Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Aarhus Business College?

Alle onlinekurser er
e-certificerede

Viden der gør din hverdag nemmere

Kompetente undervisere der hjælper dig hele vejen

Kursusbeskrivelse

Engelsk

Skriftlig engelsk 2 inkl. feedback – Online

Kurset skal forbedre dit skriftlige engelsk, så du kommunikerer korrekt og velformuleret når du bruger engelsk i dit daglige arbejde. Du bliver bevidst om, hvor dine styrker og svagheder ift. dit skriftlige engelsk ligger, så du kan arbejde målrettet med det og opleve en ro, når du skal kommunikere skriftligt på engelsk.

Desuden er der fokus på at genopfriske det mere avancerede grammatik inden for engelsk, fordi det kan være med til at gøre dit sprog mere varieret og spændende.

Kurset foregår online.

Dit udbytte af AMU-kurset Skriftlig engelsk 2 inkl. feedback 

Efter kurset er du i stand til at skrive godt og professionelt på engelsk, og du har fået værktøjer til at kan skrive mere korrekt og præcist. Desuden får du genopfrisket det mere avancerede grammatik og reduceret nogle ’dumme’ vaner.

Indhold på kurset

Kurset er opdelt i 6 emner, som du kan arbejde med i vilkårlig rækkefølge, selv om du kan påregne en stigning af sværhedsgrad fra emne 1 til emne 6.

I løbet af kurset skal du aflevere opgaver inden for forskellige former for skriftlig kommunikation, som du kan møde i hverdagen. Du kan også få feedback og forslag til forbedringer på nogle af de tekster og den kommunikation, du laver til daglig. På den måde får du relevante og konkrete indspark til dit daglige arbejde, og det kan være med til at gøre dig mere selvsikker og tryg i din engelske, skriftlige kommunikation.

Forudsætninger for at deltage

Du bør have et godt engelsk-niveau, da kurset foregår på mellemniveau, men også anvendes af personer med avancerede engelskkundskaber. Det vil sige, at du er vant til at tale engelsk og også tidligere har skrevet på engelsk.

Du skal kunne bruge et almindeligt tekstbehandlingsprogram, fx Word, og kunne gå på internettet, da mange øvelser ligger der. Og så skal du være villig til at sætte dig ind i at bruge vores kursusplatform. Platformen er intuitiv og nemt at bruge, men der findes også instruktioner til den, hvis du får behov for det. Du kan dog også vælge at kommunikationen med din underviser skal foregå via mail.

Målgruppe

Kurset henvender sig til dig, som er vant til at tale engelsk og som også tidligere har skrevet tekster og emails på engelsk. Dog er det et stykke tid siden, så du trænger til et brush-up, fordi du ind i mellem er i tvivl om forskellige aspekter.  Det vil sige, at du klarer dig godt mundtligt, men oplever udfordringer når du skal til at skrive. Måske mangler du bekræftelse på, at det du gør, er korrekt. Eller måske trænger du bare til nogle få justeringer og opdateringer.

Eksamen og diplom

Efter endt forløb får du et diplom fra Aarhus Business College, som er Danmarks ældste handelsskole og en af landets største. Vi er anerkendt i erhvervslivet som en udbyder af kvalitet og med et diplom fra Aarhus Business College står du stærkere i dit videre arbejdsliv.

Pris

Prisen for dette kursus er 4500 kroner + moms. 

Om udbyderen

Kurser & efteruddannelse ved Aarhus Business College

Aarhus Business College tilbyder kompetencegivende uddannelser, kurser og skræddersyede forløb til virksomheder inden for følgende områder: Ledelse Sprog og kommunikation Regnskab IT Du kan tage et kursus på flere forskellige måder: På Campus Sønderhøj i Aarhus Du har mulighed for at tage...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Skriftlig engelsk 2 inkl. feedback
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Aarhus Business College

Sønderhøj 9
8260 Viby J

Få information

Udfyld formularen for mere information om Skriftlig engelsk 2 inkl. feedback

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.