Skriftlig engelsk – mellemniveau

Aarhus Business College
3 dage
Kursus
Online
Startdato: Selvvalgt startdato - Online
4.500 DKK ekskl. moms

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Aarhus Business College?

Alle onlinekurser er
e-certificerede

Viden der gør din hverdag nemmere

Kompetente undervisere der hjælper dig hele vejen

Kursusbeskrivelse

Engelsk

Skriftlig engelsk – mellemniveau

Forbedr dit skriftlige engelsk, så du kommunikerer korrekt og velformuleret når du bruger engelsk i dit daglige arbejde.

Bliv bevidst om, hvor dine styrker og svagheder ift. dit skriftlige engelsk ligger, så du kan arbejde målrettet med det og opleve en ro, når du skal kommunikere skriftligt på engelsk.

I løbet af kurset skal du aflevere opgaver inden for forskellige former for skriftlig kommunikation, som du kan møde i hverdagen. Du kan også få feedback og forslag til forbedringer på nogle af de tekster og den kommunikation, du laver til daglig. På den måde får du relevante og konkrete indspark til dit daglige arbejde, og det kan være med til at gøre dig mere selvsikker og tryg i din engelske, skriftlige kommunikation.

Desuden er der fokus på at genopfriske det mere avancerede grammatik inden for engelsk, fordi det kan være med til at gøre dit sprog mere varieret og spændende.

Dit udbytte af AMU-kurset Skriftlig engelsk 2 inkl. feedback 

Efter kurset er du i stand til at skrive godt og professionelt på engelsk, og du har fået værktøjer til at kan skrive mere korrekt og præcist. Desuden får du genopfrisket det mere avancerede grammatik og reduceret nogle ’dumme’ vaner.

Indhold på kurset

  • Job and everyday life

    I dette emne skal du arbejde med at beskrive dig selv, din hverdag og dine jobopgaver på engelsk. Du skal bl.a. lave en personlig profil på engelsk, som du fx kan lægge på LinkedIn. Du skal også kunne præsentere din arbejdsplads og de fagområder, du beskæftiger dig med, og gerne kunne beskrive et produkt eller en service, som din arbejdsplads tilbyder.

  • Business correspondence

    Her arbejder vi med dialog og samtaler på jobbet. Vi ser på forskellen mellem formelt og uformelt sprog samt, hvordan og hvornår man anvender en tilpas grad af høflighed.

  • The devil is in the details

I dette emne retter vi fokus mod alle småtingene. Det kan f.eks. være  forholdsord, store begyndelsesbogstaver og kommaer. Du vil her blive bedt om at lave referater af nogle tekster.

  • Typical pitfalls

Her vil du arbejde med nogle af de aspekter, som ofte volder problemer for danskere, når de skal skrive på engelsk. Det drejer sig om placering af tunge biord, brugen af datid og førnutid samt, hvornår der skal tilføjes –ly på et ord.

  • Active or passive

I dette emne er der fokus på de former for skriftlig kommunikation, hvor man automatisk bruger passiv, fx rapporter og mødereferater. Passiv bruges også ofte i diplomatisk sprogbrug, så vi vil også komme omkring rykkere og klager.

  • Combining and linking

Her fokuserer vi på at gøre sproget mere flydende og sammenhængende, men også mere varieret. Derfor vil du møde opgaver, der handler om, hvordan man kombinerer sætninger og, hvordan man anvender forskellige bindeord. Derudover vil vi komme omkring utællelige navneord, som virker ulogisk for de fleste danskere. Desuden arbejder vi med de “falske venner”, som man kalder ord, man tror betyder noget andet, end de egentlig gør.

Målgruppe

Kurset henvender sig til dig, som er vant til at tale engelsk og som også tidligere har skrevet tekster og e-mails på engelsk. Du bør have et godt engelsk-niveau, da kurset foregår på mellemniveau, men også anvendes af personer med avancerede engelskkundskaber. Det vil sige, at du er vant til at tale engelsk og også tidligere har skrevet på engelsk.

Eksamen og diplom

Hvis du ønsker det, kan du efter endt forløb få et diplom fra Aarhus Business College, som er Danmarks ældste handelsskole og en af landets største. Vi er anerkendt i erhvervslivet som en udbyder af kvalitet, og med et diplom fra Aarhus Business College står du stærkere i dit videre arbejdsliv.

Pris

Prisen for dette kursus er 4500 kroner + moms. 

Om udbyderen

Sådan kan du tage kurser

Du kan tage kurser på Aarhus Business College på forskellige måder. På Aarhus Business College finder du mange forskellige måder at tage et kursus på. Alle vores kurser udbydes både som åbne kurser, der er tilgængelige for alle, og som...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Skriftlig engelsk – mellemniveau
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Aarhus Business College

Sønderhøj 9
8260 Viby J

Få information

Udfyld formularen for mere information om Skriftlig engelsk – mellemniveau

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer