogens Lykketoft
Mogens Lykketoft har over 30 års erfaring fra den absolutte top i dansk politik. Igennem hans lange karriere, har Mogens blandt andet siddet på tunge poster som formand for Socialdemokratiet, skatteminister, finansminister, udenrigsminister og formand for Folketinget. 
Derudover var det med Mogens Lykketoft som formand, at FN's generalforsamling i 2015 enstemmigt vedtog de 17 Verdensmål, og senere Parisaftalen. Lykketoft har altså fulgt verdensmålene fra deres fødsel, og har siden brugt sit virke til at udbrede og skabe kendskab til netop FN's 17 verdensmål. 

Christina Blak
Christina Blak er kreativ direktør & partner i rådgivningsbureauet We Love People, som har specialiseret sig i strategisk arbejde med især bæredygtige budskaber i den purpose-drevne økonomi. Herudover er hun en aktiv stemme i debatten om CSR, den grønne omstilling af virksomheder og implementeringen af FN's 17 verdensmål i virksomheder. Desuden er Christina Blak en erfaren kursusleder og -facilitator med det førnævnte fokus på bæredygtig forretningsudvikling.

Frank E. Andersen
Frank E. Andersen har før sin tiltræden som kommunaldirektør i Slagelse Kommune været i Gentofte Kommune siden 2006, først som direktør og siden som kommunaldirektør. I Gentofte såvel som i Slagelse, er Frank blandt andet kendt for at have ændret ledelsesstrukturen, så der er mindre hierarki, og mere fokus på, at opgaven skal sætte holdet - en strategi, der har skabt markante resultater på områder, såsom bæredygtig udvikling og øget borgerinddragelse. Franks erfaring med bæredygtig udvikling og inddragelse af verdensmålene, lægger til grund for Franks oplæg, der både er relevant for ledere og medarbejdere i både det offentlige og private.

Anders Kirkeby Larsen
Anders er nuværende Sustainability Adviser hos Ørsted, hvor han er ansvarlig for Ørsteds rapportering af bæredygtighedsperformance.
Anders vil dele ud af hans perspektiver på den forandring Ørsted har gennemgået fra en sort virksomhed til verdens mest bæredygtige energiselskab. I en bredere kontekst vil Anders fortælle om, hvordan man som virksomhed med fordel kan anskue verdensmålene som forretningsmuligheder frem for risici og øget kompleksitet. 

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til dig, hvis organisation allerede er stødt på krav om øget bæredygtighed fra kunder, brugere, ejere, bestyrelse eller politisk ledelse, eller blot ønsker at forberede Jer på det. I har hørt om Verdensmålene og skal måske konkret forholde jer til både klimamål og den danske baseline for Verdensmålene. Måske overvejer I simpelthen, hvordan I skal gribe hele denne dagsorden an, eller måske er I godt i gang, med savner yderligere inspiration og værktøjer.

Pris

Prisen er 16.495 ex moms for tre hele kursusdage inklusiv undervisningsmateriale og fuld forplejning på en central placering i København.

Om udbyderen

Altinget

Altinget og Mandag Morgen tilbyder uddannelser til fagfolk og beslutningstagere, der giver ny faglig viden og skarp politisk indsigt til dig og din organisation. Sammen med professionelle aktører inden for netop dit fagområde får du inspiration, viden og redskaber fra...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Bæredygtig forretningsudvikling
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Altinget

Ny Kongensgade 10
1472 København K

Telefon: 51 92 47 06

Få information

Udfyld formularen for mere information om Bæredygtig forretningsudvikling

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.