Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Den Grundlæggende Lederuddannelse 2 (GLU2)

Aarhus Business College
9 dage
Dansk
AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser
Århus
Startdato: Kontakt for opstart - Århus
1.958 DKK ekskl. moms

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Aarhus Business College?

Alle onlinekurser er
e-certificerede

Viden der gør din hverdag nemmere

Kompetente undervisere der hjælper dig hele vejen

Kursusbeskrivelse

lederuddannelse

Få et dybere kendskab til ledelse

Måske har du allerede taget Den Grundlæggende Lederuddannelse (GLU) eller andre lederkurser og vil nu have endnu flere redskaber i værktøjskassen? Har du brug for endnu dybere kendskab til ledelse og alle de facetter det indeholder?

Ledelse og økonomi (GLU2) er et helt nyt forløb og er tilrettelagt til at gøre dig endnu skarpere til ledelse. Det er en skattekiste for ledere, og blandt emnerne er anerkendende ledelse og distanceledelse. Du prøver også kræfter med værktøjer som forhandlingsteknik og økonomistyring, ligesom du får dybere indsigt i udvikling af talenter og rekruttering.

Dit udbytte af uddannelsen

Foruden det faglige udbytte, som kort er nævnt ovenfor, så får du mulighed for sparring og videndeling med andre ledere, ligesom du får mulighed for refleksion over egen ledelse og mulighed for at udvikle dig derhen hvor du gerne vil.

Indhold på uddannelsen

Undervisningen er fra kl. 08.15 – 15.40 og består af 15 kursusdage fordelt over ca. 6 måneder. Kurset veksler mellem oplæg i plenum og træning i mindre grupper.

Måden vi arbejder med teorierne og taler sammen på tager afsæt i den virkelighed vi bevæger os i. Det vil sige, at vi kigger på udfordringer og problemstillinger mv., som deltagerne hver især oplever i sin daglige ledelse, tager udgangspunkt i dem og forholder os konstruktivt dertil.

Undervisningen vil være et mix af tavleundervisning, gruppearbejde, refleksionsopgaver, rollespil med mere. Hvert modul afsluttes med en mindre prøve, og en forventning om aktiv deltagelse og vilje til at påvirke og lade sig påvirke.

  • Modul 1 - Anerkendende ledelse
  • Modul 2 - Lederens rekrutteringsværktøjer
  • Modul 3 - Årsregnskab som ledelsesværktøj 
  • Modul 4 - Talentudvikling
  • Modul 5 - Nøgletal og kalkulationer som ledelsesværktøj
  • Modul 6 - Lederens forhandlingsteknik

Målgruppe

Kurset er for alle, der arbejder med ledelse, eller som ønsker at forbedre sine kompetencer inden for kursets faglige områder. Kurset er primært for ledere med en uddannelsesbaggrund til og med erhvervsuddannelsesniveau og uden ledelsesteoretisk basis, og er et værdifuldt forløb for ledere, hvad enten du er teamleder, afdelingsleder eller måske selvstændig håndværker.

Hvis du har været på kurset Den Grundlæggende Lederuddannels eller andre lederkurser, så er denne uddannelse et godt supplement.

Eksamen og diplom

Efter endt uddannelse får du et diplom fra Aarhus Business College, som er Danmarks ældste handelsskole og en af landets største. Vi er anerkendt i erhvervslivet som en udbyder af kvalitet og med et diplom fra Aarhus Business College står du stærkere i dit videre arbejdsliv.

Pris

Fra 1958 kr. - 7.474,50 kr.

Om udbyderen

Kurser & efteruddannelse ved Aarhus Business College

Aarhus Business College tilbyder kompetencegivende uddannelser, kurser og skræddersyede forløb til virksomheder inden for følgende områder: Ledelse Sprog og kommunikation Regnskab IT Du kan tage et kursus på flere forskellige måder: På Campus Sønderhøj i Aarhus Du har mulighed for at tage...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Den Grundlæggende Lederuddannelse 2 (GLU2)
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Aarhus Business College

Sønderhøj 9
8260 Viby J

Få information

Udfyld formularen for mere information om Den Grundlæggende Lederuddannelse 2 (GLU2)

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.