Akademi Danmark

Ekspertviden og dygtig formidling. Dette er grundstenene i et Akademi Danmark kursus. Læg dertil vores praktikgaranti, karriereservice og moderne faciliteter hos Cphbusiness og du er godt på vej til dit næste drømmejob.

Hos Akademi Danmark er vi eksperter i e-handel, digital markedsføring og online kommunikation. Ønsker du at uddanne dig til e-købmand og arbejde med digitale medier, så klæder vi dig godt på til din nye karriere.

På et Akademi Danmark-forløb kommer vi hele vejen rundt. Du stifter bekendtskab med at opbygge og vedligeholde en webshop, samt hvordan du driver trafik til den. Vil du blive dygtig til SEO, Google Ads, Facebook annoncering og markedsføring via nyhedsbreve, så er du kommet det helt rigtige sted hen.

Vis alle uddannelser afholdt hos Akademi Danmark

Uddannelser

Akademiuddannelser
Markedsføring
Online marketing Længde By Gennemsnit Pris
Digital markedsføring - Bliv skarp til online markedsføring København
5,0 (1)
25.702 DKK-26.396 DKK
E-handel - Bliv e-købmand København
5,0 (10)
25.702 DKK-26.396 DKK

Kontakt

Akademi Danmark

Nansensgade 19
1366 København K

Telefon: +45 30 20 70 75

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 11 evalueringer

LNH

Jeg har netop overstået et forløb igennem Akadami Danmark. Foløbet hed E-handel - Online Markedsføring, med læreren Gün. Jeg må ærligt indrømme at jeg absolut ingen forventninger havde til det, men allerede på første dag kunne jeg mærke, at jeg var landet det helt rette sted. Læren formåede, med formidable evner, at gøre lidt måske tunge emner s...

Vis alt
Jannie

Fremragende underviser, Gün fra Akademi Danmark, som giver en meget grundig gennemgang af kursusindholdet, samtidig bliver vi kursister mødt med stor professionalisme, mega stor hensynstagen til vores ambitionsniveau og personlige forventninger. Det bedste 6-ugers selvvalg kursus jeg har været på. Kan anbefales.

Lars

Har netop færdiggjort forløbet, e-handel, hos Gün fra Akademi Danmark, og har været yderst tilfreds. Kompetent, godt humør og masser af energi. Kan absolut anbefales.

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 11 evalueringer