Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Morten Sandvad Jensen, Midttrafik

"Jeg arbejder som trafikstyrer hos Midttrafik, og det er min leder, der har sendt mig på kursus i konflikthåndtering. Hvis kunder er sure, er det nemlig tit mig, der får dem i røret.

En stor del af mit job er brandslukning i forhold til de udfordringer, som altid vil opstå, når man arbejder med patientbefordring og handicapkørsel: En bil kan holde i kø på motorvejen eller have et punkteret dæk, og så gør jeg alt, hvad jeg kan, for at kunden stadig bliver hentet til tiden.

På kurset har jeg lært at forstå mekanismerne i en samtale, hvor modparten er utilfreds eller vred, og jeg har fået redskaber til at håndtere situationen, når der opstår en konflikt. Hvis modparten fx bliver personlig, så ved jeg, at vi er på vej op ad konflikttrappen, og jeg ved, hvordan vi kommer ned igen.

Meget af det gør jeg intuitivt i forvejen, men nu har jeg fået teori på. Jeg er blevet opmærksom på, hvilke værktøjer, der virker, og hvilke jeg skal holde mig fra. Det synes jeg er fedt."Læs mere om Aarhus Business College

Bestil information


Kom I kontakt med Aarhus Business College
Ingen omkostninger eller forpligtigelser