Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Medical English

Aarhus Business College
3 dage
Engelsk
Sidste ansøgningsfrist: Du skal senest tilmelde dig 14 dage før kursusstart
Åben uddannelse
Århus
Startdato: Vi starter løbende nye hold - Klik på "Tilmeld mig" herunder og find datoerne - Århus
3.995 DKK ekskl. moms

Medical English

Medicinsk fagsprog på engelsk 

Lægesekretærer, sygeplejersker og andet sundhedspersonale har i stigende grad behov for at kunne kommunikere skriftligt og mundtligt på engelsk med forskellige patientgrupper og i samarbejdsrelationer med andet sundhedsfagligt personale.

På kurset Medical English bliver du trænet i medicinsk fagsprog på engelsk inden for de mest typiske lidelser og sygdomme. Vi arbejder hen imod at gøre dig i stand til at kunne skrive og tale medicinsk engelsk, så du kan føre en samtale og vejlede med fokus på at forklare, hvad lidelser og sygdomme betyder for patienten og mulige behandlingsformer.

På den måde vil du kunne fortsætte din professionelle og faglige kommunikation uanset patientgruppe. Dine engelskkundskaber følger udviklingen, hvor en stadig større gruppe af patienter i det danske sundhedssystem ikke taler dansk og den daglige kommunikationen og faglige medicinske vejledning derfor foregår på engelsk. Desuden vil du kunne bevæge dig sproglig ugeneret i de projektorienterede samarbejder, der er på tværs af indenlandske såvel som udenlandske faggrupper, da du på kurset lærer at kommunikere på et fagligt højt engelskniveau.

Dit udbytte

Når du har afsluttet kurset vil du være i stand til at:

  • tale og skrive varieret engelsk i kommunikative sammenhænge af primært sundhedsfaglig karakter og sekundært af samfundsmæssig og almen karakter
  • yde god service over for borgere/patienter på et klart og entydigt engelsk
  • anvende telefonen til at yde intern og ekstern service på engelsk

Målgruppe

Medical English er et sprogkursus for sundhedspersonale. Kurset henvender sig til dig, der ønsker at få genopfrisket engelsk inden for medicinsk fagsprog.

Undervisningsform

Undervisningen består af 3 hele kursusdage fordelt over 3 uger og er fra kl. 08.15-14.30Det foregår som klasseundervisning.

Tilmeldingsfristen er 14 dage før kursusstart.

Indhold

Du vil komme omkring forskellige områder såsom:

Medicinsk fagsprog

Vi arbejder blandet andet med træning af medicinsk fagsprog inden for de mest typiske lidelser og sygdomme.

Samtale og vejledning

Vi kommer omkring, hvordan du bliver fortrolig med at fører en samtale og giver medicinsk vejledning. Her er der fokus på at gøre dig fortrolig med at forklare, hvad lidelser og sygdomme betyder for patienten og mulige behandlingsformer, herunder medicinering og diæter.

Høflighed og kundeservice

Vi har fokus på professionel høflighed og kundeservice på engelsk, da man kommunikerer meget forskelligt på dansk og engelsk, når det handler om den professionelle kontakt med patienter og borgere.

Eksamen og diplom

Efter endt uddannelse får du et diplom fra Aarhus Business College, som er Danmarks ældste handelsskole og en af landets største. Vi er anerkendt i erhvervslivet som en udbyder af kvalitet og med et diplom fra Aarhus Business College står du stærkere i dit videre arbejdsliv.

Pris

3.995 kr. ekskl. moms.

Der indgår fuld forplejning i prisen. Du får friskbagt brød med ost og hjemmelavet marmelade til morgenmad og caféens store udvalg i frokostbuffeten til middag med sodavand eller kildevand. Buffeten indeholder altid stor salatbuffet, kold fiskeanretning, lun frokostret, udenlandske og danske oste samt friskbagt brød og tilbehør. Til eftermiddag får du frugt og kage. Hele dagen vil der være kaffe/the samt kildevand.

Aarhus Business College

Aarhus Business College

Kurser & efteruddannelse ved Aarhus Business College

Aarhus Business College tilbyder kompetencegivende uddannelser, kurser og skræddersyede forløb til virksomheder inden for følgende områder: Ledelse Sprog og kommunikation Regnskab IT Du kan tage et kursus på flere forskellige måder: På Campus Sønderhøj i Aarhus Du har mulighed for at tage...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Aarhus Business College

Sønderhøj 9
8260 Viby J

Få information

Udfyld formularen for mere information om Medical English

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.