Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om Adding Value Consulting AB (AVC)?

Gennemsnit 5

Baseret på 9 evalueringer

Sofie Jansson
Meget udbytterigt kursus. Særligt hvorledes jeg kommer videre med værktøjerne i min dagligdag havde stor værdi for mig. Tak for et super godt kursus!
Henrik Christensson
En rigtig god træning med mange tips, inspiration, videoer og gode dokumenter. Jeg kan varmt anbefale denne e-learning!
Frida Hansson
Meget nyttig uddannelse. Godt eLearning værktøj. Jeg har fået framework og grundprincipper som jeg kan anvende I mit arbejde.
Jesper Nørgaard
Det er en smart og fleksibel undervisningsform. Undervisningsmaterialet er helt i top, godt gennemtænkt med gode tips og vejledninger.
Karin Hägg
Det er en smart og fleksibel undervisningsform. Undervisningsmaterialet er helt i top, godt gennemtænkt med gode tips og vejledninger. Tak AVC!
Ole Damsgaard
Meget god uddannelse. Martin er engageret og professionel. Meget kyndig. Godt materiale med klare billeder og Martin trak adskillige eksempler fra "hverdag".
Martin B. Petersen
Meget god hjælp til PMP-certificering. Uddannelsen var meget givende for mig. Tak!
Caroline Hellström
Jeg har gjort Scrum Master & Scrum Product Owner. Meget gode uddannelser og stor værdi for pengene. Gav mig en masse ny viden. Enkel proces for at muliggøre adgang til materialer og grader.
Lena Mähler
Et meget lærerigt og velstruktureret kursus. Kompetent og personlig service og support. Jeg anbefaler virkelig dette kursus til alle, der ønsker at blive en god projektleder.