Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Scrum Master Certified (SMC™) eLearning (inkl certificering)

Adding Value Consulting AB (AVC)
Kontakt for information
Kursus
Online
Startdato: Start når du vil - Online
5.080 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Scrum Master Certified (SMC™) eLearning (inkl certificering)

Scrum Master Certified (SMC™) eLearning (inkl certificering)

Dette kursus giver dig grundlæggende viden om Scrum som metode og introducerer dig til de værktøjer, du har brug for for at få holdet til at være kreativt, produktivt og levere med kvalitet. Uddannelsen passer både til dig, der arbejder som Scrum Master, og også dig, der har en anden rolle, men som har brug for en forståelse af, hvordan Scrum bruges.

Kursus oversigt

Ved hjælp af Scrum kan du føre din organisation mod en mere fleksibel måde at arbejde på og opdage, hvordan du ikke kun reagerer hurtigere på ændringer og krav, men også hvordan du holder fokus på de rigtige opgaver, samarbejder og kommunikerer bedre og leverer værdi hurtigere. Så uanset om du arbejder på en smartphone-applikation, forretningslogistik eller planlægger begivenheder, bør du højst sandsynligt se nærmere på Scrum.

Kursets formål

  • Formålet med Scrum og agile arbejdsmetoder. Hvad Scrum-rammen er, den underliggende filosofi fra Lean og Agile-udvikling, hvorfor Scrum fungerer, og hvad udfordringerne er ved at implementere Scrum.

  • Rollerne (Scrum Master, Product Owner og Team) interagerer, og hvilke ansvar og beføjelser hver rolle har.

  • Hvordan du som Scrum Master kan hjælpe holdet til konstant at vokse og forbedre sig og blive et tværfunktionelt, selvorganiserende team.

  • Hvorfor gruppedynamik er en afgørende faktor for, hvor godt holdet fungerer.

  • Hvordan en god produktbacklog ser ud, og hvordan Produktejeren løbende vedligeholder den, så du også kan hjælpe Produktejeren med at vokse.

  • For at estimere med Story Points er den metode, som Teamet bruger til at hjælpe Product Owner med at estimere indholdet af Product Backlog.

  • Sprintplanlægning, daglig møde (Daily Scrum), demonstration (Sprint Review) og retrospektiv. Du lærer også at håndtere en række situationer, der kan opstå i en Scrum Masters hverdag.

  • Hvordan man måler holdets hastighed (Velocity), og hvordan man let kan bruge det til at lave langsigtet projektplanlægning mod et mål (f.eks. En frigivelse) flere sprints væk.

  • Betydningen af synlighed og gennemsigtighed, og hvordan du kan oprette det ved hjælp af Burndown-diagrammer og opgaver.

Målgruppe

Kurset Scrum Master Certified (SMC™) eLearning (inkl certificering) er rettet mod fremtidige Scrum Masters og andre, der har brug for god viden om, hvordan de forskellige dele af Scrum arbejder, f.eks. projektledere, klienter, ledere, teamledere og udviklere.

Pris

Prisen for Scrum Master Certified (SMC™) eLearning (inkl certificering) er 5080 kroner ekskl. moms.

Om udbyderen

Adding Value Consulting AB (AVC)

Vi uddanner og certificerer dig i projektledelse, Agile og IT. Adding Value Consulting (AVC) er en førende ATO (akkrediteret træningsorganisation). Vi har introduceret et stort antal 'Best Practice'-metoder i Skandinavien. Vi er eksperter inden for uddannelse og certificering. Gennem årene...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Adding Value Consulting AB (AVC)

Helgolandsgade 4
1653

Telefon: +46 8 662 15 89


Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer

Caroline Hellström
Jeg har gjort Scrum Master & Scrum Product Owner. Meget gode uddannelser og stor værdi for pengene. Gav mig en masse ny viden. Enkel proces for at muliggøre adgang til materialer og grader.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Scrum Master Certified (SMC™) eLearning (inkl certificering)

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 10 evalueringer
Se alle evalueringer