Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om Det personlige lederskab?

Gennemsnit 4,3

Baseret på 9 evalueringer

Alex
(5)
passede perfekt til min profil, og fik super meget ud af det. Meget dygtige undervisere- og en godt stemning alle dage.
Rasmus Hasselgren Gerhardt
(4)
Det var et rigtig godt kursus. jeg føler jeg fik meget ud af de forskellige emner, og Gitte var rigtig god til at indvolvere alle kursister.
Fie
(4)
Jeg var rigtig glad for kurset - flere kursusgange kunne have været en fordel. Jeg ved, at det også øger prisen osv. Men hverdagen går så hurtigt og til undervisninger er der så meget viden, der skal reflekteres over og bringes med tilbage på jobbet :-) Alt i alt var det meget værdifuldt og jeg har helt sikkert lært noget!
Louise Holm-Pedersen
(4)
Godt og gavnligt kursus fyldt teori og krydret med praktik der kan bruges i hverdagen.
Marianne Christensen
(5)
Fantastisk kursus.
Mads Rune Holdgaard Halvorsen
(4)
Fedt kursus, som jeg gerne anbefaler! Masser af værdi i de konkrete redskaber, som vi trænede på kursusdagene og fik tid til at afprøve ude i virkeligheden. Det betyder, at jeg har fået særligt meget med mig fra 'Det Personlige Lederskab' og endda har kigget fået min ledelsesstil grundigt i sømmene.
Signe Holste
(4)
Et kursus med mange brugbare værktøjer, som jeg kan tage med mig ud i mit job. Der var en rigtig god gruppedynamik på holdet, der gjorde oplevelsen fed, og så var der godt med konkrete cases og øvelser, som man kan overføre direkte til dagligdagen. Det kan anbefales!
Claus Brinks
(4)
”Et godt og inspirerende kursus, som jeg vil anbefale til andre ledere. Særligt personprofiltesten og undervisningen i situationsbestemt ledelse og coaching var lærerig. Jeg vil tage værktøjerne, netværket og mit forbedrede kendskab til mig selv med ud i min hverdag som leder.”
Nicoline Bech
(5)
Det har været meget lærerigt for mig at deltage. Ikke nok med, at jeg har lært visse værktøjer, så er jeg også blevet enormt klog på mig selv og på, hvordan jeg kan tilpasse min kommunikation til modtageren, sådan at budskabet trænger igennem. Jeg fandt undervisningsformen meget inspirerende og levende – kurset får mine varmeste anbefalinger!