Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Aarhus Business College?

Alle onlinekurser er
e-certificerede

Viden der gør din hverdag nemmere

Kompetente undervisere der hjælper dig hele vejen

Kursusbeskrivelse

Styrk dine sproglige færdigheder

Kurset skal gøre dig klar til at kommunikere godt og velformuleret når det kommer til skriftlig engelsk i dit job. Du bliver undervist i at skrive præcise, korrekte og professionelle e-mails, så du kan repræsentere dig selv og din virksomhed bedst muligt.

I løbet af kurset får du seks opgaver, som du skal aflevere og får feedback på. Du kan også få feedback og forslag til forbedringer på nogle af de e-mails, du skriver til daglig. På den måde får du konkrete og relevante indspark til dit daglige arbejde, og det kan være med til at gøre dig mere selvsikker og tryg i din engelske, skriftlige kommunikation.

Kurset foregår online.

Dit udbytte af kurset

Du vil blive i stand til at skrive gode og professionelle e-mails på engelsk. Du får større tryghed ved at skrive på engelsk, da du også bliver trænet i at skrive mere korrekt og præcist. Du får bl.a. genopfrisket din grundlæggende grammatik og reduceret nogle ’dumme’ vaner.

Indhold på kurset

På kurset kommer du igennem forskellige emner.

  • 1. emne: Hverdag og arbejde
  • 2. emne: Bede om information og hjælp
  • 3. emne: Om tidligere jobs, opgaver og oplevelser
  • 4. emne: Gode råd i forbindelse med at skrive e-mails på engelsk
  • 5. emne: Om at rejse
  • 6. emne: De vanskelige e-mail som rykkere og klager

Selve kurset foregår online.

I løbet af kurset får du seks opgaver, som du skal aflevere og får feedback på. Du kan også få feedback og forslag til forbedringer på nogle af de e-mails, du skriver til daglig. På den måde får du konkrete og relevante indspark til dit daglige arbejde, og det kan være med til at gøre dig mere selvsikker og tryg i din engelske, skriftlige kommunikation.

Før tilmelding

Før du tilmelder dig, er det en god idé, at du tager vores minitest til skriftlig engelsk online. Det er en sprogtest, der viser en status på dit nuværende engelskniveau. Du kan læse mere om testen på Aarhus Business Colleges hjemmeside.

Målgruppe

Du skal have kendskab til engelsk.

Kurset er for dig, der ikke har brugt engelsk længe og gerne vil have det støvet af, så du kan blive bedre og mere selvsikker når du skriver på engelsk i forbindelse med fx dit arbejde.

Som minimum bør du have haft engelsk før, da kurset ikke henvender sig til begyndere. Men du behøver ikke at have skrevet engelsk før. Kurset er på grundlæggende niveau, men ikke begynderniveau.

Du kan tage vores minitest til skriftlig engelsk online. Det er en sprogtest, der viser en status på dit nuværende engelsk-niveau. Du kan læse mere om testen påAarhus Business Colleges hjemmeside.

Vi har desuden et skriftlige engelsk-kursus, som er et niveau højere, Skriftlig engelsk 2. Det kan du læse om på Aarhus Business Colleges hjemmeside.

Video

Eksamen og diplom

Efter endt forløb får du et diplom fra Aarhus Business College, som er Danmarks ældste handelsskole og en af landets største. Vi er anerkendt i erhvervslivet som en udbyder af kvalitet og med et diplom fra Aarhus Business College står du stærkere i dit videre arbejdsliv.

Pris

Prisen for dette kursus er 3.100 kroner ekskl. moms.

Om udbyderen

Kurser & efteruddannelse ved Aarhus Business College

Aarhus Business College tilbyder kompetencegivende uddannelser, kurser og skræddersyede forløb til virksomheder inden for følgende områder: Ledelse Sprog og kommunikation Regnskab IT Du kan tage et kursus på flere forskellige måder: På Campus Sønderhøj i Aarhus Du har mulighed for at tage...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Skriftlig engelsk 1 inkl. feedback
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Aarhus Business College

Sønderhøj 9
8260 Viby J

Få information

Udfyld formularen for mere information om Skriftlig engelsk 1 inkl. feedback

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.