Vis finduddannelse.dk som: Mobile

MSP® Program Management 5th edition Foundation eLearning (inkl certificering & gratis omprøve)

Adding Value Consulting AB (AVC)
Du bestemmer
Kursus
Online
Startdato: Kontakt for opstart - Online
5.500 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

MSP® 5th edition Program Management Foundation eLearning (inkl certificering)

MSP® 5th edition Program Management Foundation eLearning (inkl certificering)

Administration af vellykkede programmer (MSP®) er en guide til bedste praksis, der sikrer en vellykket levering af 'transformationsændring' gennem anvendelse af programadministration. MSP® er en metode, der indeholder principper og processer til styring af et program.

Udbytte

Når du deltager i kurset MSP® 5th edition Program Management Foundation eLearning (inkl certificering) får du en detaljeret viden om MSP-metoden. Du får også viden om principperne og flowet i et program, samt mulighed for, med brug af øvelser, at afprøve dine færdigheder med metoden. Ved beståelse af eksamen opnår du en MSP Foundation certificering.

Efter afslutningen af kurset får deltagerne en detaljeret og praktisk forståelse af MSP-programstyringsmetoden. Deltagerne lærer at bruge MSP til programmer i alle størrelser og typer, undgå unødvendige omkostninger og få maksimal fordel.

Kursets indhold

Administration af vellykkede programmer (MSP®) er en metode, der indeholder principper og processer til styring af et program. Programformularen bruges til at koordinere og styre forskellige inkluderede projekter, opgaver og aktiviteter, der sammen vil bidrage til, at programmets effektmål nås. Kurset fokuserer på, hvordan programledelse kan bruges til at gøre det muligt for programmet at nå sine mål.

Denne træning er skabt til dig, der har brug for en grundlæggende forståelse af programstyring og MSP® (Managing Successful Programs). Under træningen vil du modtage en oversigt over hele pensum til MSP® og forberede dig på MSP® Foundation certificering. Formålet er, at du bliver et informeret medlem og medarbejder af et MSP®-program i et miljø, der understøtter MSP®. Teorien er hænger sammen med praktiske øvelser, så du kan lære at forstå metodens principper og terminologi.

Målgruppe

Kurset MSP® Program Management Foundation eLearning (inkl certificering) er for dig, der arbejder med projektstyring eller projektledelse og gerne vil styrke dine kompetencer.

Eksamen og diplom

Kurset MSP® 5th edition Program Management Foundation eLearning (inkl certificering) afsluttes med en Foundation-eksamen. Eksamen er inkluderet i kursusprisen. Du får dit eksamensresultat umiddelbart efter eksamen. Dit certifikat bliver efterfølgende tilsendt.

Pris

Prisen for kurset i MSP® 5th edition Program Management Foundation eLearning (inkl certificering) er 5500 kroner ekskl. moms. 

Hvad er inkluderet?

Følgende kursusmaterialer er inkluderet i dette kursus:

  • MSP Foundation online-grad: gyldig i 24 måneder fra købsdatoen.

  • Eksamen foretages online. Meget fleksibel! Fra dit hjem eller kontor; på et tidspunkt, der passer dig!

  • Fuld mentorsupport plus mange yderligere ressourcer til at hjælpe. (Live support)

  • MSP Foundation eksamenssimulator

  • MSP® Foundation eLearning Premium-pakke.

  • Praktisk kursus i MSP,

    forklaret af de forskellige faser og niveauer i programmet.

  • Pakken indeholder også en række casestudier og øvelser.

  • 6 måneders online adgang til vores akkrediterede MSP Foundation eLearning Premium.

Om udbyderen

Adding Value Consulting AB (AVC)

Vi uddanner og certificerer dig i projektledelse, Agile og IT. Adding Value Consulting (AVC) er en førende ATO (akkrediteret træningsorganisation). Vi har introduceret et stort antal 'Best Practice'-metoder i Skandinavien. Vi er eksperter inden for uddannelse og certificering. Gennem årene...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om MSP® Program Management 5th edition Foundation eLearning (inkl certificering & gratis omprøve)
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Adding Value Consulting AB (AVC)

Helgolandsgade 4
1653

Telefon: +46 8 662 15 89


Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer

Frida Hansson
Meget nyttig uddannelse. Godt eLearning værktøj. Jeg har fået framework og grundprincipper som jeg kan anvende I mit arbejde.
Få information

Udfyld formularen for mere information om MSP® Program Management 5th edition Foundation eLearning (inkl certificering & gratis omprøve)

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 14 evalueringer
Se alle evalueringer