Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Kursus i lærerens relationskompetencer

AcademyCph
2 timer
Foredrag
København
250 DKK ekskl. moms

Kursus i lærerens relationskompetencer

Foredrag om børns trivsel med Louise Klinge

I aften kan du høre Louise Klinge bidrage med sin viden om vigtigheden af lærerens relationskompetence og dens afgørende betydning for barnets trivsel og læring.

Louise Klinge har haft fuld fart på, siden hun i 2016 forsvarede sin phd. i Lærerens relationskompetence. Et perspektiv, der har gjort et stort indtryk samfundsmæssigt, og som har skabt debat og genhør både politisk og i undervisningsverden.

Foredraget denne aften er en sjælden mulighed for at høre Louise Klinge , da hun i fremtiden har besluttet sig for at fokusere på længerevarende forløb med skoler og lærere med mulighed for reelt at styrke undervisernes relationskompetencer.

Foredraget henvender sig både til undervisere og forældre

Aftenen vil rumme en præsentation af begrebet relationskompetence , hvilken indvirkning skæld ud og stress har på børn samt redskaber til at indgå i positive relationer, der muliggør glædesfyldte læringsfællesskaber.

Hvis du arbejder med børn som eksempelvis underviser, pædagog eller skoleleder, kan du her inspireres til, hvordan du selv kan bidrage til et opbyggende læringsklima.

Er du forældre, kan du også få et indblik i, hvordan børn bedst udvikler sig og trives i et forudsigeligt og anerkendende opdragelses -og læringsmiljø.

Vi glæder os til at blive klogere sammen! 

Underviser

Om Louise Klinge

Skoleforsker og skolekonsulent. Har skrevet phd. 2016  om lærerens relationskompetence, som er altafgørende for børn og unges trivsel og læring.

Har siden formidlet sin viden om vigtigheden af de positive relationer gennem politik, i bøger, artikler og besøg rundt i landet med foredrag, workshops og supervision.

Som skolekonsulent giver hun redskaber til lærere, pædagoger og skoleledere til at indgå i positive relationer med alle børn og unge. Relationer, der muliggør glædesfyldte læringsfællesskaber i skolen.

AcademyCph

AcademyCph

Videreuddannelse inden for de socialfaglige felt 

Vi tilbyder kurser, workshops, foredrag og efteruddannelse inden for det socialfaglige felt og det psykoterapeutiske og psykologiske område. Vores kursister kommer især fra den terapeutiske verden, det social- og sundhedsfaglige felt samt skolevæsenet. Hos Academy Cph træder du ind i...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til AcademyCph

AcademyCph

Havnegade 49
1058 København K

Telefon: 26 16 61 11
Mobil 40 89 41 15
www.academycph.dk

Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Kim Henningsen
(5)
Tre fantastiske dage med Marianne Bentzen, der inviterede til større, dybere og finere kontakt med os selv og hinanden. En virkeliggørelse af hvordan den Neuroaffektive forståelse fungerer i terapirummet. Jeg gik hjem med en udvidet bevidsthed om, hvad det er, jeg gør, når jeg sidder i terapeut stolen.
Vigy Fuglsang
(4)
Meget berigende læring, med stor erfaring, formidlet meget professionelt med varmende glimt af humor(;
Få information

Udfyld formularen for mere information om Kursus i lærerens relationskompetencer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Kursus i lærerens relationskompetencer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,5)
Baseret på 2 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,5)
Baseret på 2 evalueringer
Se alle evalueringer