Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Business English - kursus i forretningsengelsk

Aarhus Business College
6 halve dage i løbet af 1 måned
Engelsk
Åben uddannelse
Århus
Startdato: 24-09-2019 - Århus
7.995 DKK ekskl. moms

Business English - kursus i forretningsengelsk

Business English - kursus i forretningsengelsk

Hvad går kurset ud på?

Business English er et kursus i forretningsengelsk, hvor vi har fokus på at give dig større selvsikkerhed og gennemslagskraft, når du taler engelsk. Hvis du har fornemmelsen af at være begrænset, fordi du mangler ord eller spontanitet, vil kurset kunne give dig et skub i den rigtige retning, og give dig tryghed, når du skal tale det engelske sprog.

På kurset arbejder vi med samtaler, øvelser og præsentationer i en lille intensiv gruppe, hvor du er på hele tiden. Du vil derfor opleve en markant forbedring af dit talte sprog.

Vi har blandt andet stort fokus på præsentationer og diskussioner, hvor man skal lyde overbevisende og kunne variere sit sprog. Desuden arbejder vi med, hvordan man begår sig på engelsk ift. møder og ved small-talk. I forlængelse af dette kommer vi omkring høflighedsudtryk og generel opførsel i det engelske sprog. Vi taler også om aktuelle jobrelaterede emner og øver os i at indgå i en samtale på engelsk om disse.

Dit udbytte

Business English er et kursus, som vil hjælpe til at optimere dine præsentationer, diskussioner og pitches på engelsk.

Du opnår et mere sikkert og flydende engelsk sprog, og du får udvidet dit aktive ordforråd igennem sproglig træning med udgangspunkt i dig selv, dit job og din hverdag.

Desuden vil du blive mere tryg ved at indgå i samtaler og diskussioner på engelsk, og du vil være mere selvsikker næste gang du skal præsentere på engelsk.

Målgruppe

Kurset er for dig, som forstår engelsk ganske godt og læser det udmærket, men som oplever nogle udfordringer, når du skal tale det i arbejdsmæssige sammenhænge.

Det er også for dig, der gerne vil være mere tryg ved at udtrykke dig mundtligt på engelsk. Det er især godt til dig, der er lidt nervøs for at tale engelsk foran andre, da holdet er lille, så der er god plads og tid til alle. Eller dig, der vil have intensiv mundtlig sprogtræning og ønsker målrettet engelskundervisning på mindre hold, som er koncentreret på få dage.

Undervisningsform

Undervisningen er et intensivt mundtligt forløb, hvor du får målrettet engelskundervisning på små hold – max 7 deltagere – som er koncentreret på færre dage. Undervisningen strækker sig over 6 eftermiddage fra kl. 13.30-16.45. 

Undervisningen foregår som klasseundervisning og  veksler mellem oplæg i plenum og træning parvis eller i mindre grupper. Vi arbejder blandt andet med diskussioner i små grupper for at give den enkelte bedre mulighed for at træne sin mundtlige sprogfærdighed.

Tilmeldingsfristen er 14 dage før kursusstart.

Vi forbeholder os ret til ændringer af lovmæssig art.

Indhold

På kurset kommer du igennem forskellige emner såsom:

Introduktion og præsentation

Vi arbejder med præsentation af os selv og den virksomhed vi kommer fra på engelsk. Det gør vi for at komme i gang med at tale det engelske sprog og lære hinanden bedre at kende.

Dét at fortælle om sig selv er en meget vigtig del af at møde andre mennesker. Derfor er det et godt sted at starte, så du har styr på, hvad du skal sige.

Relevant fagsprog og business-udtryk

Vi har fokus på indlæring af vigtige business-udtryk og den enkelte kursists fagsprog.

Mødesprog, small-talk og høflighedsudtryk

Vi arbejder med, hvordan man begår sig på engelsk ift. møder og ved small-talk. I forlængelse af dette kommer vi omkring høflighedsudtryk og generel opførsel i det engelske sprog.

Desuden taler vi om aktuelle jobrelaterede emner og øver os i at indgå i en samtale på engelsk om disse.

Korrektion og brush-up af grammatik

Grammatiske emner inddrages i det omfang, det er nødvendigt. Det er dog vigtigt at sige, at dette ikke er et kursus i grammatik. Formålet er derimod at få styr på at tale sproget mere selvsikkert og trygt. Men der er plads til grammatiske spørgsmål og emner efter behov.

Eksamen og diplom

Efter endt uddannelse får du et diplom fra Aarhus Business College, som er Danmarks ældste handelsskole og en af landets største. Vi er anerkendt i erhvervslivet som en udbyder af kvalitet og med et diplom fra Aarhus Business College står du stærkere i dit videre arbejdsliv.

Pris

7.995 kr. ekskl. moms.

Prisen inkluderer materialer og fuld forplejning.

Aarhus Business College

Aarhus Business College

Kurser & efteruddannelse ved Aarhus Business College

Aarhus Business College tilbyder kompetencegivende uddannelser, kurser og skræddersyede forløb til virksomheder inden for følgende områder: Ledelse Sprog og kommunikation Regnskab IT Du kan tage et kursus på flere forskellige måder: På Campus Sønderhøj i Aarhus Du har mulighed for at tage...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Aarhus Business College

Sønderhøj 9
8260 Viby J

Få information

Udfyld formularen for mere information om Business English - kursus i forretningsengelsk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.