Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Projektkoordination

Aarhus Business College
15 timer
Dansk
Sidste ansøgningsfrist: Du skal senest tilmelde dig dagen før din planlagte kursusstart
E-learning
Fjernundervisning
Startdato: Start når det passer dig - Fjernundervisning
2.495 DKK ekskl. moms

Projektkoordination

Hvad går kurset ud på?

Projektarbejdsformen er blevet en stadig større del af mange medarbejderes hverdag i danske organisationer. Som medarbejder er det derfor nyttigt at vide, hvad der kræves af en, når man deltager i et projekt.

Projektkoordinator er et kursus, der er skabt til dig, der gerne vil blive endnu bedre til de forskellige aspekter i et projekt, herunder kendskab til projektprocessen og planlægningen af et projekt fra starten, hvor idéen eller problemet konkretiseres til projektet er slut og implementeret i virksomheden. På kurset arbejder vi med de metoder og værktøjer som naturligt hører med til at kordinere større eller mindre projekter i en privat eller offentlig virksomhed.

Dit udbytte

Efter endt kursus vil du være i stand til at anvende de metoder og værktøjer, der med fordel kan benyttes i forbindelse med løsning af egne større planlægnings- og koordineringsopgaver i et projektforløb. Du vil blandt andet:

  • have opnået viden om de forskellige arbejdsprocesser fra projektets idé til afslutning.
  • være i stand til at se, hvordan projektet indgår i den øvrige organisation og hvilke beføjelser og kompetencer det indebærer
  • have viden om roller, opgaver og ansvar
  • kunne identificere administrative opgaver i et projekt samt planlægning, gennemførelse og evaluering af disse
  • kunne anvende administrative værktøjer til styring af projektet i de forskellige faser
  • blive bekendt med internationale standarder for projektstyring.

Målgruppe

Kurset er skabt til dig, der gerne vil blive endnu bedre til de forskellige aspekter i et projekt, herunder kendskab til projektprocessen og planlægningen af et projekt fra starten, hvor idéen eller problemet konkretiseres til projektet er slut og implementeret i virksomheden.

Kurset er primært henvendt til kontorpersonale i alle typer af virksomheder. Du er dog velkommen til at tilmelde dig kurset uanset din baggrund og virke.

Bemærk

Kurser foregår online uden fysisk fremmøde. Det medfører en stor fleksibilitet med en studieform, der kan tilpasses din hverdag. Det betyder, at du i bredt omfang selv kan tilrettelægge din studietid inden for kursets rammer.

Du skal dog være opmærksom på, at deltagelse i et onlinekursus kræver en strukturering af egen studieindsats. Derudover er det vigtigt, at du besidder it-tekniske færdigheder.

Krav til dig som kursist

At tage kurset online stiller nogle krav til dig som kursist, så før du tilmelder dig et onlinefag, bør du overveje, om du kan sige ja til de følgende punkter:

  • Jeg kan arbejde selvstændigt
  • Jeg kan strukturere min egen studieindsats
  • Jeg er motiveret for at arbejde online uden fysisk fremmøde
  • Jeg har basale IT-tekniske færdigheder

Hvis du kan svare ja til de ovenstående punkter, har du et glimrende udgangspunkt for at deltage i vores onlinekurser.

Undervisningsform

Kurser foregår online uden fysisk fremmøde.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg snakke med en underviser?

Du har mulighed for at stille spørgsmål til din underviser og være i dialog under hele kursets forløb. Der vil desuden være feedback fra underviseren på de opgaver du afleverer.

Hvordan foregår undervisningen?

På kurset sidder du selv og arbejder med kursusmaterialet, hvor du vil og når du vil. Materialet er specielt tilrettelagt og udviklet til dette formål, og går du i stå eller har spørgsmål, så står din underviser naturligvis klar til at hjælpe dig.

Du er altså ikke afhængig af at skulle møde på bestemte datoer, men kan derimod arbejde selvstæn­digt i dit eget tempo og tage kurset lige når det passer dig.

På kurset arbejder du hovedsageligt med casearbejde ift. et konkret projekt.

Hvor meget tid skal jeg bruge?

Når du har tilmeldt dig kurset, kan du se det antal timer, der skal forventes at bruge på hvert emne.

Tidsforbrug er dog meget individuelt og der er stor forskel på, hvor meget tid den enkelte bruger. Dette skyldes, at det er forskelligt, hvor vigtig eller let/svær den enkelte synes en øvelse eller opgave er for ham/hende. Hvis en kursist mener, at en øvelse er nem, vælger han/hun måske at kører let hen over den, men synes han/hun derimod at øvelsen er meget svært, så bliver der måske brugt ekstra meget tid på den.

Indhold

På kurset kommer du blandt andet til at arbejde med følgende emner:

Arbejdsprocesser

Arbejdsprocesser fra projekt ide til afsluttet mål.

Projektets indplacering

Hvordan projektet er placeret i forhold til den øvrige organisation og hvilke beføjelser og kompetencer dette indebærer.

Roller, opgaver og ansvar

Egne og andres roller, opgaver og ansvar i forhold til et projekt.

De administrative opgaver

Identificering af de administrative opgaver i et projekt samt planlægning, gennemførelse og evaluering af disse.

Administrative værktøjer

Relevante administrative værktøjer i et projekts faser inden for de væsentligste styringsområder, som fx planlægning af tid og evt. ressourcer.

Et internationalt perspektiv

Internationale standarder for projektstyring.

Eksamen og diplom

Efter endt uddannelse får du et diplom fra Aarhus Business College, som er Danmarks ældste handelsskole og en af landets største. Vi er anerkendt i erhvervslivet som en udbyder af kvalitet og med et diplom fra Aarhus Business College står du stærkere i dit videre arbejdsliv.

Pris

Prisen for dette kursus er: 2.495 kr. ekskl. moms. 

Aarhus Business College

Aarhus Business College

Kurser & efteruddannelse ved Aarhus Business College

Aarhus Business College tilbyder kompetencegivende uddannelser, kurser og skræddersyede forløb til virksomheder inden for følgende områder: Ledelse Sprog og kommunikation Regnskab IT Du kan tage et kursus på flere forskellige måder: På Campus Sønderhøj i Aarhus Du har mulighed for at tage...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Aarhus Business College

Sønderhøj 9
8260 Viby J

Få information

Udfyld formularen for mere information om Projektkoordination

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.