Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om Adding Value Consulting AB (AVC)?

Gennemsnit 5

Baseret på 15 evalueringer

Dennis Ollson
Glimrende kursus. Meget godt og tydeligt materiale. Let at følge.
Mattias Myrén
Jeg vil klart anbefale andre denne uddannelse. Mange gode praktiske råd og eksempler fra det virkelige liv.
Erika Bengtson
Meget godt, nyttigt og praktisk kursus. Let at følge. Tak!
Franka v. G
God og praktisk e-learning, klart struktureret og med mange øvelsesspørgsmål mellem hver session, så du kan teste din kundskaber i mellemtiden. Øvelserne var også gode og realistiske, så det var nemt at klare eksamen.
Julia Pettersson
Vi har uddannet en række teammedlemmer i PRINCE2 med stor succes. Alle deltagere er meget tilfredse, og alle har klaret sig med gode resultater. Vi kommer helt sikkert til at købe flere af AVC's praktiske eLearning-kurser. Tusind tak!
Lau A. Hansson
I want to express my gratitude for learning PRINCE2 Foundation and Practitioner from you. It was a pleasure to watch your highly professional presentation techniques such as putting pressure on the words that matters, successfully operationalizing the somewhat difficult material from the book or cracking a joke to keep us awake in the late hours...
Vis alt
Sofie Jansson
Meget udbytterigt kursus. Særligt hvorledes jeg kommer videre med værktøjerne i min dagligdag havde stor værdi for mig. Tak for et super godt kursus!
Henrik Christensson
En rigtig god træning med mange tips, inspiration, videoer og gode dokumenter. Jeg kan varmt anbefale denne e-learning!
Frida Hansson
Meget nyttig uddannelse. Godt eLearning værktøj. Jeg har fået framework og grundprincipper som jeg kan anvende I mit arbejde.
Jesper Nørgaard
Det er en smart og fleksibel undervisningsform. Undervisningsmaterialet er helt i top, godt gennemtænkt med gode tips og vejledninger.
Karin Hägg
Det er en smart og fleksibel undervisningsform. Undervisningsmaterialet er helt i top, godt gennemtænkt med gode tips og vejledninger. Tak AVC!
Ole Damsgaard
Meget god uddannelse. Martin er engageret og professionel. Meget kyndig. Godt materiale med klare billeder og Martin trak adskillige eksempler fra "hverdag".
Martin B. Petersen
Meget god hjælp til PMP-certificering. Uddannelsen var meget givende for mig. Tak!
Caroline Hellström
Jeg har gjort Scrum Master & Scrum Product Owner. Meget gode uddannelser og stor værdi for pengene. Gav mig en masse ny viden. Enkel proces for at muliggøre adgang til materialer og grader.
Lena Mähler
Et meget lærerigt og velstruktureret kursus. Kompetent og personlig service og support. Jeg anbefaler virkelig dette kursus til alle, der ønsker at blive en god projektleder.